Koray Sarıoğlu
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2009
- 3.285
- 1
- 1.308
Cevap: # Ryan Babel
Bjk neysede saç reklamı var
A.Q adıda
Bjk neysede saç reklamı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger önümüzdeki günlerde henrique aciklanirsa o zaman görürüm sizi!!!
telegraaf da bir kac gün önce yaziyordu su an bulamiyorum ama gösterecegim size
Git surdan lütfen, hic biryerde yazmadi Henrique haberi.
Hollanda'da yasiyorum, ve her gün spor sitelerine bakarim.
Henrique felan yalan, git uyu sen.
eger önümüzdeki günlerde henrique aciklanirsa o zaman görürüm sizi!!!
telegraaf da bir kac gün önce yaziyordu su an bulamiyorum ama gösterecegim size
efendi ol saygi biraz!!!ne o git mit uyu muyu haddini bilerek konus,ayip oluyor
efendi ol saygi biraz!!!ne o git mit uyu muyu haddini bilerek konus,ayip oluyor
Seni o zaman tebrik eder, hakkını iade ederiz.
Sen de bize hak ver, her duyuma bir topic açsak çöplük olur burası...
ben mahir'e güveniyorum. inşallah da bu oyuncu gelicektir. ve arkadaşımız haklıda tutup Drogba dese hani uçuk kaçık fiyatlı biri ve biride çıksa o gazetede öyle bir haber olmadı diye anlarım. gayet genç ve iyi kumaşı olduğunu düşündüğüm bir oyuncu inşallah gelir. Babel miş bilmem neymiş. paramız olsa zaten alır beklemezdik.almasınlarda demekki para sıkıntımız var.dünya kadar borç. biz bu babelin liverpoolunu yendik ve şoke ettik kiminle türk genç oyuncularımızla.bir kere düşünün kolaydır yıldız olmuş adamı istemek. mesele yıldız yaratmakta messiler ardalar xaviler çıkarmakta.
Saglamdir saglam, nerde Telegraaf'in haberi?
beyler ben hakan madur hakan turkspor net deki hakan benim hakkimda (yani benim le gelisen olayin hakkinda) manset atti turkspor net ben konusyordum msn de beyler cok kotu oldu ya bende inanmistim ama mahkemeye gidecez turkspor la ortak
beyler ben hakan madur hakan turkspor net deki hakan benim hakkimda (yani benim le gelisen olayin hakkinda) manset atti turkspor net ben konusyordum msn de beyler cok kotu oldu ya bende inanmistim ama mahkemeye gidecez turkspor la ortak
Hakan, yazdığından hiçbir şey anlaşılmıyor kardeşim. Konu nedir? Neden madursun?