Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Cevap: # Ryan Babel
Dos santos daha iyi olur ama o da gelmez.
Dos santos daha iyi olur ama o da gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Dos Santos, Quaresma, Babel'lerdesinizYapmayın gözünüzü seveyim
![]()
Emre Aşık ile bir röportaj yapılmış. Dünkü antremanda Rijkaard bunlara artık takım oyunu oynayacaklarını söylemiş. Bu demektir ki alınacak oyuncular süper star olmaktan ziyade takım oyuncusu olacak. Mevcut kadromuzdaki oyuncuları buna göre tartabiliriz. Misal Arda eskisi gibi topu ayağında fazla tutmayacaktır diye düşünüyorum. Asıl çalımı atması gereken yerlerde atıp çabucak en doğru oyunculara topu aktarırsa takım oyunu açısından daha efektif bir sonuca çıkarız. Umarım başarırız.
Emre Aşık ile bir röportaj yapılmış. Dünkü antremanda Rijkaard bunlara artık takım oyunu oynayacaklarını söylemiş. Bu demektir ki alınacak oyuncular süper star olmaktan ziyade takım oyuncusu olacak. Mevcut kadromuzdaki oyuncuları buna göre tartabiliriz. Misal Arda eskisi gibi topu ayağında fazla tutmayacaktır diye düşünüyorum. Asıl çalımı atması gereken yerlerde atıp çabucak en doğru oyunculara topu aktarırsa takım oyunu açısından daha efektif bir sonuca çıkarız. Umarım başarırız.
Ayhan hep 2 metreyi geçmeyen yan paslar attığı için pas yüzdesi epey yüksek.Orta sahaya topu iyi kullanabilecek bir oyuncu alsak çok çok iyi olur ama hiç zannetmiyorum orta saha alacağımızı.
İşte o yan paslar yerine ileri paslar atsa çok farklı olmazlar Xaviyle o türe yakın oyuncu zaten boş koşan bir oyuncu değil çok pas yapan bir futbolcu
Sence kimde olalım ?![]()
Becerebilse atacak hocam ama beceremiyor işte.Mühim olan o pasları atabilmek.Herkes istiyor süper pas atmayı ama becerebilenler Xavi oluyor, beceremeyenler Ayhan, Sabri oluyor.
Ayhan'ın Xavi tarzında bir futbolcu oldugunu düsünüyorum yani topu ayagında tutup cok pas kaybı yapmayan bir oyuncu eger teknigini geliştirirse ben Ayhan'ın Xavi gibi %90 larda pas yüzdesiyle oynayabilecegini düsünüyorum Benfica macında attıgı pas mükemmeldi iyi futbolcu kendini belli ediyor misal Yaser Yıldız bank asya topcusu Arda'ya gelince evet bazı posizyonlarda agır kalıyor topla cok oynuyor ama takım zaten cok pas yapan bir ekip takım oyununu en iyi oynayabilecek ekiplerden biriyiz ama lincoln gibi direk orta saha oyuncusu yerine ayhan gibi oyunu her yönüyle oynayabilen futbolcu gerekli o zaman şahsen barış sabri gibi teknigi olmayan futbolcuların ben takımda kalmasını dogru bulmuyorum arda,kewell,baroş,ayhan gibi isimler iyi pas atan futbolcular
Sabriyle Ayhan'ı bir tutma Emre Ayhan sabriden çok daha iyi oyuncu sabri orta açmayı bilmeyen çalım atmayı bilmeyen futbol oynamayı bilmeyen boş koşan bir atlet
Sabriyle Ayhan'ı bir tutma Emre Ayhan sabriden çok daha iyi oyuncu sabri orta açmayı bilmeyen çalım atmayı bilmeyen futbol oynamayı bilmeyen boş koşan bir atlet
eee zaten sabri onları yapsa dünyanın en iyi sag beki olurdu
barıs teknigi iyi olmayan ????
renktas bende bu konuda iddialıyım bu sene rijkardla en büyük patlamayı yapacak oyuncuların basında geliyor barıs