# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Gerçekten babel konusu fazla abartıldı 2741 mesaj olmuş ne zaman girsem foruma en üstde!!! babelin gelme ihtimali çok az o yüzden bu kadar konuşmaya gerek yok!!!

Arkadaşlar sizene yaa .Allah allah yazdığımız yoruma mı karışıyosunuz.Siz yazmassınız olur biter sana göre gelmiycek bana göre gelecek.!!

bence de babel değil... adı hiç sylenmeyen biri gelecek... mesela podolski filan... ama bu adı söylenenlerin hiçbiri değil...

valla adamlar ezik mezik ama her transfer doneminde ülkede ne kadar ilgilendigimiz adam varsa aninda kapiyolar.biktim yav su para yok muhabbetnden.31 yasindayim kendimi bildim bileli para yok.su azize kadar olamiyolar yav yokmu hic parali bi baskan yav.

bence de babel değil... adı hiç sylenmeyen biri gelecek... mesela podolski filan... ama bu adı söylenenlerin hiçbiri değil...

podolski gelecek sezon için köln'le anlaşmamışmıydı, ben mi yanlış hatırlıyorum? hatta mondragon bize gelirse çok büyük katkı sağlar, gerekirse parasını ben veririm yeter ki gelsin falan demişti. yanlış mı hatırlıyorum yattı mı daha sonra?

valla adamlar ezik mezik ama her transfer doneminde ülkede ne kadar ilgilendigimiz adam varsa aninda kapiyolar.biktim yav su para yok muhabbetnden.31 yasindayim kendimi bildim bileli para yok.su azize kadar olamiyolar yav yokmu hic parali bi baskan yav.

+1905!!! 26 yaşındayım türkiyede parlamış bir isimi aldığımızı hiç görmedim!!! bu senede aynı m.topuz,özer,bilica,i.köybaşı!!!

Ya onların yeni bir isklelet oluşturma ihtiyacı olmasına rağmen bizden 2 transfer fazla yaptılar.(Leo hariç.)Hem onlar Türkiye'den oyuncu alıyorda noluyor?Tüm yetenekler çürüyüp gidiyor.Ayrıca biz Özhan Canaydın döneminde baya bir zarara uğradık.Adnan başkan daha yeni yeni toparlıyor.(Stat,Şirketleri birleştirme,Riva bunlar bitsin görürüm F5i)

galatasaray sevgisi para için, transfer için değil be abi. ben memnunum başkanımızdan, parası da olsa azize gibi karaktersiz bir başkan istemem. şu şirketlerin birleştirilmesi, stad, riva projeleri hallolsun galatasaray'ın hiçbir sıkıntısı kalmayacaktır :rolleyes:

galatasaray sevgisi para için, transfer için değil be abi. ben memnunum başkanımızdan, parası da olsa azize gibi karaktersiz bir başkan istemem. şu şirketlerin birleştirilmesi, stad, riva projeleri hallolsun galatasaray'ın hiçbir sıkıntısı kalmayacaktır :rolleyes:

valla renktas su sozlerinle erittin beni helal olsun beeee .. alkişlayin ulennn...:ka05:

+1905!!! 26 yaşındayım türkiyede parlamış bir isimi aldığımızı hiç görmedim!!! bu senede aynı m.topuz,özer,bilica,i.köybaşı!!!

ismail'i ben de çok istiyordum ama 5M euro'ya yakın bonservis+oyuncu deniliyor. değer miydi o kadar para harcamaya? ben acırdım valla o paraya, israf. sırf piyasa yüksek diye bu paralar dönüyo, yoksa taş çatlasa bu oyuncuların değerleri 2-3M euro. ben hiçbir oyuncuya değerinden fazla para verilmesine karşıyım.

Merak etmeyin sever topcularda Galatasarayı altlarına milyon dolarlık arabaları cekip maaşları ödenmeye geldimi çatır çatır alıp sonra sahada bişey yapmadan durarak cok severler camiayı kafanızı yormayın,bu formayı giyipte iyi oynamazsa eleştiririz kardeşim asıl iyi taraftar camiasını eleştirendir koyun gibi bakarsanız işte böyle anlaşma imzalarsanız Nondayla filan böyle yatar adam halada gidiyorlar millet M.Topuzu bizim kacırdıgımız Özer'i alıyorlar G.Zan'ı alıyoruz Rijkaard gibi hoca getirmişsin e haldun üstünel G.Zan'ın işi nedir

Geri
Üst Alt