# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Allah'ım bu rüyadan uyandığımızda Nisterlooy İstanbul'da olsun.

O kadro ile avrupadan kıçımıza bakarak döneriz

XxX

Ugur-Emre-Servet-Hakan

Kewe-M.Topal-Aurelio-Arda

Baros-Nistelrooy​

Fatih Terim'in Madrid'deki ispanya maçında oynattıgı gibi blok halinde defans yapmayı ögrenmemiz lazım o zaman avrupada başarılı olabiliriz ...

Defansımızı Kaleden 30 metre uzaga kurup blokları daraltmak ... ;)

O kadro ile avrupadan kıçımıza bakarak döneriz

XxX

Ugur-Emre-Servet-Hakan

Kewe-M.Topal-Aurelio-Arda

Baros-Nistelrooy​

Sen öyle san! Gerets neler yaptı bu taktikle Liverpool'u İngiltere'de öttürdü bu kadronun çeyreği kalitesindeki kadrosuyla.Cesur oynarak yenilmeyi hödük gibi defans oynarak tokatlanarak Avrupa'dan gönderilmeye tercih ederim.

Pekala arkadaş kim oyun kuracak bu kadroda topu forvetlere ulaştıracak, ara paslarıyla rakip defansları forvetlerle burun buruna getirecek?

Bu kadroda oyun kurucu yok ve bu orta sahadan kimsede oyun kurma özelliği yok.Kanattan oynayacağım dersen o iş başka.Hiçbiri 10 numara vazifesi görmez bu isimlerin.

En övündügümüz şey Uefa kupasını nasıl kazandık ? Orta sahada etkili pres yapıp rakipleri oynatmayarak kazandık ...

Bu takımla pres yapılmayacagına göre takım olarak blokları daraltman lazım ( Liverpool'un yaptıgı gibi )

Eger öyle çıkarsan Gerents sezonunda oldugu gibi avrupadan koca bir 0 ile dönersin

Türkiye işe yararmı yarar ama avrupada örnekleri var Geretsli Gs,Daumlu fener ;)

Lincoln'u takıma koymak içinde tuaf durumlara düşmeyin :)

En övündügümüz şey Uefa kupasını nasıl kazandık ? Orta sahada etkili pres yapıp rakipleri oynatmayarak kazandık ...

Bu takımla pres yapılmayacagına göre takım olarak blokları daraltman lazım ( Liverpool'un yaptıgı gibi )

Eger öyle çıkarsan Gerents sezonunda oldugu gibi avrupadan koca bir 0 ile dönersin

Türkiye işe yararmı yarar ama avrupada örnekleri var Geretsli Gs,Daumlu fener ;)

Lincoln'u takıma koymak içinde tuaf durumlara düşmeyin :)

Neyin tuhaf durumu oyun kurucun yok ne Kewell'da ne Arda'da Ne Mehmet'te oyun kurma özelliği yok! Senin o dediğin zamanda Hagi kanattan kuruyordu oyunu serbestti çoğu zamanda.Lincoln'ün oyun zekası ve tekniği bu isimlerin hiçbirinde yok.2 Winger, 2 ön libero, 2 striker forvetten takım yap sonra?Kanat ortalarıyla gol bulmaya çalış olacak iş mi bu?Kim topu dağıtacak, ara pası atacak bu soruma cevap ver.Ben Lincoln'ü takıma koymaya çalışmıyorum takımın eksiğini görüyorum ama siz Lincoln'ü tecrit etmek için bayağı bir uğraş içindesiniz!lincoln olmadan algülüm ver gülüm Arda Kewell Aurello olsa ne olur?Baros koş ortasahadan top al yerim öyle taktiği :cool:

Neyin tuhaf durumu oyun kurucun yok ne Kewell'da ne Arda'da Ne Mehmet'te oyun kurma özelliği yok! Senin o dediğin zamanda Hagi kanattan kuruyordu oyunu serbestti çoğu zamanda.Lincoln'ün oyun zekası ve tekniği bu isimlerin hiçbirinde yok.2 Winger, 2 ön libero, 2 striker forvetten takım yap sonra?Kanat ortalarıyla gol bulmaya çalış olacak iş mi bu?Kim topu dağıtacak, ara pası atacak bu soruma cevap ver.Ben Lincoln'ü takıma koymaya çalışmıyorum takımın eksiğini görüyorum ama siz Lincoln'ü tecrit etmek için bayağı bir uğraş içindesiniz!lincoln olmadan algülüm ver gülüm Arda Kewell Aurello olsa ne olur?Baros koş ortasahadan top al yerim öyle taktiği :cool:

:2aloh1:

Doğruya Arda kimki sadece çalım atmayı biliyor,pas veremez ara pası veremez oyunu kuramaz,hem milli takım hem Galatasarayda zaten oyunu inler cinler kuruyor kimse farkında degil

Doğruya Kewell Liverpool'da da öle sadece kanatta kalıp şut çekiyor bu adamda pas veremez ara pası atamaz çalım ve şut haa birde orta gelirse kafa vurur tabi o ortayıda Lincoln açacak

Hele Bu iki Mehmet top kapmaktan başka bir işe yaramıyor,pas atamaz bunlar

Nistelrooy'da kim ya anca ceza sahası içinde top gelirse gol atıyo tabi o toplarıda Lincoln atarsa,ne yani bu adam oyun kurulurken pas trafine katılacagınımı sanıyorsunuz

Hele Baros anca önüne top atılınca gol atsa onuda Lincoln atarsa tabi,başka da bir işe yaramaz ...

Bizim milli takım yarı finale nasıl çıktı ya :o 10 numarada oynayan adamda yoktu hayret ediyorum

Bu adamlar sadece bu işe yarıyor tabi takımda Lincoln olursa bu adamlar bunu yapabiliyor Lincoln olmasa hiç bişe olmaz ...

Vay anasını bea Bu nasıl bir adammış ya bu kadar dünya yıldızı bir işe yaramıyor Lincoln işe yarıyor işin tuaf yani bu Lincoln denen adam kariyerinde ki en büyük külüb Galatasaray :2aloh1:

10 numaraya karşı degilim 10 numara 10 numara gibi oynadıgı sürece ;)

Konunun ciddiyet kısmının yüzdesi hakkında bilgisi olan var mı ?

Doğruya Arda kimki sadece çalım atmayı biliyor,pas veremez ara pası veremez oyunu kuramaz,hem milli takım hem Galatasarayda zaten oyunu inler cinler kuruyor kimse farkında degil

Doğruya Kewell Liverpool'da da öle sadece kanatta kalıp şut çekiyor bu adamda pas veremez ara pası atamaz çalım ve şut haa birde orta gelirse kafa vurur tabi o ortayıda Lincoln açacak

Nistelrooy'da kim ya anca ceza sahası içinde top gelirse gol atıyo tabi o toplarıda Lincoln atarsa,ne yani bu adam oyun kurulurken pas trafine katılacagınımı sanıyorsunuz

Hele Baros anca önüne top atılınca gol atsa onuda Lincoln atarsa tabi,başka da bir işe yaramaz ...

Bizim milli takım yarı finale nasıl çıktı ya :o 10 numarada oynayan adamda yoktu hayret ediyorum

Bu adamlar sadece bu işe yarıyor tabi takımda Lincoln olursa bu adamlar bunu yapabiliyor Lincoln olmasa hiç bişe olmaz ...

Vay anasını bea Bu nasıl bir adammış ya bu kadar dünya yıldızı bir işe yaramıyor Lincoln işe yarıyor işin tuaf yani bu Lincoln denen adam kariyerinde ki en büyük külüb Galatasaray :2aloh1:

Bende buna imzamı atarım. ;)

Istersen CR7 ve Messiyi getir ama Bülent beyle bu isler olmaz.

Van Nistelrooy diyeceklerine genç ve ilerisi olan oyunculara baksalar bence daha iyi olur.

............... xxxxxxxx................

Sabri......Servet... Emre G......Hakan

...................Aurelio.....................

Kewel.................................Arda..

..................Lincoln....................

...........Baros...... Van Nistelroy.....

Forvetinde Nistelroy,sağında solunda Arda Kewell olan takımın sağ beki Sabri olmamalı:D

Katılıyorum ve birşey demek istiyorum 10 numara dedigin Gerard gibi Tabata gibi iki yönlü oynayan oyuncu olmalı. Lincoln gibi tek yönlü değil

Dünya'da artık 10 numara tabir edilen forvet arkası kalmadı,böyle oyun kurucular kanat oyuncusu artık,ve 4-6-0 için yapılacak olan Baros'un yanına gezen dolaşan bir forvet daha ve sağlam bir ön libero sağ bek kaleci,ihtiyaç görülürse stoper gerekli,Dünya'nın en iyi takımları arasında yer almak istiyorsak onların sistemlerini uygulamalıyız!

Lincoln yokken gördük Arda ve Kewell'ın kurduğu yani kuramadığı oyunu.Arda ve Kewell kanat oyuncusu Kewell orta keser uzun top atar, Arda malum.Kewell 35-40 metreye pas atar sözüm yok, teke tekte adam geçer, şut çeker tamam ama oyun kuramaz.Arda'nın ayağına top gelince ne yapacağını cihan alem ezberledi!Hem Lincoln'ün tekniğinin 5'te 3'ü vardır Arda'da.Neden bu Lincoln düşmanlığı neden?Baros ileride beklesin oyun kurmakla ne derdi var şut çeksin gol atsın gol kralı olsun.Geriye ileriye kendini yormasın birisi hazırlasın topu onun için ayağına gelsin o sadece gol atsın!Bir forvet orta sahaya gelip top alırsa, dili dışarı çıkana kadar koşarsa hangi güçle şut çekecek mücadele edecek.İsmi olan forvetler bunu zulüm görür bence.Nistelrooy'a zulüm gelir böyle birşey adam ileride bekler top ayağına gelir gol atar.Bunlar dünya yıldızı Hakan Şükür gibi candan oynamaz, oynayamaz.Hakan defansa bile yardım ediyordu orta sahaya gelip top kovalıyor pres yapıyordu sonra şutları cılızlaşıyordu neden bacaklarında şut çekecek kuvveti kalmıyordu ileri geri yapmaktan.

Milli takım ne oynadığı belli olmadan kör dövüşü ve kaos futboluyla birşeyler yaptı.Rakip hocalar bile çözemedi Türkiye'nin oynadığı futbolu.

O yazdığın kadro belki güzel skor alır ama ofansif bir zevk vermez.Çift libero futbol cinayetidir.Real Madrid'e karşı mı oynanıyor sanki her maç.Bu kadro ile Arda Kewell kanatlardan deli gibi ilk 45 akın yapar havadan yerden orta yapar rakibin bekleri sağlamsa ayıklar topları, yok değilse kafa golü bilmem ne ama göbekten yetenekli, teknik bir adamla dikey gitmek herzaman daha iyidir.Stoperi hataya zorlar kaleciyle karşı karşıya bırakır.Arda sağa çek sola çek orta keseyim derken defans yerleşip okeye dönüyor.Kewell'ın ortaları süper kafasının üzerine, ayağının ucuna kondurur topu forvetin ama sadece 50-55 dakika sürer bu en son Antep maçında 60'ta Arda'da Kewell'da perişan oldu rakibi kovalayamaz hale geldiler.Mehmet Aurello ya da Topal Lincoln'ün yaptığı işin yarısını yapamazlar ofansta.Futbolu baştan icat etmeye gerek yok.Oyun kurucusu olmadan bu takım kafası kesilmiş bir tavuk gibi ne yaptığını bilmeden sağa sola koşar.Rakibin beki stoperi kalecisi vasatın üstündeyse hava toplarında yandın ortaları armut gibi toplar.Arda'yı forvet arkasında izledik milli takımlarda az da olsa kanatta oynadığının yarısını oynayamıyor.Lincoln olmaz başka oyun kurucu olur ama mutlaka 10 numara olmalı.10 numarası olmayan takımlar eğer tüm futbolcuları kaliteli ve fix değilse sıradan takımdır.Ben yıllardır Galatasaray'ı izliyorum ve şunu rahatlıkla söylerim 10 numara karakterinde oyun kurucusu olmadığı dönemler izlemesi eziyet bir takım oluyor Galatasaray.

İyi çok güzel yazmışında mesajında bu adamların asli görevi ne? Oyun kurucu mu hayır o zaman bence tartışma bitmiştir şaptan şeker olmaz bunu unutma...

Şurada yazdığınız yazıları üstün körü okdum!Yarın derbi var siz hala onun bunun tartışmasını yapıyorsunuz.Yarın sahaya çıkıp canını dişine takan herkesin başımın üstünde yeri var.

Uzatmayalim, Arda 10 numarada "oynayamaz", kac kere denendi ama iyi degil orada.

Kewell'de yapamiyor orda.

herkese selamlar diyerek forumdaki ilk mesajımı tuşlamaya başlıyorum...

evvela konu başlığında geçen iddia Aziz Üstel'e ait olduğuna göre ve bu adamzağız da Galatasaray'da yöneticilik yapmış kelli felli bir ağabeyimiz olduğuna göre böyle birşeyi sırf laf olsun diye işkembe-i kübradan sallamamıştır.kaldı ki Nistelrooy'un takımımızı tercih etmesi de inanılmayacak ya da şaşılacak bir mevzu değildir.

ha nistelrooy gelir her maçta döktürür yahut latin amerikan yıldızımız* gibi 1 maç oynar 3 maç sıla hasretinden adım atamaz olur bilemem.ama şu bir gerçek ki pazarlama açısından klubümüze çok şey kazandırır (kombine, forma satışı, reklam gelirleri vs...)

gelelim oyun kurucusuz bir kadronun ne kadar iş yapacağı mevzuna.e bırakın onu da Rijkaard düşünsün canım (bir diğer Aziz Üstel iddiasıdır) ...:)

herkese selamlar diyerek forumdaki ilk mesajımı tuşlamaya başlıyorum...

evvela konu başlığında geçen iddia Aziz Üstel'e ait olduğuna göre ve bu adamzağız da Galatasaray'da yöneticilik yapmış kelli felli bir ağabeyimiz olduğuna göre böyle birşeyi sırf laf olsun diye işkembe-i kübradan sallamamıştır.kaldı ki Nistelrooy'un takımımızı tercih etmesi de inanılmayacak ya da şaşılacak bir mevzu değildir.

ha nistelrooy gelir her maçta döktürür yahut latin amerikan yıldızımız* gibi 1 maç oynar 3 maç sıla hasretinden adım atamaz olur bilemem.ama şu bir gerçek ki pazarlama açısından klubümüze çok şey kazandırır (kombine, forma satışı, reklam gelirleri vs...)

gelelim oyun kurucusuz bir kadronun ne kadar iş yapacağı mevzuna.e bırakın onu da Rijkaard düşünsün canım (bir diğer Aziz Üstel iddiasıdır) ...:)

Öncelikle forma hoşgeldiniz Aziz Üstel boş konuşmaz yalnız Rijkaardla Nistelrooy çok fazla gibi geldi bana ikisinin mali ücretini karşılıyabilirmiyiz bilmiyorum bence karşılıyamayız. Oyun kurucusu konusundada bence mutlaka alınacaktır biri eger Lincoln giderse benim içimden geçen oyun kurucu Tabata:) Tekrar formumuza hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz..

Ardanın top ayağına geldiğinde yapacaklarını herkes ezberledi haklısınız,bunun içinde önlem alıyorlar,ama arda hep onları geçiyor..Ama tekniği yok,o yüzden dünya çapındaki kluplerden teklif alıyor,onun için rakip takımdaki oyuncular / teknik adamlar ardayı övüyor..ve bütün takımlar onun için önlemler alıyor..

Lincoln'ü severim,herkes de sevmelidir,Gerçek kimliğiyle oynadığında hepimiz izlediğimizden zevk alıyoruz.Ama Arda gibi takım oyuncusu sıfatına sahip adamlar olmadan da bir başarı alabiliceğimize ben inanmıyorum..

Arda'ya bağzı arkadaşların büyük bir kini var,anlamıyorum ne yaptı ki size..Ya da sizin gözünüze girmesi için ne yapması gerekiyor ? Lincoln izin almadan kaçar gider,yine gelip översiniz..Arda bi maç,sadece bi maç biraz kötü oynasa Avrupaya yollarsınız,yeteneklerine laf söylersiniz,Euro 2008'de Ardayı izleyip,onun en iyi olmadığını söyleyen taraftarlar bi fenerden çıkar sanırdım,bizim içimizde laf söyleyenler daha çok,anlamak gerçekten çok zor bağzı arkadaşları ..Ayrıcada dünyanın en iyi klupleri arasında 10 numara diye tabir edilen futbolcu göremezsiniz.Yada şöyle söyliyeyim ; Lincoln,Alex,Tabata gibi adamları göremezsiniz..Hayatımda izlediğim tek bir 10 numara vardır o da Hagidir.Ondan sonra ne G.Saray nede Dünya futbolu bir hagi çıkartamamıştır..Burda Lincoln'ü övüyorsunuz,bende övüyorum,ama Lincoln benim gözümde ardanın yarısı bile edemez,arda bana güven verir,top ayağına geldiğinde,kondisyonu da olamasa,şutta çekemese,ben o an eminimdir ki o top bizde kalacaktır,içimde umut kalmamışken bile eminimdir ki,arda benden çok düşünüyordur G.Saray'ı,bunun içinde birşeyler illaki yapacaktır.Hagi'den sonra bana bunu tek hissettiren ardadır,hagiyle futbolu kısaylanamaz,hagi bir dünya yıldızıydı,bambaşka bir adamdı,ama Arda da benim için özeldir,şimdiden de efsanedir,siz başka düşünürsünüz ona karışamam,ama benim için böyledir,ve böyle kalacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt