# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

araştır...

peki hocam.

bence babel'in bir kaç maçını izle sen de, sonra da barca'nın bir kaç maçını izle. benzer şekilde oynayan adam var mı sonra konuşalım.

yapma renktas, Babeli ajaxtan oynadigindan beri takip ediyorum. hollandada oturuyorum 27 yildir.

burda barcadaki oyunu tartismiyoruz ki..

tartisilan konu 4-3-3 sisteminde sol acik oyuncusu, hollanda total futboluna gore sol acik oyuncusu adam eksiltip son cizgiden orta yapmasi veya kaleye dogru yonelmesi ile taninir.

yapma renktas, Babeli ajaxtan oynadigindan beri takip ediyorum. hollandada oturuyorum 27 yildir.

burda barcadaki oyunu tartismiyoruz ki..

tartisilan konu 4-3-3 sisteminde sol acik oyuncusu, hollanda total futboluna gore sol acik oyuncusu adam eksiltip son cizgiden orta yapmasi veya kaleye dogru yonelmesi ile taninir.

Arkadasda zaten Arda Kewell varken sol aciga transfer yapmak gereksiz dedi sanirsam.Babel futbolcu degil dediyse sen haklisin tabi...

Babel yer Türkiye´deki futbolculari, ama Arda, Kewell varken diger bölgelere yogunlasmakta fayda var...

Babel Türkiye'ye 1 kez geldi,o da kara kargalarla maça.Başka da ömür billah gelmez..

hayal bu adam inanılmaz iyi 2 tane Topal edecek değeri var klası tartışlımaz derece iyidir. GS de yer yerinden oynar o kadar diyim.

Arda´ya laf söylemedim zaten.Arda´nin yeri ayri.

Babel diyelim ki alindi.Rijkaard ona mutlaka bir pozisyon düsünmüstür.

Arda´yi Messi bile kesemez Galatasaray takimindan...(Mesela yani:D)

Messi ye laf atma burayı okursa GALATASARAY a geleceği varsa da gelmez :D

Valla sağlam atmış adaşım :):):)Ama gelirse çok iyi olur bana göre biz geneyorumumuz yapalım:)Bu adamın en sevdığim yanı rakip karsısındayken topu ileriye atıp koşmasına bitiyorum cok sağlam yapıyor henry'de öyle :D:D valla masa başı haberden öte bişe bu :D bunu yazan gazeteci arkadasımız direk bunu fayansın üstünde yerde yazmış :D:D:D:D:D

4-3-3 ün sağında Babel'i düşünmek bile süper.:D

Babel'i Türkiyede durdurabilecek oyuncu bile göremiyorum.

Tek basina yikar Anadolu'yu :D

P.S Babel'i yere yikmak icin baya bir ugrasman gerekir, cünkü cok güclü ve dengeside cok iyi.

Zaten İstanbuldaki 8taş-liverpool maçında Liverpool'un en iyiysiydi.Anfield'da da 2 veya 3 gol atmıştı hatırlamıyorum(o kadar çok gol attılarki hatırlayamadım)

Su Aydin'dan bir Babel yaratilabilir diyecem ama komik duruma düserim sonra.

messinin,dos santos un sol ayaklı olup sağ açık oynadığını düşünürsek kewellın sağ açık yeni transfer sol açık oynayacağını söyleyebiliriz değil mi ?

Geri
Üst Alt