# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Sallamışda olabilir çünkü Neill ve Franco 1 Temmuza kadar imza atamaz ama açıklayabilirler.

adnan polat arda işini konuştu.bu konu kapandı arda benim göstereceğim takıma gidecek dedi.transfer içinde 3-4 ülkede 3-4 arkadaş görüşmeleri sürdürüyor.beiraz bekleyin dedi.ve 2 transfer yapıp devre arasına kadar transferine kadar transferi kapatacaz dedi

abi diyor ruhumuzu satmayiz ama dun yani bugun gazetelerde cikan haber dogru kibarca reddedilmis bide surpriz ler var dedi baskan bekliyoz

Ardayı satmayacağız dedi.3-4 ayrı ülkede farklı adamları varmış Rijkaardın istediği bölgelere adam alınacakmış.

Bu arada forumda 97 kayıtlı üye var ama tık yok

tık :D millet neye tık desin herkes sıkıldı artık bir muamma üzerinde tartışmaktan.Bir iki isim gelsede kendimize gelsek bizde..

" Arda Galatasaray'in ruhudur, ruh parayla satin alinmaz!"

Arda'nın ter atletini verelim Azizeye.Koklar koklar,keşke bir Ardam olsaydı diye ağlar.

Ezksiniz,dünyanın en ezik kulübüsünüz,alt yapıdan bir yıldız bile çıkaramayacak kadar 100 yılı devirmiş beceriksiz,başarısız ve kupasız bir kulüpçüksünüz!

Eziledur,reziloladur,beter ol Ey Azizebehçeeeeeee...

Ve Bersan Çakar'dan günün sözü...

'' 1 yunanlı bin fenerliye bedeldir...''

Arda'nın ter atletini verelim Azizeye.Koklar koklar,keşke bir Ardam olsaydı diye ağlar.

Ezksiniz,dünyanın en ezik kulübüsünüz,alt yapıdan bir yıldız bile çıkaramayacak kadar 100 yılı devirmiş beceriksiz,başarısız ve kupasız bir kulüpçüksünüz!

Eziledur,reziloladur,beter ol Ey Azizebehçeeeeeee...

Ve Bersan Çakar'dan günün sözü...

'' 1 yunanlı bin fenerliye bedeldir...''

fenerede benim ................... girsin

sürekli f5e basmaktan bıktık.artık basacak başka bişey bulmak lazım:D:D:asd::asd::ka23::ka25::077:

fenerede benim ................... girsin

sürekli f5e basmaktan bıktık.artık basacak başka bişey bulmak lazım:D:D:asd::asd::ka23::ka25::077:

:D

bu takımın renklerinden,marşlarından,adından,taraftarından,başkanından,her biz tezeğinden bile resmen iğreniyorum ya.

iğrenti seviyesinde,kusma belirtileri oluyo adını bile duyunca.

Nefret,kin,küfür,lanet...Hayatımda bu kadar rezil,haysiyetsiz,kişiliksiz,şereften yoksun,lanet bi takım görmedim daha.

gerisini sen düşün artık renkdaş..

Bu nefretimizle geleceğin Galatasaraylılarına ışık tutacağız.Fenerden dost,fenerliden post olmayacağını onlara da öğreteceğiz...

:D

bu takımın renklerinden,marşlarından,adından,taraftarından,başkanından,her biz tezeğinden bile resmen iğreniyorum ya.

iğrenti seviyesinde,kusma belirtileri oluyo adını bile duyunca.

Nefret,kin,küfür,lanet...Hayatımda bu kadar rezil,haysiyetsiz,kişiliksiz,şereften yoksun,lanet bi takım görmedim daha.

gerisini sen düşün artık renkdaş..

Bu nefretimizle geleceğin Galatasaraylılarına ışık tutacağız.Fenerden dost,fenerliden post olmayacağını onlara da öğreteceğiz...

yaw bide bize parasız deyip bu gs parayı nerden bulup transfer yapıyor diyenler var f5 liler içinde

bende meraktan ölecem.acaba azize bu kadar parayı nerden buluyor.hangi parayı aklıyor.neymiş fnerium denen işporta malları satarakmı yada kadımköydeki stad gelirimi.ah azizenin dayısı ah.rahmetli oldu gitti.azize ona dua etsin yoksa ne adı vardı nede bu kadar medyada yer bulurdu

f5i günahım kadar sevmem hepsini................... :ka25::asd::asd::f68.gif:

mesajı aldın demi renktaşım

Geri
Üst Alt