- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: # Ryan Babel
babel,sneijder,van der vaart,hleb h-a-y-a-l...
babel,sneijder,van der vaart,hleb h-a-y-a-l...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araştır...
peki hocam.
bence babel'in bir kaç maçını izle sen de, sonra da barca'nın bir kaç maçını izle. benzer şekilde oynayan adam var mı sonra konuşalım.
yapma renktas, Babeli ajaxtan oynadigindan beri takip ediyorum. hollandada oturuyorum 27 yildir.
burda barcadaki oyunu tartismiyoruz ki..
tartisilan konu 4-3-3 sisteminde sol acik oyuncusu, hollanda total futboluna gore sol acik oyuncusu adam eksiltip son cizgiden orta yapmasi veya kaleye dogru yonelmesi ile taninir.
Vallahi ilginç bir yorumilk Babel'i yazarım sonra geri kalan 10 kişiyi yazarım kadroya.. saygılar
![]()
Babel yer Türkiye´deki futbolculari,
o gitsin arda nın pabucunu yesin![]()
Arda´ya laf söylemedim zaten.Arda´nin yeri ayri.
Babel diyelim ki alindi.Rijkaard ona mutlaka bir pozisyon düsünmüstür.
Arda´yi Messi bile kesemez Galatasaray takimindan...(Mesela yani)
4-3-3 ün sağında Babel'i düşünmek bile süper.![]()
Babel'i Türkiyede durdurabilecek oyuncu bile göremiyorum.
Tek basina yikar Anadolu'yu
P.S Babel'i yere yikmak icin baya bir ugrasman gerekir, cünkü cok güclü ve dengeside cok iyi.
Zaten İstanbuldaki 8taş-liverpool maçında Liverpool'un en iyiysiydi.Anfield'da da 2 veya 3 gol atmıştı hatırlamıyorum(o kadar çok gol attılarki hatırlayamadım)
O maçta Reina hariç gol atmayan kaldımı![]()
Bence komik olmaz..Ama Aydın'ın biraz daha güçlenmesi lazım..Su Aydin'dan bir Babel yaratilabilir diyecem ama komik duruma düserim sonra.