# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Arkadaşlar eğer bu transfer yalnızca para ile alakalı ise alırız bu oyuncuyu.Herkes bonservisini filan öne sürerek alamayız diyor ama babelin bonservis bedeli 15 milyon euro dan yukarı çıkmaz.Ve geçen sene ricardo oliveira ya 13 milyon euro vermeyi gözden çıkardığımızı unutmayın...Eğer yalnızca bonservisle alakalı ise alırız.Ama bence esas problem oyuncunun gelmek istememesi olur.Yani hayal kurmayın filan demesin kimse buradaki tek problem oyuncunun gelmek istememesi gibi gözüküyor...

Arkadaşlar eğer bu transfer yalnızca para ile alakalı ise alırız bu oyuncuyu.Herkes bonservisini filan öne sürerek alamayız diyor ama babelin bonservis bedeli 15 milyon euro dan yukarı çıkmaz.Ve geçen sene ricardo oliveira ya 13 milyon euro vermeyi gözden çıkardığımızı unutmayın...Eğer yalnızca bonservisle alakalı ise alırız.Ama bence esas problem oyuncunun gelmek istememesi olur.Yani hayal kurmayın filan demesin kimse buradaki tek problem oyuncunun gelmek istememesi gibi gözüküyor...

Sadece geçen sene değilki iki sene öncede az kalsın Koneye 12,5 milyon veriyorduk.

Benim bildiğim Ajax'a 17 milyon civarında verdi Liverpool.Bütçe kısıtlı diyoruz bu klüp o kadar parayı bir oyuncuya vermez.15 milyonu falan kime vermişiz ona verelim? Onlar yazılan rakamlar.Aldıklarımızı bakınca ise durum ortaya çıkıyor.

Benim bildiğim Ajax'a 17 milyon civarında verdi Liverpool.Bütçe kısıtlı diyoruz bu klüp o kadar parayı bir oyuncuya vermez.15 milyonu falan kime vermişiz ona verelim? Onlar yazılan rakamlar.Aldıklarımızı bakınca ise durum ortaya çıkıyor.

Aldılarımız Fernando meira 5mio,Formsuz ne olcağı belli olmayan milan barosa 5.5 mio verdik geçen yıl.Baros tuttu.Oyuncunun ikna edilmesi durumunda babele 15 mio euro bulamıyacaklarını mı söylüyosun?GALATASARAYın transfer bütçesinin gerçekten 10 milyon euro olduğuna inanan var mı aranızda?Transfer bütçemiz eğer ki rijkaarda da ister ve gerekli görürse 25mio ya kadar çıkar...

Aldılarımız Fernando meira 5mio,Formsuz ne olcağı belli olmayan milan barosa 5.5 mio verdik geçen yıl.Baros tuttu.Oyuncunun ikna edilmesi durumunda babele 15 mio euro bulamıyacaklarını mı söylüyosun?GALATASARAYın transfer bütçesinin gerçekten 10 milyon euro olduğuna inanan var mı aranızda?Transfer bütçemiz eğer ki rijkaarda da ister ve gerekli görürse 25mio ya kadar çıkar...

Hayır.Tek bir oyuncuya o kadar büyük para vermeyeceklerini söylüyorum.Klübün mali duruma en azından biraz düzelene kadar böyle riske girileceğine ihtimal vermiyorum.Toz pembe görmeyin herşeyi 2-3 güzel transfer yaptı diye.

''Rijkaard istesin para sorun olmaz'' Adnan Polat rivayetler var

Hayır.Tek bir oyuncuya o kadar büyük para vermeyeceklerini söylüyorum.Klübün mali duruma en azından biraz düzelene kadar böyle riske girileceğine ihtimal vermiyorum.Toz pembe görmeyin herşeyi 2-3 güzel transfer yaptı diye.

İşte sana anlatıyoruz ya ricardo oliveira ya 13 milyon euro bonservis bedeli vermeyi kabul ettiğimizi.Adnan sezginin kendinden duymuş biri olarak söylüyorum bunu.Eğer oyuncu ikna edilirse ki bence edilemez GALATASARAY o bonservis bedelini verir....Birde osman tanburacının yazısını oku yöneticilerinde rijkaard ın istemesi durumunda para bulabileceklerini söylediklerini söylüyor...

https://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7162

15 Milyon vermeyiz ama 10 Milyon verebiliriz..

Ayrica Babel risk olmaz.Risk kelimesi, Babel´in uzaktan yakindan yanindan gecmez..Sag aciga da koyarsin Babel´i. Bircok golü o kanattan da atmistir.

Zaten 10 futbolcu transfer etmeyecegiz.

Türk futbolcular ile birlikte 5 futbolcuyu gecmez. Zaten bircogu da bedelsiz gelecek.Leo Franco gibi, Lucas Neill gibi, Mustafa Sarp gibi..Ismail´i takasla alacagimiz söyleniyordu.

Babel´e de 10 Milyon rahatlikla verirsin..Hatta biraz daha fazlasini da verirsin ve 23 yasinda bir dünya starini Galatasaray´imiza kazandirmis olursun.

Maddi anlamda kumar da oynamamis oluyorsun cünkü Babel´i bu ligde tutacak bir futbolcu gösterin bana bende futbolu bilmiyorum diyeyim...

Baros fiyatini nasil 1 senede yükselttiyse Babel´de iki katina cikarabilir.

3 sene sonra da 20-25 Milyona satarsin yine istersen...

ben bugünkü Haldun üstünel konuşmasına da politik konuşma olarak bakıyorum.Bütçemize uygun oyuncular alacağız diyor ama yine yıldızları alacaksınız bilmiyoruz sanki Haldun bey ? :) neill ve leo bonservissiz, iki tane oyuncu alırsınız siz 13-14 milyon euro toplamında.Kaldı ki satılacak bir lincoln de var. Gelir-gider farkı en fazla 5 milyon euro olur benden söylemesi ;)

Babel'e 10 tabiki verirsin ama Liverpool o rakama verir mi ona pek ihtimal vermiyorum.Bu sene en azından 3 yabancı 3 türk oyuncu gelir diye düşünüyorum.Tabiki belli bir bütçe ayrılmıştır ama sen gidip Babel'e 15-20(bundan aşağı zor gibi) verirsen diğer oyunculara daha az bütçe ayırman gerekir ki savunma orta sahaya kaliteli oyuncu şart.Her oyuncuyu da bedelsiz bulmamız zor gibi.Babel gelebilecek en iyi oyunculardan bu kabulüm ama her oyuncuda az da olsa risk vardır.Bunu kalitesi açısından söylemiyorum.Aslantepe olayı bitsin gelirler artsın,herşey rayına otursun o zaman bu transferler daha gerçekçi gelir bana.Daha önce hiç bu kadar yüksek paralar harcamamış olduğumuzdan şimdilik böyle düşünmem normal bence.Tabii inşallah sizin dediğiniz gibi olur Babel'i izlemek muhteşem olur.

ben bugünkü Haldun üstünel konuşmasına da politik konuşma olarak bakıyorum.Bütçemize uygun oyuncular alacağız diyor ama yine yıldızları alacaksınız bilmiyoruz sanki Haldun bey ? :) neill ve leo bonservissiz, iki tane oyuncu alırsınız siz 13-14 milyon euro toplamında.Kaldı ki satılacak bir lincoln de var. Gelir-gider farkı en fazla 5 milyon euro olur benden söylemesi ;)

Üstünel: “Galatasaray’a Layık İsimleri Takıma Kazandıracağız.” Resmi sitedeki baslik bu! Bütceden cok transferle iligili sorulara bu cevabi verdi. Ki bunun ne anlama geldigini anlamak zor degil sanirim.;) Gecen sene Baros, Kewell gibi oyuncular geldiyse. Rijkaard'li bir Galatasaray'a en az bunlar kadar önemli oyuncular gelecektir ki konusulan isimler ortada.

Liverpool bu oyuncuyu kolay kolay bırakmaz .

Liverpool cok büyük sikinti icerisinde.

Kulübün Amerikan sahipleri kriz yüzünden cok büyük zarar etmisler.

Ayrica pek de basarili olamadilar bu sezon Avrupa´da.

Kadrolarini kücülteceklermis.Basinda öyle yaziyordu.

Benitez´in güvendigi, sonuca ulasacak daha makul fiyattaki futbolculari

alacaklarmis...

Sanirsam Gerrard haric, diger futbolcular satilabilir, degeri verildigi müddetce..

Üstünel: “Galatasaray’a Layık İsimleri Takıma Kazandıracağız.” Resmi sitedeki baslik bu! Bütceden cok transferle iligili sorulara bu cevabi verdi. Ki bunun ne anlama geldigini anlamak zor degil sanirim.;) Gecen sene Baros, Kewell gibi oyuncular geldiyse. Rijkaard'li bir Galatasaray'a en az bunlar kadar önemli oyuncular gelecektir ki konusulan isimler ortada.

aynı şeyleri düşünüyoruz ? ;)

şakayla karışık söylediğim için yanlış anladınız sanırım.Ben Galatasarayın yine kesenin ağzını açacağını biliyorum ve Haldun Üstünelin konuşması politikti.Yani bütçemize göre transfer yapıcaz derseniz herkes sizin düşük ücretli transfer yapacağınızı sanır.

babel olur mu bilmiyorum ama resmi sitedeki haberin başlığı beni fazlasıyla mutlu etti.

aynı şeyleri düşünüyoruz ? ;)

şakayla karışık söylediğim için yanlış anladınız sanırım.Ben Galatasarayın yine kesenin ağzını açacağını biliyorum ve Haldun Üstünelin konuşması politikti.Yani bütçemize göre transfer yapıcaz derseniz herkes sizin düşük ücretli transfer yapacağınızı sanır.

Yok yanlis anlamadim. Söylediklerinize katildigimi belirtmek amaciyla yazdim. Gecen sene de kimse bizden yildiz beklemesin dendi, ama gelen oyuncular malum.

Arkadaşlar, transfer komitemiz çok zeki ve kaliteli. İşlerini arma aşkıyla yapıyorlar. Başkanda futboldan anlıyor çok şükür. Resmi sitede bu tarz başlıklara alışık değiliz hiçbirimiz. Şimdiye kadar buna geçen sene de dahil her zaman "ne olur ne olmaz" mantığı ile hep genel geçer sözler söylerlerdi. Galatasaray'da tranfer bitmez, bize en uygun oyuncuyu alacağız vs.. vs.. Fakat şu an bence şu resmi sitedeki başlığın tek anlamı var. Galatasaray resmen basın ve rakiplerle benjamin geçiyor. Taraftarı hem futbol hem oyuncu transferi olarak çok memnun edecekler.

Babeli suan isteyen takimlar cook. Basta Ajax,Arsenal ve Valencia gibi.

Bana göre yüzyilin transferi olur Babel gelirse.

Geri
Üst Alt