# Ruud Van Nistelrooy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da!

Bir kaç günlük hayaldi ve sona erdi :D

----Nistelrooy---Baros-----

Kewell------------------Arda

-----Aurello--M.Topal------

H.Balta-Servet-E.G.-Uğur

--------------Leo---------------

nereye geliyo TSL için niye gelsinki adam..

yazıları okuyunca cok guldum :D :D 32 yasında genc degıl bızde oynayamaz ,faydalı olmaz... Arkadaslar kusura bakmayın ama ruudu 25-26 yasında ıken galatasarayda gormenız bır hayalden oteye gıdemez, galatasarayda gorecegınız yas 31 ve sonrası olucaktır ve buna burun kıvıramayız.Türkiyedeki futbol takımlarının butcesı ıle avrupa esit degıl hepimiz biliyoruz etoyu messiyi hepımız agzımız acık sekılde ızlıyoruz ve uzun yıllarda sadece televızyondan ızleyecegız.Birazda kendimize bakalım sabri,ümit,nonda bana bu futbolcuların yaslarını ve oynadıkları futboldan bahsedebılırmı ???

hıckımse bırsey dememıs,bende diyorumki NEDEN OLMASIN ?? bu adamın artık realde forma bulma sansı cok dusuk bu yuzden iyi bir teklif sunulursa gelmemesi için bir neden görmüyorum

nereye geliyo TSL için niye gelsinki adam..

Mantıklı düşünürsek bu sonuç çıkıyor GELMEZ! Avrupa'ya gidemiyoruz para yok, şan şöhretin yok seneye kimse Avrupa'da olmazsan esameni okumaz sen bir Real Madrid, Chelsea, Barcelona değilsin vitrinde olmazsan unutulursun.Şimdi adam sıradan bir takıma, kuvvetli maaş vermezsen neden gelsin?

Mantıklı düşünürsek bu sonuç çıkıyor GELMEZ! Avrupa'ya gidemiyoruz para yok, şan şöhretin yok seneye kimse Avrupa'da olmazsan esameni okumaz sen bir Real Madrid, Chelsea, Barcelona değilsin vitrinde olmazsan unutulursun.Şimdi adam sıradan bir takıma, kuvvetli maaş vermezsen neden gelsin?

Doğru söylüyorsun ama kendi bacağımıza ateş ettik yaralı yaralı lig bitene kadar sürünücez,bu sene içime sindiremediğim en az 15 maç sayarım berbat bir seneydi! Ruud Van Nistelrooy'u Avrupa Arenasında oynamıyorsanız getirmeniz imkansız!

Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray’da-ymış !

Milan alır büyük ihtimal.Bu tarz 30 yaş üstü kariyeri inişteki yıldızları almayı pek bir sever Milan başkanı.Forvete de ihtiyaçları var zaten ki Van Nistelrooy sakatlığının etkisinde kalmaz ve bıraktığı yerden devam edebilirse en az 2-3 yıl daha üst düzey futbol oynayabilecek çapta bir adam.

Cevap: Van Nistelrooy %80 Galatasaray'da

------Nistelrooy-Baros-------

Arda-------------------Kewell

-------Aurello-M.Topal--------

H.Balta-Servet-Marquez-Uğur

--------------Leo-------------

:p

Eğer Ş.L. ye kalamazsak bir rüyanın hazin sonunu göreceğiz:D

Kewell kendiside demisti galiba cok uzun kalmayacagim diye :D

Nistelrooy gelecek sezonu iple çekiyor!

Real Madrid'in Hollandalı golcüsü Ruud Van Nistelrooy, gelecek sezonu iple çektiğini açıkladı.

Kasım ayında sağ dizinden sakatlanan ve ağır bir operasyon geçiren Nistelrooy, iyileşme sürecinin iyi gittiğini ve 2009-2010 sezonuna yetişeceğini belirtti.

Hollandalı golcü futbolcu, bir ay içinde takımla beraber antrenmanlara katılabileceğini söyleyerek, şunları kaydetti:

''Kendimi şu an çok iyi hissediyorum ve bu konuda iyimserim. Topa vurup, yeşil sahalara döneceğim zamanı iple çekiyorum. Antrenmanlara çıkma durumum var. Fakat gelecek sezona kadar beklemek zorundayım. Bu durum bile beni çok hırslandırıyor ve aşırı motive ediyor.''

32 yaşındaki golcü futbolcu, geçen yıl Kasım ayında sağ dizinden sakatlanmış, Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan kontrollerin ardından 6 ile 9 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

ligtv.com.tr

Bu habere göre oynamak için can atıyor ama Real'de,Barça'da falanda filanda oynamaz.Büyük liglerde küme mücadelesi veren veya orta sıra mücadelesi vern takımda oynamayı istemez.Bence gideceği iki yer var PSV ve Galatasaray.PSV'de durum ne tam olarak bilmiyorum.(Kadro vs.)Ama bize gelirse banko oynayacağı kesin.Rahat 2 yıl oynar.O oynadığı iki yılda Hagi&Emre misali Cem Sultan veya daha çok kendi tarzı bir oyuncuyla kaynaşır.

Tek şart ŞAMPİYONLAR LİGİ!!!.Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak öyle abarttığınız kadar zor,imkansız değil.Galatasaray burun kıvrılacak bir takım da değil.

7 de 7 yaparsak neden olmasın :D

Ruud'u beğenmiyoruz öyle mi?

Yaşı 32, sakatlık geçirmiş ve Madrid'de pek gözde değil artık Huntelaar sayesinde..

Ben Ruud'u değilde Xabi'yi bekliyorum. Liverpool'dan sezon sonu ayrılacak, yaş 30..

Baros, Kewell gibi eski Liverpool'lular var takımda ve neden olmasın diyorum?

Hangimiz Kewell'a, Baros'a, Meira'ya inanıyorduk ki ?

Yok yok bize Inamoto, Bratu, Pinto falan müstehak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt