# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

1- Bir önceki cevabimda, bunada cevap vermisim.

2- Ruud bu lige, 50% performansla bile oynasi, 3 gömlek büyük gelir

3- Rijkaard kendisiyle neden ilgileniyor o zaman? Ondan iyimi bilecigiz sisteme uygun olup olmadigini?

4- Genc aliyoruzda ne oluyor? Serkan Calik... Ozgurcan var. Ama olmuyor iste. TüRk genci almak istesen, Sercan'in durumu ortada.

Ya ben 33 34 yaşında futbolcu (özellikle Forvet) alımlarına karşıyım. Bu Ruud içinde geçerli ahmet içinde mehmet içinde. Günü kurtarmak bana ters geliyor geleceği oluşturmak lazım biraz geniş düşünelim.

images

Kimin imzası o:D

Nistelrooy: Rijkaard beni aradı ve...

Galatasaray bombanın pimine el attı, patlatmaya hazırlanıyor... Sarı-Kırmızılı kulüp, dünyaca ünlü golcülerden Hollandalı Ruud van Nistelrooy'la işi bitirmek üzere... Hollanda'nın ünlü haber portalı Nieuwslog.nl'ye konuşan golcü oyuncu Frank Rijkaard'la yakın bir tarihte görüştüğünü ve G.Saray'a gelmeye sıcak baktığını belirtti.

Nistelrooy, “Frank beni aradı ve 'Türkiye'ye gelmek ister misin?' diye sordu. Ama bu soruya cevap vermek için bir süre daha düşünmeliyim. Yine de Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Ve teklife olumlu bakıyorum” diye konuştu.

"BAŞKAN PEREZ SÖZ VERDİ"

Real Madrid'in kadrosuna kattığı yıldız oyuncuların arkasında yedek konumuna düşen Nistelrooy, Başkan Florentino Perez'le de bu durum üzerine bir görüşme yaptığını ifade ederek, “Perez transferim konusundaki kararı tamamen bana bıraktı. Real Madrid için yaptığım olumlu işlerden sonra bana jest yapabileceklerini söyledi. Transferime yardımcı olacak. Bu sebeple Galatasaray'ın yaptığı teklifi değerlendirme aşamasındayım. Stoke City'nin de sunduğu bir teklif var. Ama onu düşünmüyorum” dedi.

Hollandalı, bu sözleriyle de Sarı- Kırmızılı takıma yeşil ışığı iyiden iyiye yakmış durumda.

hurriyetmax

Taraftarı Nistelrooy'u beğenmez hale getiren yönetime teşekkürlerimi sunuyorum.

Nistelrooy'un futbolunu herkes begenir, ama onu almak luks demektir iki forvet daha varken. Adamin bonservisi, yasi ve sakatligi da cabasi.

Bu arada, FCN'e göre, Ustunel Ispanya'daymis.

Umarim dogrudur!

Real Madrid : Galatasaray propose un pont d'or à V. Nistelrooy

voir aussi : Espagne - Real Madrid - Reste du monde - Ruud van Nistelrooy - RSS

Aussi surprenant que cela puisse paraître au vu de la multitude de rumeurs dont il a fait l'objet ces dernières semaines, Ruud Van Nistelrooy est toujours pour le moment un joueur à part entière du Real Madrid.

Toutefois, l'Hollandais resterait plus que jamais sur le départ. Et si l'intérêt du club anglais de Stoke City a animé l'actualité ces derniers jours, la presse Turque avance ce mercredi que Galatasaray serait prêt à proposer un dernier contrat pour le moins juteux à l'attaquant merengue. En effet, le club Stambouliote souhaiterait offrir un contrat de 2 ans et demi à Ruud, pour un salaire total de 8 Millions d'euros, soit 1,6 Millions d'euros pour la deuxième partie de l'actuelle saison, puis ensuite 3,2 Millions d'euros par saison, sur deux saisons. Nul doute qu'à 33 ans, Van Nistelrooy pourrait réfléchir à deux fois à cette alléchante offre de contrat.

https://www.foot01.com/foot-europeen/galatasaray-sur-van-nistelrooy,espagne,44712

voir aussi : Espagne - Real Madrid - Reste du monde - Ruud van Nistelrooy - RSS

Aussi surprenant que cela puisse paraître au vu de la multitude de rumeurs dont il a fait l'objet ces dernières semaines, Ruud Van Nistelrooy est toujours pour le moment un joueur à part entière du Real Madrid.

Toutefois, l'Hollandais resterait plus que jamais sur le départ. Et si l'intérêt du club anglais de Stoke City a animé l'actualité ces derniers jours, la presse Turque avance ce mercredi que Galatasaray serait prêt à proposer un dernier contrat pour le moins juteux à l'attaquant merengue. En effet, le club Stambouliote souhaiterait offrir un contrat de 2 ans et demi à Ruud, pour un salaire total de 8 Millions d'euros, soit 1,6 Millions d'euros pour la deuxième partie de l'actuelle saison, puis ensuite 3,2 Millions d'euros par saison, sur deux saisons. Nul doute qu'à 33 ans, Van Nistelrooy pourrait réfléchir à deux fois à cette alléchante offre de contrat.

Foot 01 - Foot Europeen - Galatasaray sur van Nistelrooy - Espagne

Yabancı bir dil'de olan haberleri kısa bir tercüme ile postalarsan daha güzel olur.

EAL Madrid: Galatasaray V. için altın bir köprü vardır Nistelrooy

Ayrıca bakınız: İspanya - Real Madrid - Dünya - Ruud van Nistelrooy - RSS

Şaşırtıcı olarak söylentiler onun son haftalarda olmuştur sayıda verilen görünebilir, Ruud Van Nistelrooy hala henüz Real Madrid tam teşekküllü oyuncusu.

Ancak Hollandalı istiyorsunuz kalması daha hiç hareket gör. Ve eğer İngilizce kulüp Stoke City çıkarları var bu gün, Türk basın önümüzdeki Çarşamba günü Galatasaray az sulu saldırganın merengue için nihai sözleşme önermeye hazır olacağını haber ev sahipliği yaptı. Nitekim, İstanbul kulüp 8 milyon avro veya 1.6 milyon euro toplam maaş için geçerli sezonun ikinci bölümü için, ve sonra 3 Ruud için 2 ½ yıllık bir sözleşme teklif olur iki sezon boyunca sezon başına 2 million euros. Hiç kuşkusuz 33 yaşında, Van Nistelrooy iki kez sözleşme bu cazip teklif hakkında düşünebilirsiniz.

Şaşırtıcı olarak söylentiler onun son haftalarda olmuştur sayıda verilen görünebilir, Ruud Van Nistelrooy hala henüz Real Madrid tam teşekküllü oyuncusu.

Ancak Hollandalı istiyorsunuz kalması daha hiç hareket gör. Ve eğer İngilizce kulüp Stoke City çıkarları var bu gün, Türk basın önümüzdeki Çarşamba günü Galatasaray az sulu saldırganın merengue için nihai sözleşme önermeye hazır olacağını haber ev sahipliği yaptı. Nitekim, İstanbul kulüp 8 milyon avro veya 1.6 milyon euro toplam maaş için geçerli sezonun ikinci bölümü için, ve sonra 3 Ruud için 2 ½ yıllık bir sözleşme teklif olur iki sezon boyunca sezon başına 2 million euros. Hiç kuşkusuz 33 yaşında, Van Nistelrooy iki kez sözleşme bu cazip teklif hakkında düşünebilirsiniz.

:Dhiç bişe anlamadım:D

Google translate çevirileri içinde ayrı bir çeviri lazım.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt