Görkem KARAKÖSE
Tecrübeli Üye
- 4 Ocak 2009
- 4.730
- 0
- 1.331
Cevap: # Ryan Babel
Ne ayıp olıyo ya
Ne ayıp olıyo ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Ryan Babel'e inanıyorum ne de Neill'a.. Her zaman ki gibi aklımıza hayalimize gelmeyecek biri açıklanacak bence.. Piyasada ismi geçmeyen birini düşünsek daha mantıklı olur gibime geliyor.. Gökhan Zan'ı alcaz deseler çok makul bi küfür edip yollardım o söyleyeni.. Aynı şey Reikaard'ı söyleyen için de geçerli ama ikisi de geldi işte.. Şimdi de öyle olacak gibi.. Piyasada söylenmemiş kim kaldı onu da bilmiyorum gerçi ama olsun yine de bekliyorum değişik bi transfer.. Misal Tuncayya da Afonso Alves
Hemen tepki koymayın sadece örnek olsun diye salladım ortaya
![]()
Belli olmaz renktaş
Bence de belli olmaz ama hiç inanamıyorum Babel'e.. Daha büyük bi yıldızı görebiliriz ben de merak ediyorum kim olabilir diye ama aklıma da kimse gelmiyor..
Renktaslar ayip oluyor .
angut forumunda Galatasaray hakkında neler söylediklerini hiç okumadınız galiba..
arkadaslar ben simdiden Babel e 9 numarali formayi giydirdim.yonetimde giydirse cok ii olacak![]()
angut forumunda Galatasaray hakkında neler söylediklerini hiç okumadınız galiba..
Ne yani bizde mi öyle olalım?
Daha büyük kimi görebiliriz?
Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de kiralık olarak geçiren Djibril Cisse, Panathinaikos ile anlaştı.kaynak gazeteoku.com