# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

rudgsde.jpg

yorumsuz.

:D:D

ruud.jpg

Ruud Van Nistelrooy, aproape de Galatasaray

Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy este gata sa lase Real Madrid pentru un transfer in Turcia, la Galatasaray Istanbul.

Desi are mai multe oferte din Premiership, de la Liverpool, Tottenham Hotspur si Stoke City, presa din Anglia anunta ca Van Nistelrooy este hotarat sa mearga in Turcia.

"Frank Rijkaard (n.n. antrenorul turcilor) m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa vin in Turcia. Trebuie sa ma gandesc deoarece Galatasaray este un club mare, cu o abordare pozitiva", a explicat Van Nistelrooy.

Galatasray ofera 4 milioane de lire sterline in schimbul atacantului olandez, caruia i s-a pregatit un salariu pe o perioada de doi ani si jumatate, cu un salariu de 8 milioane de lire sterline.

Onlinesport

Ruud Van Nistelrooy, aproape de Galatasaray - Onlinesport :: Spania

edit

'Rijkaard wil Van Nistelrooij halen'

AMSTERDAM - Galatasaray heeft belangstelling voor Ruud van Nistelrooij. Volgens The Daily Mirror is de aanvaller van Real Madrid afgelopen week door trainer Frank Rijkaard gepolst over een eventuele overstap.

In de krant bevestigt de aanvaller deze lezing. "Frank belde me en vroeg of ik naar Turkije wilde komen. Ik zal er over nadenken omdat Galatasaray een geweldige club is. Bovendien hanteren ze een positieve speelwijze."

Van Nistelrooij wordt de laatste weken met diverse clubs in verband gebracht. Zo circuleert zijn naam bij Stoke City, Tottenham Hotspur en Liverpool. Van Real Madrid mag de Nederlander met andere clubs praten.

De aanvaller kwam in zijn loopbaan eerder uit voor FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV en Manchester United.

'rijkaard wil van nistelrooij halen' | nusport.nl/overige comp. | Voor het laatste nieuws van elke sport

Ruud haberleri her yerde cikmaya basladi!

Insallah Galatasaray'imiz formasini giyecek!

Gel Ruud'um gel!

ne yapsin liverpoolu ya liverpool dokuluyor ruud u istiyorsak bizi tercih eder

Orhan SENCER/İSTANBUL, (DHA)

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen ve Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Hollandalı golcü Ruud Van Nistelrooy'un, sarı kırmızılı takıma transfer olmaya hazır olduğu öğrenildi.

İngiltere'nin Mirror gazetesi, İngiltere'nin Stoke City kulübünden teklif alan ve Tottenham ile Liverpool kulüplerinin de yakından ilgilendiği Ruud Van Nistelrooy'un, İngiltere'den gelen teklifleri geri çevirerek, Galatasaray'ı tercih edeceğini iddia etti. "Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollandalı golcüyü 8 milyon Pound karşılığında 2.5 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayabileceğine inanıyor" ifadesini kullanan gazete, Van Nistelrooy'un ise şu açıklamalarına yer verdi:

"Frank Rijkaard beni arayarak, 'Türkiye gelmek ister misin' dedi. Bunu düşünmeliyim. Çünkü Galatasaray büyük bir kulüp ve olumlu yaklaşımları var.

Forma, Aslantepe ve Yayin Gelirini düsün ;)

Aslantepe'den gelecek paraları bu moruğamı yatıracağız yani?8 milyon paund diyorlar haberde.O kadar para eder mi bu haliyle?Forma filan diyorsunuz da ben gidip almam mesela bu adamın formasını ve almayacak birsürü adam tanıyorum.

Aslantepe'den gelecek paraları bu moruğamı yatıracağız yani?8 milyon paund diyorlar haberde.O kadar para eder mi bu haliyle?Forma filan diyorsunuz da ben gidip almam mesela bu adamın formasını ve almayacak birsürü adam tanıyorum.

Ruud'u tanımıyorsun.

Arkadaslar geciniz su forma geliri muhabbetini, ne yazık ki, Galatasaray'ın seyirci hasılatı ve forma satıs geliri Besiktas ve fb'den kotu.

Onu gectim kagıt kalemi alın elinizi, 10m euro için ne kadar ekstra forma satmamız gerektigini hesaplayın. Forma bası 70tl net kar koyun. 10m euro = 21m tl =21 000 000 /70 = 300 000 forma satmamız gerekir.

gecen yıl ne kadar forma sattık, ustune 300.000 adet ekleyin.

Sen ve Arkadaslarin almazsa baskalari alir

ve Forma satislarinda müthis bir patlama olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt