Ahmet Çelik
Sarı Üye
- 19 Aralık 2008
- 402
- 0
- 1.286
Cevap: # Ryan Babel
Yav bu adam gelmez. İmkansız ötesi
Yav bu adam gelmez. İmkansız ötesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar eğer bu transfer yalnızca para ile alakalı ise alırız bu oyuncuyu.Herkes bonservisini filan öne sürerek alamayız diyor ama babelin bonservis bedeli 15 milyon euro dan yukarı çıkmaz.Ve geçen sene ricardo oliveira ya 13 milyon euro vermeyi gözden çıkardığımızı unutmayın...Eğer yalnızca bonservisle alakalı ise alırız.Ama bence esas problem oyuncunun gelmek istememesi olur.Yani hayal kurmayın filan demesin kimse buradaki tek problem oyuncunun gelmek istememesi gibi gözüküyor...
Benim bildiğim Ajax'a 17 milyon civarında verdi Liverpool.Bütçe kısıtlı diyoruz bu klüp o kadar parayı bir oyuncuya vermez.15 milyonu falan kime vermişiz ona verelim? Onlar yazılan rakamlar.Aldıklarımızı bakınca ise durum ortaya çıkıyor.
Aldılarımız Fernando meira 5mio,Formsuz ne olcağı belli olmayan milan barosa 5.5 mio verdik geçen yıl.Baros tuttu.Oyuncunun ikna edilmesi durumunda babele 15 mio euro bulamıyacaklarını mı söylüyosun?GALATASARAYın transfer bütçesinin gerçekten 10 milyon euro olduğuna inanan var mı aranızda?Transfer bütçemiz eğer ki rijkaarda da ister ve gerekli görürse 25mio ya kadar çıkar...
Hayır.Tek bir oyuncuya o kadar büyük para vermeyeceklerini söylüyorum.Klübün mali duruma en azından biraz düzelene kadar böyle riske girileceğine ihtimal vermiyorum.Toz pembe görmeyin herşeyi 2-3 güzel transfer yaptı diye.
Hayır.Tek bir oyuncuya o kadar büyük para vermeyeceklerini söylüyorum.Klübün mali duruma en azından biraz düzelene kadar böyle riske girileceğine ihtimal vermiyorum.Toz pembe görmeyin herşeyi 2-3 güzel transfer yaptı diye.
ben bugünkü Haldun üstünel konuşmasına da politik konuşma olarak bakıyorum.Bütçemize uygun oyuncular alacağız diyor ama yine yıldızları alacaksınız bilmiyoruz sanki Haldun bey ?neill ve leo bonservissiz, iki tane oyuncu alırsınız siz 13-14 milyon euro toplamında.Kaldı ki satılacak bir lincoln de var. Gelir-gider farkı en fazla 5 milyon euro olur benden söylemesi
![]()
Liverpool bu oyuncuyu kolay kolay bırakmaz .
Üstünel: “Galatasaray’a Layık İsimleri Takıma Kazandıracağız.” Resmi sitedeki baslik bu! Bütceden cok transferle iligili sorulara bu cevabi verdi. Ki bunun ne anlama geldigini anlamak zor degil sanirim.Gecen sene Baros, Kewell gibi oyuncular geldiyse. Rijkaard'li bir Galatasaray'a en az bunlar kadar önemli oyuncular gelecektir ki konusulan isimler ortada.
babel olur mu bilmiyorum ama resmi sitedeki haberin başlığı beni fazlasıyla mutlu etti.
aynı şeyleri düşünüyoruz ?
şakayla karışık söylediğim için yanlış anladınız sanırım.Ben Galatasarayın yine kesenin ağzını açacağını biliyorum ve Haldun Üstünelin konuşması politikti.Yani bütçemize göre transfer yapıcaz derseniz herkes sizin düşük ücretli transfer yapacağınızı sanır.