Can Akkaya
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.930
- 1
- 1.308
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!
Allah'ım bu rüyadan uyandığımızda Nisterlooy İstanbul'da olsun.
Allah'ım bu rüyadan uyandığımızda Nisterlooy İstanbul'da olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadro ile avrupadan kıçımıza bakarak döneriz
XxX
Ugur-Emre-Servet-Hakan
Kewe-M.Topal-Aurelio-Arda
Baros-Nistelrooy
En övündügümüz şey Uefa kupasını nasıl kazandık ? Orta sahada etkili pres yapıp rakipleri oynatmayarak kazandık ...
Bu takımla pres yapılmayacagına göre takım olarak blokları daraltman lazım ( Liverpool'un yaptıgı gibi )
Eger öyle çıkarsan Gerents sezonunda oldugu gibi avrupadan koca bir 0 ile dönersin
Türkiye işe yararmı yarar ama avrupada örnekleri var Geretsli Gs,Daumlu fener
Lincoln'u takıma koymak içinde tuaf durumlara düşmeyin![]()
Neyin tuhaf durumu oyun kurucun yok ne Kewell'da ne Arda'da Ne Mehmet'te oyun kurma özelliği yok! Senin o dediğin zamanda Hagi kanattan kuruyordu oyunu serbestti çoğu zamanda.Lincoln'ün oyun zekası ve tekniği bu isimlerin hiçbirinde yok.2 Winger, 2 ön libero, 2 striker forvetten takım yap sonra?Kanat ortalarıyla gol bulmaya çalış olacak iş mi bu?Kim topu dağıtacak, ara pası atacak bu soruma cevap ver.Ben Lincoln'ü takıma koymaya çalışmıyorum takımın eksiğini görüyorum ama siz Lincoln'ü tecrit etmek için bayağı bir uğraş içindesiniz!lincoln olmadan algülüm ver gülüm Arda Kewell Aurello olsa ne olur?Baros koş ortasahadan top al yerim öyle taktiği :cool:
:2aloh1:
Doğruya Arda kimki sadece çalım atmayı biliyor,pas veremez ara pası veremez oyunu kuramaz,hem milli takım hem Galatasarayda zaten oyunu inler cinler kuruyor kimse farkında degil
Doğruya Kewell Liverpool'da da öle sadece kanatta kalıp şut çekiyor bu adamda pas veremez ara pası atamaz çalım ve şut haa birde orta gelirse kafa vurur tabi o ortayıda Lincoln açacak
Hele Bu iki Mehmet top kapmaktan başka bir işe yaramıyor,pas atamaz bunlar
Nistelrooy'da kim ya anca ceza sahası içinde top gelirse gol atıyo tabi o toplarıda Lincoln atarsa,ne yani bu adam oyun kurulurken pas trafine katılacagınımı sanıyorsunuz
Hele Baros anca önüne top atılınca gol atsa onuda Lincoln atarsa tabi,başka da bir işe yaramaz ...
Bizim milli takım yarı finale nasıl çıktı ya10 numarada oynayan adamda yoktu hayret ediyorum
Bu adamlar sadece bu işe yarıyor tabi takımda Lincoln olursa bu adamlar bunu yapabiliyor Lincoln olmasa hiç bişe olmaz ...
Vay anasını bea Bu nasıl bir adammış ya bu kadar dünya yıldızı bir işe yaramıyor Lincoln işe yarıyor işin tuaf yani bu Lincoln denen adam kariyerinde ki en büyük külüb Galatasaray :2aloh1:
10 numaraya karşı degilim 10 numara 10 numara gibi oynadıgı sürece![]()
............... xxxxxxxx................
Sabri......Servet... Emre G......Hakan
...................Aurelio.....................
Kewel.................................Arda..
..................Lincoln....................
...........Baros...... Van Nistelroy.....
Doğruya Arda kimki sadece çalım atmayı biliyor,pas veremez ara pası veremez oyunu kuramaz,hem milli takım hem Galatasarayda zaten oyunu inler cinler kuruyor kimse farkında degil
Doğruya Kewell Liverpool'da da öle sadece kanatta kalıp şut çekiyor bu adamda pas veremez ara pası atamaz çalım ve şut haa birde orta gelirse kafa vurur tabi o ortayıda Lincoln açacak
Nistelrooy'da kim ya anca ceza sahası içinde top gelirse gol atıyo tabi o toplarıda Lincoln atarsa,ne yani bu adam oyun kurulurken pas trafine katılacagınımı sanıyorsunuz
Hele Baros anca önüne top atılınca gol atsa onuda Lincoln atarsa tabi,başka da bir işe yaramaz ...
Bizim milli takım yarı finale nasıl çıktı ya10 numarada oynayan adamda yoktu hayret ediyorum
Bu adamlar sadece bu işe yarıyor tabi takımda Lincoln olursa bu adamlar bunu yapabiliyor Lincoln olmasa hiç bişe olmaz ...
Vay anasını bea Bu nasıl bir adammış ya bu kadar dünya yıldızı bir işe yaramıyor Lincoln işe yarıyor işin tuaf yani bu Lincoln denen adam kariyerinde ki en büyük külüb Galatasaray :2aloh1:
Uzatmayalim, Arda 10 numarada "oynayamaz", kac kere denendi ama iyi degil orada.
Kewell'de yapamiyor orda.
herkese selamlar diyerek forumdaki ilk mesajımı tuşlamaya başlıyorum...
evvela konu başlığında geçen iddia Aziz Üstel'e ait olduğuna göre ve bu adamzağız da Galatasaray'da yöneticilik yapmış kelli felli bir ağabeyimiz olduğuna göre böyle birşeyi sırf laf olsun diye işkembe-i kübradan sallamamıştır.kaldı ki Nistelrooy'un takımımızı tercih etmesi de inanılmayacak ya da şaşılacak bir mevzu değildir.
ha nistelrooy gelir her maçta döktürür yahut latin amerikan yıldızımız* gibi 1 maç oynar 3 maç sıla hasretinden adım atamaz olur bilemem.ama şu bir gerçek ki pazarlama açısından klubümüze çok şey kazandırır (kombine, forma satışı, reklam gelirleri vs...)
gelelim oyun kurucusuz bir kadronun ne kadar iş yapacağı mevzuna.e bırakın onu da Rijkaard düşünsün canım (bir diğer Aziz Üstel iddiasıdır) ...![]()