Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.480
- 49.871
- 3.133
La harbiden merak ettim mizah falan değil kanks yavGeçmiyor Cevom
Sana da basmasınlar inşallah

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La harbiden merak ettim mizah falan değil kanks yavGeçmiyor Cevom
Sana da basmasınlar inşallah
Ara sıra devam ama eskisi gibi değil. Ya da alıştımLa harbiden merak ettim mizah falan değil kanks yav![]()
Ya bizim kuzende de vardı benim nenem kurşun falan filan döker işe yaramadı tam hatırlamıyom ama 2 gün falan filan namaza gitmişti.Daha sonrasında geçmişti..Ara sıra devam ama eskisi gibi değil. Ya da alıştım![]()
Olayın karabasanla ruhani varlıkla alakası yok yav. Normal bir durum. Uyku felci derler adına.Ya bizim kuzende de vardı benim nenem kurşun falan filan döker işe yaramadı tam hatırlamıyom ama 2 gün falan filan namaza gitmişti.Daha sonrasında geçmişti..
Hocam benim de oyle uyandig8m cok oluyo. Bi keresinde seytani gordum yaw. Ruyanin icinde korkudan ywre kapandim. Felaket bi seydiHortlamış başlığa kaldığımız yerden devam edelim.
Hiç karabasan görmedim hayatımda ama son 2-3 yılda herhalde 2 ya da 3 kere uyku sersemliğiyle karanlıkta bir şeyler görüp acayip korkup yataktan fırladığım oldu. Aslında ortada bir şey de yok ama rüyayla gerçek arasında kaldığım bir noktada gibi hissettim kendimi ve o an kapının önünde altıma s.çtıran bir şeyler olduğunu hissettim.
Yaşayanlar olmuştur diye tahmin ediyorum buna ne deniyor bilmiyorum. O korku hissi başka bir şey, hayatımda hiç öyle bir şey hissetmemiştim.
Seni gördüm rüyamdaHocam benim de oyle uyandig8m cok oluyo. Bi keresinde seytani gordum yaw. Ruyanin icinde korkudan ywre kapandim. Felaket bi seydi
Ne gordun yedi kocali Fürmüz?Seni gördüm rüyamda
Özele gelNe gordun yedi kocali Fürmüz?
Yok korkarimÖzele gel
Karabasan demeyelim de uyku felci diyelimÇocukken yaylada kaldığımda 2-3 kez karabasan görmüştüm. Hepsinde de aynı, sonsuz bir boşluktayım. Bir sandalye var oturuyorum ve kıpırdayamıyorum. Felç olmuş gibisin, yardım istemek istiyorsun ama istemeyi dahi beceremiyorsun. Ele geçirilmiş gibisin. Sadece bundan ibaret olay. 1-2 gün süren kötü psikolojik hal. Uçuk da çıkıyordu yüzümde o gece mutlaka. Muhtemelen ateşlenmenin getirdiği kötü bir yan tekiydi uçuk ama dilerim okuyan hiçkimseye uğramaz. Korku filmi gibi zira.
Abi o an o kadar gerçek geliyor ki o gördüğün şey ben hayatımda böyle bir korku hissetmedim. Sanki biri canımı alacakmış gibi hissettim, nefes nefese kaldım. Allah'tan sık olmuyor.Hocam benim de oyle uyandig8m cok oluyo. Bi keresinde seytani gordum yaw. Ruyanin icinde korkudan ywre kapandim. Felaket bi seydi
Evlenmeyin arkadas benim tavsiyem budurAbi o an o kadar gerçek geliyor ki o gördüğün şey ben hayatımda böyle bir korku hissetmedim. Sanki biri canımı alacakmış gibi hissettim, nefes nefese kaldım. Allah'tan sık olmuyor.
Abi yenge demon falan mı niye şimdi konuyu buraya getirdinEvlenmeyin arkadas benim tavsiyem budur
Hepsi seyta, hepsi.Abi yenge demon falan mı niye şimdi konuyu buraya getirdin![]()
Biz çocukken nenemgilin mahallesinde 1 abi uzaktan akraba biliyon muOlayın karabasanla ruhani varlıkla alakası yok yav. Normal bir durum. Uyku felci derler adına.