Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Cevap: # Ryan Babel
Babel gelmez beyler ümitlenmeyin haldun üstünel türkiye de
en azından dün öyleydi 
Babel gelmez beyler ümitlenmeyin haldun üstünel türkiye de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaa telegolde serhat uluerenin programı var şimdi transfer programı, ama kaçırmışım son 15 dkkadır falan izliom ama hasan şaşla konusuolar, GS hakkında bi duyum söylendi mi duydunuz mu başından beri izleyen varsa???
Babel gelmez beyler ümitlenmeyin haldun üstünel türkiye deen azından dün öyleydi
![]()
Hasan Sas'a göre takimin basina Rijkaard yerine, 2 Hakan, Okan, Arif ve kendisi getirilmeliymis..
belkide üstünel transferi bitirmiştir... illa onunla beraber mi gelcek![]()
Hasan Sas'a göre takimin basina Rijkaard yerine, 2 Hakan, Okan, Arif ve kendisi getirilmeliymis..
ewt sn hangi yabancının haldun üstünel olmadan uçaktan indiğini gördün(carrusca hariç)![]()
tam rijkaardın yerine demek istemedi renkdaş... ilerleyen zamanlarda bide böle bişey denenmesini istediini söledi...
Ne demek istedigini ben cok iyi anladim, yillardir bu takimi istedikleri gibi icten yönettiler, basarili da oldular, ama Galatasaray bu amatör düsüncelerden kurtulmali artik. Gerekli vasiflara sahip olmayan insanlara sirf bu külüpte futbolcu olarak önemli isler basardilar diye emanet edilmemeli bu takim. Yabanci dil bilmezler, avrupa liglerini takip etmezler, kendilerini hic bir acidan gelistirmeye calismazlar sonra da takimin basina gelmek isterler. Oldu baska..??!
Ne demek istedigini ben cok iyi anladim, yillardir bu takimi istedikleri gibi icten yönettiler, basarili da oldular, ama Galatasaray bu amatör düsüncelerden kurtulmali artik. Gerekli vasiflara sahip olmayan insanlara sirf bu külüpte futbolcu olarak önemli isler basardilar diye emanet edilmemeli bu takim. Yabanci dil bilmezler, avrupa liglerini takip etmezler, kendilerini hic bir acidan gelistirmeye calismazlar sonra da takimin basina gelmek isterler. Oldu baska..??!
sprsin renktaş aynn katılıorum abilik kullanılarak hangi takım başarılı olmuş hadi oldu dielim abilik hasan gibi kulübe para yüzünden dava açan insanlara mı kalmış
ben hasan şaş vb. yani o kategorideki futbolcuların kötü düşünceli olduğuna asla inanmıyorum. o eminmki iyi niyetli, hizmet etmek için söyledi bunu, ama amatör düşünce lafına katılıyorum...
cok canımı sıktı eski futbolculara yapılanlar