# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

sakatligi gectiyse Tsl´de rahat oynar ve bizim hucüm gücümüzle kolay gol Krali olur.

Avrupa Ligini ve Tsl´i kazanmak istiyorsak Barosa alternatif birini bulmamiz lazim.

evet genc degil ve bize yararli olacagi 1,5 veya 2,5 senesi var ama artik Sampiyonlar Liginde boy göstermemiz lazim, hem maddi hem manevi getirisi cok yüksek ECC´in ! ve Van Nistelrooy bize yardimci olabilir bu yolda. 2-3 sene sonra Galatasarayimizin maddi imkanlari daha iyi olacak ama oraya gelene kadar du adam bize yararli olur ondan sonra istedigimiz Futbolculari aliriz !

Gelmesi hem imkansız hem gereksiz,yıllık 6-7 milyon euro alıyor nasıl karşılayacağız bu ücreti ? Bonservisi de en az 7-8 milyon euro'yu bulur. Üstelik 34 yaşında bize ne kadar faydası dokunabilir ki.Düşünün ki Liverpool bile yıllık ücreti için transferinden vazgeçiyor.

Arkadaşlar İspanya veya Hollanda'dan arkadaşlar varsa hem Van Nistelrooy ile İspanya ve Hollanda'da çıkan haberler hakkında hem de şu Halil Çolak hakkında bilgi verebilir mi?

Gelmesi hem imkansız hem gereksiz,yıllık 6-7 milyon euro alıyor nasıl karşılayacağız bu ücreti ? Bonservisi de en az 7-8 milyon euro'yu bulur. Üstelik 34 yaşında bize ne kadar faydası dokunabilir ki.Düşünün ki Liverpool bile yıllık ücreti için transferinden vazgeçiyor.

Yillik bizden o kadar istemez. Bu 1. Cünkü kendisi milli takimda oynamak istiyor. Bunun icinde kulubünde oynamasi lazim. Real Madrid'e forma sansi bulamiyor.

2) yillardir aldigi para ona yeter. 6-7 alacagina, 2-3 alir ve forma sansi bulabilecegi bir kulüpte oynar.

3) Forma satislarindan cok getirisi olur. Sadece Galatasaray taraftari degil. Ruud'un fanlari alir bu formayi! Iyi reklam olur

Liverpool almak isteseydi alirdi. Kaynak nedir?

Hadi arkadaslar:

yeni totemimize bekliyoruz sizleri:

Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud Ruud !

For those who want Van Nistelrooy playing for Galatasaray ! | Facebook

ca46e030ad61337461e08eb7677a6735.jpg

attachment.php

Toteme nayır !

Ekli dosyalar

• totempole3.webp
    totempole3.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 237

İnşallah gelmez.

Kim gelsin? Messi? Ronaldo? Kaka? Eto? Ibrahimovic?

Yok be , bunlarda sizleri kesmez. Uzaydan arayalim biz futbolculari en iyisi!

Stoper gelsin stoper ne yapıcaz yabancı forveti.

Nerde yaşadığını bilmiyorum ama Türkiyede 8 yabancı olabiliyor takımda aynı anda en fazla.

Stoper gelsin stoper ne yapıcaz yabancı forveti.

Nerde yaşadığını bilmiyorum ama Türkiyede 8 yabancı olabiliyor takımda aynı anda en fazla.

Ben stoper gelmesin dedimmi? Mesajlarimi aratir bi bak.

Hem stoper, hem Ruud diyorum ben. Sercana o kadar para verecegimize, Ruud gelsin, bizim alt yapidaki cocuklara örnek olsun! Sonra Sercan diye ugrasmayiz

Linderoth gönderilsin. Nonda gönderilsin. Nerde yasadigim önemli degil bazi seyleri bilmek icin ;)

Git bi su iç. Kendine gelirsin.

Ben stoper gelmesin dedimmi? Mesajlarimi aratir bi bak.

Hem stoper, hem Ruud diyorum ben.

Linderoth gönderilsin. Nonda gönderilsin. Nerde yasadigim önemli degil bazi seyleri bilmek icin ;)

Hemen bir telefon açıyorum Linde ye ve Nonda'ya "Beyler Ruud geliyor gidin" diyorum.

Bilmiyorsun sanırsam adamlar sezon sonuna kadar kalcaz dedi.Kolay mı oyuncu göndermek he diyince gidiyor mu bu adamlar.

Yillik bizden o kadar istemez. Bu 1. Cünkü kendisi milli takimda oynamak istiyor. Bunun icinde kulubünde oynamasi lazim. Real Madrid'e forma sansi bulamiyor.

2) yillardir aldigi para ona yeter. 6-7 alacagina, 2-3 alir ve forma sansi bulabilecegi bir kulüpte oynar.

3) Forma satislarindan cok getirisi olur. Sadece Galatasaray taraftari degil. Ruud'un fanlari alir bu formayi! Iyi reklam olur

Liverpool almak isteseydi alirdi. Kaynak nedir?

1) En az 4 milyon euro kesin ister.4 milyon'un altında bir rakam isteyeceğini sanmıyorum.

2) Ona bakarsan Beckham,Dida,Makaay gibi futbolcular niye hala oynuyor ? Yıllardık aldıkları para onlara yetseydi futbolu bırakırlardı.

3) Yıllık ücretini geçtim, bonserviside en az 7-8 milyon'dan başlar,bu kadar masraf 34 yaşındaki bir oyuncu için en fazla 2 sene yararlanacağımız (Orasıda malum ) oyuncu için mantıklı mı sence ?

yedek forvetin kesinlikle yerli olmasından yanayım yabancı geleceksede gelecek vaad eden biri olsun. hep işimiz para harcamak olmasın birazda kazanmak olsun.

Git bi su iç. Kendine gelirsin.

Ben kendimdeyim. Sen Ruud'u biraz arastir ;) Kimmis, neymis, falan...

Hemen bir telefon açıyorum Linde ye ve Nonda'ya "Beyler Ruud geliyor gidin" diyorum.

Bilmiyorsun sanırsam adamlar sezon sonuna kadar kalcaz dedi.Kolay mı oyuncu göndermek he diyince gidiyor mu bu adamlar.

Nonda, Türkiyede baska bir takima gidebilirim dedi mesela.

Tobias tabi kalmak ister. Adam ne yapiyor ki? 2 top dokunmasi icin, yilda 1.2 milyon variyoruz! Ayip!

1) En az 4 milyon euro kesin ister.4 milyon'un altında bir rakam isteyeceğini sanmıyorum.

2) Ona bakarsan Beckham,Dida,Makaay gibi futbolcular niye hala oynuyor ? Yıllardık aldıkları para onlara yetseydi futbolu bırakırlardı.

3) Yıllık ücretini geçtim, bonserviside en az 7-8 milyon'dan başlar,bu kadar masraf 34 yaşındaki bir oyuncu için en fazla 2 sene yararlanacağımız (Orasıda malum ) oyuncu için mantıklı mı sence ?

1) Unutmaki ikna turlarina Haldun abimiz cikiyor. 4'te asagi kapatir. 2.5-3 maximum olur bence. Hem takimda olan, dogru düzgün bi maca cikmayan elemanlarin yerine ona verelim parayi.

2) Adamlara ben vermiyorum paray. Onu veren kulüpler düsünsün. Onlar banko oynuyor, Nistelrooy gibi degil. Fazla mal göz cikarmazimis hem ;)

3) 7-8 olmaz bence. Hem o parayi Sercan'a verecegimize, Ruud alalim daha iyi. Bence cok mantikli bir transfer. Forma satislari, stad gelirleri, reklamlar, vs... Sercanla mi olacak bu is?

yedek forvetin kesinlikle yerli olmasından yanayım yabancı geleceksede gelecek vaad eden biri olsun. hep işimiz para harcamak olmasın birazda kazanmak olsun.

Vaad eden oyunculari görüyoruz ne oluyorlar. Hepsi sönüp gidiyor.

Ruud 60 ta bile girse, maci cevirir. Ama o gelecek vaad eden cevirmi? Uefa,da sampiyonlar liginde nasil yardimci olur bize?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt