- 18 Mayıs 2011
- 53.354
- 57.300
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar o meshur yangin tayfa iste yangin bi yandi mi kuruyu yaşı dinlemez hepsini yakar gecerForum bir tuhaf oldu. Böyle haberlerde futbolcuya sövülüyor. Rakip takımın maçlarında hakemle kazandılar diye yaygara kopuyor. Foruma göre dünkü Alanya - Beşiktaş maçı şikeden ibaretmiş. Herkes hemfikir. Madem öyle niye Babel'e sallıyorsunuz!
kizdigimiz konu bizim topcularin vurdumduymaz gamsiz tavri. takimda isyan eden yok. sen yap mücadeleni aslan gibi hakemi yine elestiririz.Forum bir tuhaf oldu. Böyle haberlerde futbolcuya sövülüyor. Rakip takımın maçlarında hakemle kazandılar diye yaygara kopuyor. Foruma göre dünkü Alanya - Beşiktaş maçı şikeden ibaretmiş. Herkes hemfikir. Madem öyle niye Babel'e sallıyorsunuz!
kizdigimiz konu bizim topcularin vurdumduymaz gamsiz tavri. takimda isyan eden yok. sen yap mücadeleni aslan gibi hakemi yine elestiririz.
ben dünkü macta sunu yazdim:O zaman rakip kazanınca şike demeyelim. Beşiktaş mis gibi çıktı oynadı kazandı. Babacar'ın aptallıkları şike olarak değerlendirmiş de bizde Diagne diye bir adam vardı. Bomboş kaleye atamadıklarıyla şampiyon olur bir takım.
ben dünkü macta sunu yazdim:
"valla kusura bakmayin da alanya öyle mal mal kaçırırsa atamayana atarlar. üzülmedim. mal babacar"
babacar o golü atsa ve 1 1 olsaydi mac degisik yerlere giderdi. sike mike islerine girmedim. dedigin gibi bizden her mal gibi kaciran oldugunda sike mi yapmis oluyoruz o zaman?
Neyse ki bizdeki bu taraftar profili çok az. Galatasaraylı muhabirler ve yorumcular biraz daha mantıklı. Ahmet Ercanlar gibi bir iki Galatasaraylı muhabir bozuntusu olsa bizim taraftarları da kaybederiz.
evet hakem suclu, sizin ve teknik heyetin zerre sucu yok
bu kafayla devam ettigimiz sürece, kendi b.kumuzda bogulmaya mahkum olacagiz her zaman
bir gram futbol oynama ama hakem suclu olsun
evet haklisiniz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk