Ryan Babel: "Galatasaray'da 100. maçımı oynamak çok büyük şeref"

Sakatlanmasi icin sebep yok. Zaten agir cekimde oynuyor, arada rakibin yanindan gecmeye calisiyor.
Bir ihtimal topu stop edip yuzunu tekrar bizim kaleye donerken ayak bilegini burkabilirdi.
Feghoulide ağır çekimde oynuyor ona bakarsan ama çok sakatlandı muhalefet olmak için olmayın

Feghoulide ağır çekimde oynuyor ona bakarsan ama çok sakatlandı muhalefet olmak için olmayın
Fegh kronikti + hic calismiyordu + sadece hucum dusunuyordu . O haldeki Fegh'i de bin kere tercih ederdim.
Babel'in oyun yapisinda sakatlanmasi zor. Tek yaptigi topu durdurup etrafini denetleyen adam da bir zahmet sakatlanmasin. Geldiginden beri belimiz dogrulmadi. Bu arada calismiyor demedim. Oldukca faydasiz bir oyuncu.

Vallaha ilk geldiginde sevindim. Hatta gelmeden önce İngiltere'de gayet verimli sezon geçirdi. Bizdeki laylaylom sisteme ayak uydurdu. Yinede geçen senede son anlarda ayakta kalan tek oyuncu babeldi. Bence bizdeki kariyeri bitmeli. En azından çok vasat lanet olarak hatirlamayacam

Dalya da yaptın tamam tutmayalım seni.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gs'nin ne hallere dustugunun ozeti gibi. Emekli Babel dayi 100 mac oynamis o bitik haliyle. Hali saha futbolcusu tam manasiyla.

Geri
Üst Alt