# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel gelmez beyler ümitlenmeyin haldun üstünel türkiye de :D en azından dün öyleydi :D

Fazla bir beklenti oluşmuş sanki ama bana olmayacakmış gibi geliyor.

yaa telegolde serhat uluerenin programı var şimdi transfer programı, ama kaçırmışım son 15 dkkadır falan izliom ama hasan şaşla konusuolar, GS hakkında bi duyum söylendi mi duydunuz mu başından beri izleyen varsa???

Hasan da baglana baglana bu sevimsiz programa mi baglanmis..

Hasan Sas'a göre takimin basina Rijkaard yerine, 2 Hakan, Okan, Arif ve kendisi getirilmeliymis..

tam rijkaardın yerine demek istemedi renkdaş... ilerleyen zamanlarda bide böle bişey denenmesini istediini söledi...

Ne demek istedigini ben cok iyi anladim, yillardir bu takimi istedikleri gibi icten yönettiler, basarili da oldular, ama Galatasaray bu amatör düsüncelerden kurtulmali artik. Gerekli vasiflara sahip olmayan insanlara sirf bu külüpte futbolcu olarak önemli isler basardilar diye emanet edilmemeli bu takim. Yabanci dil bilmezler, avrupa liglerini takip etmezler, kendilerini hic bir acidan gelistirmeye calismazlar sonra da takimin basina gelmek isterler. Oldu baska..??!

Ne demek istedigini ben cok iyi anladim, yillardir bu takimi istedikleri gibi icten yönettiler, basarili da oldular, ama Galatasaray bu amatör düsüncelerden kurtulmali artik. Gerekli vasiflara sahip olmayan insanlara sirf bu külüpte futbolcu olarak önemli isler basardilar diye emanet edilmemeli bu takim. Yabanci dil bilmezler, avrupa liglerini takip etmezler, kendilerini hic bir acidan gelistirmeye calismazlar sonra da takimin basina gelmek isterler. Oldu baska..??!

sprsin renktaş aynn katılıorum abilik kullanılarak hangi takım başarılı olmuş hadi oldu dielim abilik hasan gibi kulübe para yüzünden dava açan insanlara mı kalmış

ben hasan şaş vb. yani o kategorideki futbolcuların kötü düşünceli olduğuna asla inanmıyorum. o eminmki iyi niyetli, hizmet etmek için söyledi bunu, ama amatör düşünce lafına katılıyorum...

sprsin renktaş aynn katılıorum abilik kullanılarak hangi takım başarılı olmuş hadi oldu dielim abilik hasan gibi kulübe para yüzünden dava açan insanlara mı kalmış

hasan telegole bağlandı, para için dava haberine çok üzülmüş, asla böyle bişey olmadığını söyledi... bu haberi yapan gazeteciye ulaşamıyomuş.. asla ve asla böyle bişey yokmuş...

ben hasan şaş vb. yani o kategorideki futbolcuların kötü düşünceli olduğuna asla inanmıyorum. o eminmki iyi niyetli, hizmet etmek için söyledi bunu, ama amatör düşünce lafına katılıyorum...

Hasan Sas benim Galatasaray formasindan bagimsiz olarak sevdigim ender futbolculardandir, adam kere adamdir! Kötü niyetli olduguna ben de inanmiyorum asla, ama fazla duygusal. Bu takimin basina bir gün gecmek istiyorsa önce bunu hak etmeli, Galatasaray tarihinde futbolcu olarak önemli yer edinmek yetmiyor maalesef.. Neyse konu Babel'di, insallah gelir!:D

ziya şengül dede iyice bunamış valla galatasaray adını duyunca eski acılarını hatırlayıp çemkirmekten başka birşey yaptığı yok. Gökmen beyin de maşallah 7b eski futbolculardan farkı yok

Geri
Üst Alt