# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Ruud v Nistelrooy'u da beğenmeyenler çıktığına göre artık tartışmanın bir manası kalmamıştır, Haldun Üstünel'den gelecek haberleri beklemek kaldı geriye.

Pardon 34 yaşındaki ağır sakatlıklar geçirmiş bir adamı istemedik

Nistelrooy benim Henry ile beraber ömrümde gördüğüm en büyük golcu Ama şu haliyle gereksiz .

Ruud v Nistelrooy'u da beğenmeyenler çıktığına göre artık tartışmanın bir manası kalmamıştır, Haldun Üstünel'den gelecek haberleri beklemek kaldı geriye.

Beğenmemekle alakası yok çok büyük sakatlıktan çıktı bir maç oynayayıp diğer maç oynayamayan oyuncuyu kimse istemiyor ki Nonda da kalsın o zaman Nondayla başka bir derdimiz yok çünkü

merak etmeyin bu haliyle bile 30 golden aşşaığı atmaz

Beğenmemekle alakası yok çok büyük sakatlıktan çıktı bir maç oynayayıp diğer maç oynayamayan oyuncuyu kimse istemiyor ki Nonda da kalsın o zaman Nondayla başka bir derdimiz yok çünkü

Bu futbol anlayışı mustafa pektemek'lerin, sercan'ların kalibresinde bir düşüncedir. Nonda ile Ruud'u bir tutmak da nedir ? Liverpool FC'un peşinde olduğu bir futbolcuyu bu kadar küçümsemek nedir bunu anlayamıyorum. Herneyse fikrinize saygı duyuyorum ama sonuna kadar karşıyım.

Bu futbol anlayışı mustafa pektemek'lerin, sercan'ların kalibresinde bir düşüncedir. Nonda ile Ruud'u bir tutmak da nedir ? Liverpool FC'un peşinde olduğu bir futbolcuyu bu kadar küçümsemek nedir bunu anlayamıyorum. Herneyse fikrinize saygı duyuyorum ama sonuna kadar karşıyım.

Küçümsemekle ne alakası var Allah Allah:)

Sakatlık diyorum sakatlık

Nondayla Ruudun ne farkı var sonuçta sakatlık geçirmiş ikiside yani ellerinde olan birşey yok performans düşüyor haliyle fiziksel bir olay bu

ikiside zamanında süper forvetlerdi

Ruud van Leblebirooy gelirse fena olmaz :) Adam leblebi gibi döser golleri bizim süperlig'de. Ama avrupa maclarinda pek birsey yapmaz AMA önemli maclarda, cok kritik ve yüksek potansiyeldeki maclar durur durur kritik anlarda gol atar gibime geliyor :)

Avrupada en çok sempati duyduğun takım neden Henry´i gönderme çabası içinde bir düşün .

Tabiki biz Barca , Real Madrid değiliz ama bu yaştaki oyunculara gerek yok gerçekten

Ayrıca Liverpool´un Ruud´u istemesindeki sebep parasızlık

Avrupada en çok sempati duyduğun takım neden Henry´i gönderme çabası içinde bir düşün .

Tabiki biz Barca , Real Madrid değiliz ama bu yaştaki oyunculara gerek yok gerçekten

Ayrıca Liverpool´un Ruud´u istemesindeki sebep parasızlık

FCB eğer Thiérry Henry'i satıyorsa karşılığında Robinho'yu alıyor dostum. Bunu da bir zahmet sen düşün. Bizim ise öyle lükslerimiz yok, Ruud v Nistelrooy en az 2 sezon bizde oynar ve mükemmel işler çıkartır. Bizim kuracağımız tarihin en güçlü kadrosu gelecek yıl TT Arena'da gerçekleşecek, o yüzden öyle genç yetenek falan beklemeyin, bu yılı en iyi yerde bitirmemizi sağlayacak günlük transfer yapacağız.

Kapalı kutu.İyi bir Ruud , TSL 'de 40 gol atar.Yeterki gerçek performansının çeyreğini göstersin.

Şu adamı istemeyenler,Ruud eğer gelirse,havaalanına ilk gidecek kişilerdir eminim.

Şu adamı istemeyenler,Ruud eğer gelirse,havaalanına ilk gidecek kişilerdir eminim.

+1905 :2_thumbs_up_-_anima

Ruud 'un kalıcı sakatlığı yoksa hemen alalım derim.İkinci nONDA vakası olmasın. :( TSL 'de 37 yaşına kadar rahat oynar.Bol bol gol atar.

Eger sakatlik problemi yoksa gelsin.

Ruud van nistelrooy gibi adami sakat olmadigi sürece istememek komik bisey.

Yasi 33 olabilir 2 sene bizde oynar sonra yatar ne var yani 33 yasindaki adam kosamiyormu? topa vuramiyormu?

Bu 33 yasindaki adam bide Ruud ise 50 gol atar...

Tüm zamanların en iyi forvet oyuncusudur.Kalıbımı basarım.

Fifa oynarken,Nistelrooy ile gol atınca taraftarın "Ruuuuuuudddd" diye bağırması yeterdi.Bize gelsin.Düşünsenize 52.000 kişilik Aslantepe standında herkes Ruuuuuuddd diye bağırıyor.Offff

Gelirse en fazla ben sevineceğimden adım kadar eminim . En sevdiğim futbolcuydu 2-3 sene öncesine kadar . Hala çok severim gerçi.

Henry mi ? :o İyi oyuncu idi zamanında.Onu lafım yok.

Lakin Ruud 'un 5 te biri etmez.;) Tüm zamanların en iyi forvetidir.Şahsen öyle düşünüyorum.219 maçta 150 gol.Çoğu EPL ve CL de atılmış goller.Tam bir gol makinesi.

Thierry Henry daha fantastik bir forvetti . Attığı akıl almaz goller dün gibi aklımda

Ayrıca Henry Arsenal formasıyla 254 maçta 174 gol atma başarısı göstermiştir.

Leblebi gibi gol atmış adam

Tabi senin görüşünede saygı duyuyorum ama ömrümde gördüğüm en iyi forvet Henrydir benim

Neyse konu dağılmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt