# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ruud Van Nistelrooy

Aynı şey mi sence?

Farklı olan nedir?Sen sormuşsun ben de oynamamış dedim.

Şu sakatlık konusunu da Haldun Üstünel en az sizin kadar düşünüyordur.Siz akıllısınız, transferi yapan adamlar-Haldun, Adnan Polat, Rijkaard- gerizekalı zaten.

Aman haber verin de yapmasınlar bu transferi, bak onlar bilmiyordur RVN'nin sakat olduğunu, doktor kontrolünden falan da geçirmezler şimdi.Sonra çok pişman oluruz.

Nistelrooy golleri dizince yedek bırakılma gibi bir şey olmaz.

Nistelrooy şu yaşında bile Barosu yedek klubesine gönderir . Tartışmaya gerek yok

Ya şu ruud'u yalşından dolayı eleştirenler iyice saçmalamaya başladı varya... Scholes manu'da oynamıyormu hala 1974'lü bu adam Giggs 1973'lü.Manchester United ise bizden daha büyük hedefleri olan bir kulüp.Yani yeterki sakatlığını atlatmış bir rud gelsin.Bu arada ruud tam olarak 33.5 yaşında...

Ya şu rud'u yalşından dolayı eleştirenler iyice saçmalamaya başladı varya... Scholes manu'da oynamıyormu hala 1974'lü bu adam Giggs 1973'lü.Manchester United ise bizden daha büyük hedefleri olan bir kulüp.Yani yeterki sakatlığını atlatmış bir rud gelsin.Bu arada rud tam olarak 33.5 yaşında...

kaç maç oynuyorlar

hep yedekler artık bazen kadroya bile alınmıyorlar

Hocam anlatamadım galiba.:)Küsme gibi bir durum yok.Adam buraya gelecekse eğer senden garanti alır öyle gelir yoksa getiremezsin bu adamları.Çünkü çuvalla yılolık ücret vereceksin.Sonra bir iki maç oynatmayınca başlayacaklar o kadar para ödüyorsun ama oynatmıyorsun diye.Bu ülkede işler böyle yürüyor.Sen sahada gezinen Carlos'u yedek bırakamıyorsan RVN'u da bırakamazsın.Ayrıca yedek kalacak bir oyuncu için çok pahalı bir seçenek Nistelrooy.

bold lu kısmını yuzde yuz katılıyorum, daha dogru duzgun defansımız on liberomuz yokken bu adam bu kadar para verilir mi sabaha kadar katılırım. ama en az Baros kadar kaliteli bir forvete ihtiyacmız da yüzde yüz var.

Parayı garanti alacak tamam ama iyi oynamazsa da yedek oturacak sen de eleştirileri göğüsleyeceksin elanodaki gibi eleştireden korkarsan hiç transfer yapamazsın abi. Ayrıca biz ezikler gibi değiliz merak etme sırf senede tonla para alıyor diye bir futbolcuyu zarar verdiğini göre göre oynatmayız sanmıyorum.

RVN´yi alıp forvete koyarlarsa hele bir de Baros ile yanyana koyarlarsa rahat rahat götürürler bu ligi. Sol tarafta Baros-RVN sağ tarafta Guiza-Gökhan ikilisi olsa tartı olsam dile gelir "Solum epey ağır bastı" derim...

Boşuna çamur atmanın manası yok‚ RVN´yi kim getirirse ancak ve ancak "Helal olsun" denir.

gelir de sakatlanmadan 17 mac oynarsa 6s sampiyon olur

antu'dan iki tane yorum size renkdaşlar...

Ya şu ruud'u yalşından dolayı eleştirenler iyice saçmalamaya başladı varya... Scholes manu'da oynamıyormu hala 1974'lü bu adam Giggs 1973'lü.Manchester United ise bizden daha büyük hedefleri olan bir kulüp.Yani yeterki sakatlığını atlatmış bir rud gelsin.Bu arada ruud tam olarak 33.5 yaşında...

Boşuna yazmışız açıklamalarımız takmış herkes "yaştan" dolayı istemediğimize. Yemin ederim yoruldum açıklamaktan. Gelsin gelsin çekirdeği birlikte çitleriz tribünde.

Şu sakatlık konusunu da Haldun Üstünel en az sizin kadar düşünüyordur.Siz akıllısınız, transferi yapan adamlar-Haldun, Adnan Polat, Rijkaard- gerizekalı zaten.

Aman haber verin de yapmasınlar bu transferi, bak onlar bilmiyordur RVN'nin sakat olduğunu, doktor kontrolünden falan da geçirmezler şimdi.Sonra çok pişman oluruz.

Diz sakatlığı 2 senelik boşluk ve ikisini ayıran en önemli nokta onlar böyle bir riske girebilir yerine oynatabilecekleri elemanları var ama bizim ki olmazsa olmaz bir durum

Boşuna yazmışız açıklamalarımız takmış herkes "yaştan" dolayı istemediğimize. Yemin ederim yoruldum açıklamaktan. Gelsin gelsin çekirdeği birlikte çitleriz tribünde.

of of aynen renktaş. gelecek 2 maç oynayamadan sakat

aynen

ruud muş falan maceraya gerek yok

giderim 2. formamı alırım bu sene sercan yazdırırım

abi nasıl maceraya gerek yok?

sen gidip adamın bonservisine 7 8 9 hatta 10 milyon euro vereceksin, daha asagıya satmıyorlar, sonra genç cocuk bursadan istanbula gelecek karı kız gece hayatı...

bu adam türk olmasa yüzde yüz alırım ama adam türk, şımarma ihtimali çok yüksek...

asıl risk budur, paran batabilir

Sakat sakat alınmayacağını biz de biliyoruz.Ama ağır sakatlık geçirdikten sonra tam randıman sağlayan hiçbir futbolcu tanımıyorum ben.Maç eksiğini nasıl kapatacaksın?Ayrıca ne biliyorsun Haldun Üstünel'in bu adamın transferi için çalıştığını?Bizim transferler nasıl yapılıyor biliyorsunuzdur heralde.Nasıl gizlice,kimsenin haberi olmadan,basına yem atarak ters köşe yapıldığını biliyorsunuzdur transferlerin.Demek istediğim ``Haldun Üstünel bu adamı istiyor ama siz istemiyorsunuz bu adam gerizekalı mı sizin kadar anlamıyor bu işten``şeklinde bir savunma yapmak yanlış.Bu konuda bir kesinlik yok çünkü.

abi nasıl maceraya gerek yok?

sen gidip adamın bonservisine 7 8 9 hatta 10 milyon euro vereceksin, daha asagıya satmıyorlar, sonra genç cocuk bursadan istanbula gelecek karı kız gece hayatı...

bu adam türk olmasa yüzde yüz alırım ama adam türk, şımarma ihtimali çok yüksek...

asıl risk budur, paran batabilir

daha fazla söze gerek yok !

Diz sakatlığı 2 senelik boşluk ve ikisini ayıran en önemli nokta onlar böyle bir riske girebilir yerine oynatabilecekleri elemanları var ama bizim ki olmazsa olmaz bir durum

Gelmemiş bir adam için yapıyoruz şu tartışmayı ya neyse.

Ben diyorumki, bu adam sakat değilse, doktorlar bu yönde rapor vermişse, bizimkiler de emin olmuşlarsa getirirler.Sizler muayene etmediniz RVN'yi, şu anda ne durumda olduğunu bilemezsiniz.Eğer sakatlığı konusunda şüpheleri olursa bizimkilerin veya sakatlığının tekrar edebileceği konusunda bir rapor olursa bizimkilerde almazlar.Yöneticiler de en az senin benim kadar düşünüyor bu tür şeyleri.Tek akıllı biz değiliz diyorum.

Olursa da vardır bir bildikleri, olmazsa da vardır bir bildikleri.

Gelmemiş bir adam için yapıyoruz şu tartışmayı ya neyse.

Ben diyorumki, bu adam sakat değilse, doktorlar bu yönde rapor vermişse, bizimkiler de emin olmuşlarsa getirirler.Sizler muayene etmediniz RVN'yi, şu anda ne durumda olduğunu bilemezsiniz.Eğer sakatlığı konusunda şüpheleri olursa bizimkilerin veya sakatlığının tekrar edebileceği konusunda bir rapor olursa bizimkilerde almazlar.Yöneticiler de en az senin benim kadar düşünüyor bu tür şeyleri.Tek akıllı biz değiliz diyorum.

Olursa da vardır bir bildikleri, olmazsa da vardır bir bildikleri.

Bu riske girilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt