# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

sana aynen katılıyorum. bazıları düşünmeden yorum yapıyor ne yazık ki.

beyler size inanamıyorum, yedek olmayı kabul etmez ne demek ya? halısahadamı oynuyoruz? adama ilk 11 garantisi verip mi sozlesme imzalatıyorlar? böyle birşey olabilirmi sizce?

saçmalık..

Fit bi Barosun arkasında bence kendisi gider Baros a formayı verir, eger yası kaldırırsa ve iyi oynarsa oynar ben karısmam burası Galatasaray Kulubudur ve hocası F.R dır iyi olan oynar bu kadar basit.. Kimsenin forma garantisi yoktur ve RVN gibi bir profesyonel de bunu biliyordur sen merak etme, adam 34 yaşına gelmiş beni oynatmıyorlar diye aglayacak hali yok

Ben de sana diyorum ki dünyanın hiçbiryerinde kimse Ruud Van Nistelrooy'u yedek oyuncumuz olsun niyetine transfer etmez,edemez.Sen bonservis vereceksin,çuvalla yıllık ücret ödeyeceksin sonra da buyur klübede otur mu diyeceksin Baros dönünce?Bence en mantıklı iş kiralamak.Baktık iyi performans veriyor 1 sene daha oynatırız.Hem maddi açıdan hem de takım açısından en doğrusu bu bence.

bugün arsenal gitti 36lik campelli aldi neden ?

savunmad eksigi oldugu icin biz burda rvn tarisiyoruz.

inamotoyu getirelim ozaman :D

bu kadar ruude odaklandiysak zaten hep beraber ters köse olacagiz gibi geliyor yine bana.

hic aklinizda olmayan ama süper bulacaginiz bir forveti düsünün. odur kesin. :)

bugün arsenal gitti 36lik campelli aldi neden ?

savunmad eksigi oldugu icin biz burda rvn tarisiyoruz.

inamotoyu getirelim ozaman :D

+1905. Bu düşünce yapısını değiştirmek için daha çok yıl gerekli.

adamlar hala inamotolar, lukunkuların,canaydınlarn şokunu atlatamıyorlar.Bu "suyu olmayan köye wireless getirmek gibi birşey."

Oynamazmış küsermiş, görende sizin asker arkadaşınız sancak RVN yi :D

Ben de sana diyorum ki dünyanın hiçbiryerinde kimse Ruud Van Nistelrooy'u yedek oyuncumuz olsun niyetine transfer etmez,edemez.Sen bonservis vereceksin,çuvalla yıllık ücret ödeyeceksin sonra da buyur klübede otur mu diyeceksin Baros dönünce?Bence en mantıklı iş kiralamak.Baktık iyi performans veriyor 1 sene daha oynatırız.Hem maddi açıdan hem de takım açısından en doğrusu bu bence.

zaten yedek olarak transfer edelim demiyorum iyi olursa oynar dedim iyi olmazsa yedek oturur dedim bana yedek oturtursan küser diyorsun

ben de şunu anlamıyorum kiralayıp oynatmayınca küsmüyor mu?

ayrıca onu oynatınca Baros kusmeyecek mi?

O zaman burdan çıkan sonuc tek iyi forvetimiz olsun kimse kusmesin, birisi sakatlanınca da Nonda gibilerine kalalım 3 ay..

O zaman burdan çıkan sonuc tek iyi forvetimiz olsun kimse kusmesin, birisi sakatlanınca da Nonda gibilerine kalalım 3 ay..

sercan gelip takır takır gol atsın o zaman göreyim sizi

Ruud van Nistelrooy dunyada son 10 senenin en iyi golculerinden biridir. Belki Baros tipinde degildir, ama Jardelde oyle degildi. Bu adam nerde duracagini biliyor ve nerdeyse her yakaladigi sansi degerlendiriyor.

Sercan gelecek.

Hocam anlatamadım galiba.:)Küsme gibi bir durum yok.Adam buraya gelecekse eğer senden garanti alır öyle gelir yoksa getiremezsin bu adamları.Çünkü çuvalla yılolık ücret vereceksin.Sonra bir iki maç oynatmayınca başlayacaklar o kadar para ödüyorsun ama oynatmıyorsun diye.Bu ülkede işler böyle yürüyor.Sen sahada gezinen Carlos'u yedek bırakamıyorsan RVN'u da bırakamazsın.Ayrıca yedek kalacak bir oyuncu için çok pahalı bir seçenek Nistelrooy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt