# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Osman Tanburacının yazısından bir bölüm :

İşte sizlere Üstünel’le iki satırlık telefon görüşmesinden ara başlıklar;

-Servet daha bitmedi, önümüzdeki hafta sonu biter. Daha sürer...

Babel?

-Görüşüyoruz Ağabey...

Oliviera?

-Olabilir...

Deco?

-Zor...

Dos Santos?

-Rijkaard ne derse o olur!...

Hadi sana iyi yolculuklar Haldun dedim, telefonu kapattım.

Demek Gökhan Zan’ı Rijkaard istedi!

eger önümüzdeki günlerde henrique aciklanirsa o zaman görürüm sizi!!!

telegraaf da bir kac gün önce yaziyordu su an bulamiyorum ama gösterecegim size

Git surdan lütfen, hic biryerde yazmadi Henrique haberi.

Hollanda'da yasiyorum, ve her gün spor sitelerine bakarim.

Henrique felan yalan, git uyu sen.

Babel, Biglia, Neill alınsın. Bu takım Avrupa Liginde yarı final oynamazsa atın beni üyelikten sonsuza kadar

Seni o zaman tebrik eder, hakkını iade ederiz.

Sen de bize hak ver, her duyuma bir topic açsak çöplük olur burası...

efendi ol saygi biraz!!!ne o git mit uyu muyu haddini bilerek konus,ayip oluyor

Senin yaptigin ayip oluyor aslinda, burda binlerce kisiyi aldatmayi cok mu seviyorsun, kaynaksiz haberleri koymayi cok mu seviyorsun. Git kardesinle paylas Henrique haberini belki o inanir.

Bide 'Göreceksiniz Henrique transferi'.. yazik ya.

efendi ol saygi biraz!!!ne o git mit uyu muyu haddini bilerek konus,ayip oluyor

ben mahir'e güveniyorum. inşallah da bu oyuncu gelicektir. ve arkadaşımız haklıda tutup Drogba dese hani uçuk kaçık fiyatlı biri ve biride çıksa o gazetede öyle bir haber olmadı diye anlarım. gayet genç ve iyi kumaşı olduğunu düşündüğüm bir oyuncu inşallah gelir. Babel miş bilmem neymiş. paramız olsa zaten alır beklemezdik.almasınlarda demekki para sıkıntımız var.dünya kadar borç. biz bu babelin liverpoolunu yendik ve şoke ettik kiminle türk genç oyuncularımızla.bir kere düşünün kolaydır yıldız olmuş adamı istemek. mesele yıldız yaratmakta messiler ardalar xaviler çıkarmakta.

Seni o zaman tebrik eder, hakkını iade ederiz.

Sen de bize hak ver, her duyuma bir topic açsak çöplük olur burası...

abdullah bey akli selim insanlar da varmis demek burda, sagol yaklasimin icin, burada bazilari cok saygisizca konusuyor biraz yukarilara bak görürüsün allah kolaylik versin, kaynak cok saglam...

ben mahir'e güveniyorum. inşallah da bu oyuncu gelicektir. ve arkadaşımız haklıda tutup Drogba dese hani uçuk kaçık fiyatlı biri ve biride çıksa o gazetede öyle bir haber olmadı diye anlarım. gayet genç ve iyi kumaşı olduğunu düşündüğüm bir oyuncu inşallah gelir. Babel miş bilmem neymiş. paramız olsa zaten alır beklemezdik.almasınlarda demekki para sıkıntımız var.dünya kadar borç. biz bu babelin liverpoolunu yendik ve şoke ettik kiminle türk genç oyuncularımızla.bir kere düşünün kolaydır yıldız olmuş adamı istemek. mesele yıldız yaratmakta messiler ardalar xaviler çıkarmakta.

sag ol renkdas cok naziksin...bazi sahislar örnek alsin

beyler ben hakan madur hakan turkspor net deki hakan benim hakkimda (yani benim le gelisen olayin hakkinda) manset atti turkspor net ben konusyordum msn de beyler cok kotu oldu ya bende inanmistim ama mahkemeye gidecez turkspor la ortak

beyler ben hakan madur hakan turkspor net deki hakan benim hakkimda (yani benim le gelisen olayin hakkinda) manset atti turkspor net ben konusyordum msn de beyler cok kotu oldu ya bende inanmistim ama mahkemeye gidecez turkspor la ortak

Hakan, yazdığından hiçbir şey anlaşılmıyor kardeşim. Konu nedir? Neden madursun?

Renkdaşlar boşverin tartışmayı..Kenan bende baktım haber falan yok..Mahir dedigin oyuncu gelirse forumda gereken teşekkürü alırsın merak etme..Herkez mahir demişdi der..Kenan yakında hersey belli olur bosver renkdaş..

Geri
Üst Alt