# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Barış Ayhan Topal ortasahası defansif olarak iyi kapanıyorlar da, ofansta üçü de beceriksiz, son paslarda berbatlar, pozisyona sokma desen o da yok. Yani bu adamları Xavi ile karşılaştırmak abesle iştigal.

Xavi dünyanın futbolu en iyi bilen en iyi futbolcusudur benim için,Sabriye yazdıklarımın tam tersini Xavi'de var kabul edebilirsin,işte öyle futbolcu gerekiyor orta sahaya o tipte o bir futbolcu tipinin ekolüdür

4933_1020688573762_1721633041_39691_7378698_n.jpg

Biraz Atraksiyon :)

Hepsini yapmasına gerek yok hiçbirisini yapamıyor

yok o kadarda degil yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler bazen bizi şaşırtabiliyor inanılmaz maclar cıkartıyor ki bende buna anlam veremiyorum demek ki yetenegi var ama onu kullanacak akıl yok

johan cruyff olması gerek cok sevdigim bir cümlesi vardı söyle ki:

"Futbol basit oyundur, ama basit oynamak zordur" gibi birşeydi

Sabri hakkında söylenenler sizce çok ağır değil mi? Hatırlayın Almanya maçında nasıl oynamıştı? 10 maçtan 6 sını o şekilde oynasa Sabri'den büyük topçu olmaz.Ama gelelim ki sabri aklını taraftarlıktan çıkaramıyor.Bu yüzden de kendini geliştiremiyor.

yok o kadarda degil yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler bazen bizi şaşırtabiliyor inanılmaz maclar cıkartıyor ki bende buna anlam veremiyorum demek ki yetenegi var ama onu kullanacak akıl yok

johan cruyff olması gerek cok sevdigim bir cümlesi vardı söyle ki:

"Futbol basit oyundur, ama basit oynamak zordur" gibi birşeydi

Messiyle sabri benziyor ama hız olarak boy olarak

Sabri hakkında söylenenler sizce çok ağır değil mi? Hatırlayın Almanya maçında nasıl oynamıştı? 10 maçtan 6 sını o şekilde oynasa Sabri'den büyük topçu olmaz.Ama gelelim ki sabri aklını taraftarlıktan çıkaramıyor.Bu yüzden de kendini geliştiremiyor.

Üç maç iyi oynayıp on maç kötü oynuyor sabride hız var ancak topu kullanabilme adına neredeyse hiçbirşey yok

Sabri Almanya maçında hücuma çıkacak, piyasa yapacak diye 3 tane gol yedik. Neden bahsediyorsun. Sabri'de futbol felsefesi diye birşey yok. O yüzden hayatı boyunca yerinde sayar, bizi de çıldırtmaya devam eder.

Haldun Abi bir ortasaha ve bir atak oyuncusu alacağız dedi.Bekleyip göreceğiz neler olacağını.

Sabri-Ayhan-Xavi konuları için kadro yapısı topağında konuşulursa daha iyi olur sanki.

arkadaşlar şu osman şenher mi neydi adı dün samanyolu tv de konuşmuş o proğramı nerdenn izleyebiliriz tekrarını çok merak ediyorum.

ayrıca stadımızı haziran 2010 da bitecek falan mı ne demiş

nasıl izleyebilirim lütfen bi link falan bişey verin :ka05:

bence babel hıkaye yonetim kimsenin tahmin edemiyacağı oyuncular getirecek inşallah kaliteli olur o oyuncular gökhan zan gibi oyuncular gelmez inşallah

arkadaşlar şu osman şenher mi neydi adı dün samanyolu tv de konuşmuş o proğramı nerdenn izleyebiliriz tekrarını çok merak ediyorum.

ayrıca stadımızı haziran 2010 da bitecek falan mı ne demiş

nasıl izleyebilirim lütfen bi link falan bişey verin :ka05:

Evet ben izledim. Babelin transfer edileceğini söyledi, stad inşaatınında 1 ay içinde tekrar başlayacağını ve gelecek yıl maçların yeni stadda yapılacağını belirtti.SHaberin arşivine bakmak lazım.

babel çok zor arkadaşlar ya. 22 yaşında bi adam türkiyeye gelmez. Hele hele ingiltere liginden hiiç gelmez

Geri
Üst Alt