# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Frank Rijkaard Galatasaray için takviye ile isteyen var tamamladı. Ryan Babel bir ana hedefleri arasındadır.

Babel değil Liverpool, temel kuvvet daha burada daha fazla oyuncu etkileşimi kendi anlamı oldu. The Reds zaten bu Turuncu uluslararası karayolu zorunlu değildir biliyorum vardı, ama bir yola katkı yapmak.

32-uluslararası kat bir yedek olarak geçen sezon 28 lig maçları, oynadı. Ilk sezonunda yılında otuz gösterileri geldi.

Google translate cevirisi :D

https://www.tribalfootball.com/galatasaray-coach-rijkaard-chasing-liverpools-babel-249872

Galatasaray coach Rijkaard chasing Liverpool's Babel

10.06.09 | tribalfootball.com

Liverpool winger Ryan Babel is a top target for new Galatasaray coach Frank Rijkaard.

Belgian sources say Rijkaard has made the Holland international his top target for the summer market.

Liverpool boss Rafa Benitez is ready to sell Babel to raise his own transfer funds.

kac aydir F5 li arkadaslarla konusuyoruz. Bu sezon da transfer sampiyonu biziz hazir olun diyorum. hade ordan siz önce para bulun diyorlar. Hey gidi kus beyinliler. Bir tarafta Haldun Bond 007, diger tarafta param var herkezi alirim diye rüya gören Azize. Hakan Bilal Kutlualp vardi bir zamanlar bunlarda. saglam adamdi. o gitti, Fener her sene transferde sifir cekiyor.

https://www.tribalfootball.com/galatasaray-coach-rijkaard-chasing-liverpools-babel-249872

Galatasaray coach Rijkaard chasing Liverpool's Babel

10.06.09 | tribalfootball.com

Liverpool winger Ryan Babel is a top target for new Galatasaray coach Frank Rijkaard.

Belgian sources say Rijkaard has made the Holland international his top target for the summer market.

Liverpool boss Rafa Benitez is ready to sell Babel to raise his own transfer funds.

noluyor böyle yaaa :confused:

Kaynağı Belçika basınına dayandırıyorlar. Liverpool kaynak yaratmak için Babel'i satmaya hazırmış. Ve Rijkaard'ın Babel'i mutlaka takımda görmek istediğini söylüyorlar.

süper bir oyuncu ama kewell ve arda varken hiç gerekli değil bence.

Biri nöbet mi dedi ?:).Hazırım ve varım :)

Renkdaşlar şaka makada biraz daha ciddiyet kazanmaya başladı bu olay.Hadi hayırlısı olsun ne diyelim.

Manevralar başlıyor yani. Haldun Üstünel yine sağ gösterip sol vurucak gibi:p

ya arkdaslar bu adam ardanın yerınde yani solda oynuyor ve forvet die biliyorum sağda da oynarmı acaba

Manevralar başlıyor yani. Haldun Üstünel yine sağ gösterip sol vurucak gibi:p

Kesin ama bakarsın bu sefer bizi kırmaz medyada ismi dolaşan Babel'i getirir.Ya ne manyak olur ya.Ben gelmez diye düşünmüyorum valla Haldun Üstünel anında bitirir.Başımızda da rijkaard olduğuna göre gelmemesi için bir sebep yok ;):)

Geri
Üst Alt