Atakan Kenar
10 Numara!
- 16 Ağustos 2009
- 18.304
- 4
- 1.363
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy
İnşallah ta ben korkuyorum Saha gelmesin.
Garanti gelecek.
İnşallah ta ben korkuyorum Saha gelmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garanti gelecek.
İnsallah... Yılın transferi olur...
İnşallah ta ben korkuyorum Saha gelmesin.![]()
R.van Nistelrooy svarsto "Galatasaray" pasiūlymą
2010/01/17 13:00
Madrido "Real" ekipos pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinti nesugebantis puolėjas Ruudas van Nistelrooy (Ruud Van Nistelrooy) svarsto Stambulo "Galatasaray" pasiūlymą.
Traumų kamuojamas 33 metų olandas ateinančią vasarą taps laisvuoju agentu, todėl sklido gandai, kad "Real" gali jį parduoti jau žiemą. Dėmesį futbolininkui rodė keli Anglijos klubai, tarp kurių "Stoke", Londono "Tottenham" ir "Liverpool".
Tačiau dabar panašu, jog galimybė vykti į Turkijos komandą, kurią treniruoja Nistelrooy'aus tautietis Frankas Rijkaardas, yra realiausia: "Frankas man paskambino ir paklausė, ar nenorėčiau atvykti žaisti pas jį.
"Turiu apie tai rimtai pagalvoti, kadangi "Galatasaray" yra puiki komanda."
Skelbiama, jog puolėjui siūloma pustrečių metų sutartis.
Eurofootball.lt - Futbolo pasaulis
Hangi dil bu bilen varmi????![]()
Şu ana kadar yaptığımız en ünlü transfer olur demi? Benim aklıma gelen başka yok.
Ruud FB'ye gitsin. Aziz Yıldırım tarzı bir transfer olur tam. Neyse, nasıl olsa gelmeyecek, boşuna umut ediliyor.
Ruud FB'ye gitsin. Aziz Yıldırım tarzı bir transfer olur tam. Neyse, nasıl olsa gelmeyecek, boşuna umut ediliyor.
Hagi ?
![]()
Mutu mu gelsin ?
Sat takımın yarısını al.
En iyi transfer olur demedim. Ama Nistelrooy Hagi'den ünlüdür.
Le Bron James gelsin. Abi nasıl bir cevaptır, Mutu gelsin mi dedik. Zaten benim dememle olsa
Yaşlı, içi geçmiş, sakat, zamanın iyi oyncusu bir adamı bu yönetim ve Haldun Üstünel almaz. Max. 30 yaşında bir adam alırlar. Ki o da alıncak mı belli değil.