Ryan Babel: ''Doğruları söylersem ceza alırım''

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Ryan Babel: Doğruları söylersem ceza alırım​

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel antrenman öncesinde soruları yanıtladı. Deneyimli futbolcu ligin geri kalanı için hata lükslerinin olmadığını kaydetti.​

''Dürüstçe doğruları söylersem ceza alırım''​

''Hakemler her zaman konuşulan ve tartışılan bir konu. Bir futbolcu olarak benim bu konuya girmem doğru olmaz. Dürüstçe doğruları söylersem ceza alırım. Maçları izliyorsanız zaten bir şeyleri anlıyorsunuz ama benim hakemlerle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz''

''Hata lüksümüz yok''​

''6 puanlık fark var ama daha önce bu senaryoları yaşadık. Yapmamız gereken önümüze bakmak ve devam etmek. Kalan maçları kazanmak istiyoruz. Sonuçta futbol bu, her şey olabilir. Oynanacak çok maç var. Artık hata yapma lüksümüz yok. Bu zamana kadar birçok hata yaptık. Benim kendime, takıma ve camiaya güvenim sonsuz. Her maçı bir final gibi görüp devam etmemiz gerekiyor''

''Takımın kalitesine güvenim sonsuz''​

''Futbol enteresan bir oyun. Çok zor bir maçı kazanabiliyorsunuz, yüzde yüz kazanacağınızı düşündüğünüz bir maçı kaybedebiliyorsunuz. Bu nedenle herkes herkesten puan alabiliyor. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Takımın kalitesine güvenim sonsuz.''

''Bu takım bunu daha önce başardı''​

''Geçmişe dönmek istiyorum. Bir sezon hatırlıyorum. Başakşehir birinciydi, Galatasaray çok gerideydi. Ama pes etmediler ve şampiyon oldular. Şimdi de aynı hırsla aynı arzuyla devam edeceğiz. Taraftarlar bize inansınlar. Bu takım bunu daha önce çok kez başardı.''

Idmanda ciddiyet filan yok arda isinma hareketlerini bile dogru düzgün yapmiyor gevsek gevsek hareketler icinde

evet hakem suclu, sizin ve teknik heyetin zerre sucu yok

bu kafayla devam ettigimiz sürece, kendi b.kumuzda bogulmaya mahkum olacagiz her zaman

bir gram futbol oynama ama hakem suclu olsun

evet haklisiniz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

daha önce yasadik vs. zaten hep bu düsünceler yüzünden basimiza gelmeyen kalmadi. önce rakipleri ciddiye alinda gelenden gecenden 3 4 yemeyin.

Forum bir tuhaf oldu. Böyle haberlerde futbolcuya sövülüyor. Rakip takımın maçlarında hakemle kazandılar diye yaygara kopuyor. Foruma göre dünkü Alanya - Beşiktaş maçı şikeden ibaretmiş. Herkes hemfikir. Madem öyle niye Babel'e sallıyorsunuz!

Forum bir tuhaf oldu. Böyle haberlerde futbolcuya sövülüyor. Rakip takımın maçlarında hakemle kazandılar diye yaygara kopuyor. Foruma göre dünkü Alanya - Beşiktaş maçı şikeden ibaretmiş. Herkes hemfikir. Madem öyle niye Babel'e sallıyorsunuz!
bunlar o meshur yangin tayfa iste yangin bi yandi mi kuruyu yaşı dinlemez hepsini yakar gecer

kizdigimiz konu bizim topcularin vurdumduymaz gamsiz tavri. takimda isyan eden yok. sen yap mücadeleni aslan gibi hakemi yine elestiririz.

kizdigimiz konu bizim topcularin vurdumduymaz gamsiz tavri. takimda isyan eden yok. sen yap mücadeleni aslan gibi hakemi yine elestiririz.

O zaman rakip kazanınca şike demeyelim. Beşiktaş mis gibi çıktı oynadı kazandı. Babacar'ın aptallıkları şike olarak değerlendirmiş de bizde Diagne diye bir adam vardı. Bomboş kaleye atamadıklarıyla şampiyon olur bir takım.

O zaman rakip kazanınca şike demeyelim. Beşiktaş mis gibi çıktı oynadı kazandı. Babacar'ın aptallıkları şike olarak değerlendirmiş de bizde Diagne diye bir adam vardı. Bomboş kaleye atamadıklarıyla şampiyon olur bir takım.
ben dünkü macta sunu yazdim:

"valla kusura bakmayin da alanya öyle mal mal kaçırırsa atamayana atarlar. üzülmedim. mal babacar"

babacar o golü atsa ve 1 1 olsaydi mac degisik yerlere giderdi. sike mike islerine girmedim. dedigin gibi bizden her mal gibi kaciran oldugunda sike mi yapmis oluyoruz o zaman?

ben dünkü macta sunu yazdim:

"valla kusura bakmayin da alanya öyle mal mal kaçırırsa atamayana atarlar. üzülmedim. mal babacar"

babacar o golü atsa ve 1 1 olsaydi mac degisik yerlere giderdi. sike mike islerine girmedim. dedigin gibi bizden her mal gibi kaciran oldugunda sike mi yapmis oluyoruz o zaman?

Neyse ki bizdeki bu taraftar profili çok az. Galatasaraylı muhabirler ve yorumcular biraz daha mantıklı. Ahmet Ercanlar gibi bir iki Galatasaraylı muhabir bozuntusu olsa bizim taraftarları da kaybederiz.

Neyse ki bizdeki bu taraftar profili çok az. Galatasaraylı muhabirler ve yorumcular biraz daha mantıklı. Ahmet Ercanlar gibi bir iki Galatasaraylı muhabir bozuntusu olsa bizim taraftarları da kaybederiz.

sucu hep disarda arayan dismihrakgillerden farki yok fblilerin. bu yüzden onlardan daha basariliyiz. bizde basarisizlik oldumu en büyük efsane diye anilan terimi bile kovmayi tartisiyoruz. yapimiz böyle.

evet hakem suclu, sizin ve teknik heyetin zerre sucu yok

bu kafayla devam ettigimiz sürece, kendi b.kumuzda bogulmaya mahkum olacagiz her zaman

bir gram futbol oynama ama hakem suclu olsun

evet haklisiniz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sadece kulübün değil ülkenin sorunu bu.. Hiç bir zaman öz eleştiri yapma, her zaman suçlayacak birilerini bul.

Geri
Üst Alt