# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Ruud FB'ye gitsin. Aziz Yıldırım tarzı bir transfer olur tam. Neyse, nasıl olsa gelmeyecek, boşuna umut ediliyor.

Sinerjiiiii

rutgerus-johannes-martinius-van-nistelrooy.jpg

R.van Nistelrooy svarsto "Galatasaray" pasiūlymą

2010/01/17 13:00

Madrido "Real" ekipos pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinti nesugebantis puolėjas Ruudas van Nistelrooy (Ruud Van Nistelrooy) svarsto Stambulo "Galatasaray" pasiūlymą.

Traumų kamuojamas 33 metų olandas ateinančią vasarą taps laisvuoju agentu, todėl sklido gandai, kad "Real" gali jį parduoti jau žiemą. Dėmesį futbolininkui rodė keli Anglijos klubai, tarp kurių "Stoke", Londono "Tottenham" ir "Liverpool".

Tačiau dabar panašu, jog galimybė vykti į Turkijos komandą, kurią treniruoja Nistelrooy'aus tautietis Frankas Rijkaardas, yra realiausia: "Frankas man paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau atvykti žaisti pas jį.

"Turiu apie tai rimtai pagalvoti, kadangi "Galatasaray" yra puiki komanda."

Skelbiama, jog puolėjui siūloma pustrečių metų sutartis.

Eurofootball.lt - Futbolo pasaulis

Hangi dil bu bilen varmi???? :D

Litvanyaca. Zaten sitenin uzantısından anlaşılıyor. ;)

Ruud FB'ye gitsin. Aziz Yıldırım tarzı bir transfer olur tam. Neyse, nasıl olsa gelmeyecek, boşuna umut ediliyor.

Katılıyorum.İsim olarak,kariyer olarak ne kadar büyük bir futbolcu olursa olsun istemem bu transferi.33-34 yaşında bir forvet bize ne verebilir ki?

Nistelrooy.JPG

Nistelrooy Pertimbangkan Tawaran Galatasaray

Striker Real Madrid Ruud van Nistelrooy menyatakan mempertimbangkan tawaran yang datang dari klub Turki Galatasaray. Pertanyaan mengenai klub Ruud Van Nistelrooy berikutnya setelah Real Madrid sejauh ini belum terjawab, meski beberapa klub top Eropa sudah menyatakan ketertarikan untuk menampungnya.

Klub terakhir yang menyatakan ketertarikan adalah Galatasaray. Diungkapkan Nistelrooy, klub Turki itu sudah melakukan kontak langsung dengannya, melalui pelatih Frank Rijkaard.

"Frank sempat menghubungi saya dan menanyakan, 'Maukah kamu datang ke Turki?" kata Nistelrooy dikutip Sunday Mirror, Minggu (17/1). "Saya harus memikirkan hal itu karena Galatasaray adalah klub yang hebat dengan pendekatan positif," paparnya lagi.

Nistelrooy Pertimbangkan Tawaran Galatasaray | Republika Online

Mutu mu gelsin ? :o

Sat takımın yarısını al.

Le Bron James gelsin. Abi nasıl bir cevaptır, Mutu gelsin mi dedik. Zaten benim dememle olsa :)

Yaşlı, içi geçmiş, sakat, zamanın iyi oyncusu bir adamı bu yönetim ve Haldun Üstünel almaz. Max. 30 yaşında bir adam alırlar. Ki o da alıncak mı belli değil.

Hagi 31 yaşında gelmedi mi , 36'sına kadar oynamadı mı Krallar gibi ?

En iyi transfer olur demedim. Ama Nistelrooy Hagi'den ünlüdür.

Ne yaptın sen reis ? O kadar da değil... :o

Ronaldo ve Messi bile Hagi kadar ünlü değildir.

Hagi gelmiş geçmiş en büyük üstadlardandır (benim için en büyüğüdür). Pele, Maradona sınıfındandır...

dünyanin dört bir tarafinda Ruud Galatasaray'a gidecek diye haberler yapiliyor

Nistelrooy'u beğenmiyoruz ya. Ligdeki en büyük rakibimizde Gökhan Ünal'ı alıyor. :o

Le Bron James gelsin. Abi nasıl bir cevaptır, Mutu gelsin mi dedik. Zaten benim dememle olsa :)

Yaşlı, içi geçmiş, sakat, zamanın iyi oyncusu bir adamı bu yönetim ve Haldun Üstünel almaz. Max. 30 yaşında bir adam alırlar. Ki o da alıncak mı belli değil.

Yok abi ismi geçenler arasında Ruud'dan iyi Mutu var ?

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt