# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ne Ryan Babel'e inanıyorum ne de Neill'a.. Her zaman ki gibi aklımıza hayalimize gelmeyecek biri açıklanacak bence.. Piyasada ismi geçmeyen birini düşünsek daha mantıklı olur gibime geliyor.. Gökhan Zan'ı alcaz deseler çok makul bi küfür edip yollardım o söyleyeni.. Aynı şey Reikaard'ı söyleyen için de geçerli ama ikisi de geldi işte.. Şimdi de öyle olacak gibi.. Piyasada söylenmemiş kim kaldı onu da bilmiyorum gerçi ama olsun yine de bekliyorum değişik bi transfer.. Misal Tuncay :p ya da Afonso Alves :p Hemen tepki koymayın sadece örnek olsun diye salladım ortaya ;)

Ne Ryan Babel'e inanıyorum ne de Neill'a.. Her zaman ki gibi aklımıza hayalimize gelmeyecek biri açıklanacak bence.. Piyasada ismi geçmeyen birini düşünsek daha mantıklı olur gibime geliyor.. Gökhan Zan'ı alcaz deseler çok makul bi küfür edip yollardım o söyleyeni.. Aynı şey Reikaard'ı söyleyen için de geçerli ama ikisi de geldi işte.. Şimdi de öyle olacak gibi.. Piyasada söylenmemiş kim kaldı onu da bilmiyorum gerçi ama olsun yine de bekliyorum değişik bi transfer.. Misal Tuncay :p ya da Afonso Alves :p Hemen tepki koymayın sadece örnek olsun diye salladım ortaya ;)

Belli olmaz renktaş

babel gelsin yeter ki biz taraftarlarin aldigi urunler karsilar ucretini...

Para hazır benim.Babel gelsin ve yeni forma çıksın hemen alacam İnşallah.

huntelaar da iyi olur alinabilirse.babel gibi buyuk yildiz adayi o da...

arkadaslar ben simdiden Babel e 9 numarali formayi giydirdim.yonetimde giydirse cok ii olacak:)

Ne yani bizde mi öyle olalım?

Hep iyi biz olalım.Onlar kafamızı yarsınlar,biz hep susalım hiçbirşey yapmayalım.Öylece duralım.

Bitti artık o devir.Ne ekerlerse onu biçecekler bundan sonra allahın ezikleri..

Hem ben hakaret ya da küfür etmedim.Onlar hakkında doğruları söyledim..

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak geçiren Djibril Cisse, Panathinaikos ile anlaştı.kaynak gazeteoku.com

renkdaslar bu afonso alves haberi ne kadar dogru baska forum da biri demis ki, gsmobile sms gönderdi afonso alves gs de diye...bi bilginiz varmi?

Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak geçiren Djibril Cisse, Panathinaikos ile anlaştı.kaynak gazeteoku.com

Hayırlısı olsun.Şahsen bu transferi istemezdim.

Al Cisse'yi vur Lincoln'e.uyumsuz,huzursuz bi futbolcu o da.Açıkçası sevindim bu habere.

Geri
Üst Alt