Cihan Topoğlu
Yeni Üye
- 18 Mayıs 2009
- 68
- 0
- 1.276
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla adamlar ezik mezik ama her transfer doneminde ülkede ne kadar ilgilendigimiz adam varsa aninda kapiyolar.biktim yav su para yok muhabbetnden.31 yasindayim kendimi bildim bileli para yok.su azize kadar olamiyolar yav yokmu hic parali bi baskan yav.
bende uçan isimleri yazdım zaten![]()
ismail'i ben de çok istiyordum ama 5M euro'ya yakın bonservis+oyuncu deniliyor. değer miydi o kadar para harcamaya? ben acırdım valla o paraya, israf. sırf piyasa yüksek diye bu paralar dönüyo, yoksa taş çatlasa bu oyuncuların değerleri 2-3M euro. ben hiçbir oyuncuya değerinden fazla para verilmesine karşıyım.
31 yaşındaysanız daha iyi bilirsiniz Galatasaray teamüllerini.Galatasaray asla kara para aktarma çemberinin ortasında olmaz.Bu kara para çemberi Corinthias'tan Rus mafyasına, ordan bir kaç Türk holdingin Rusya'daki market inşaat bankacılık yatırımıyla Türkiye'ye uzandığını bilmek lazım.
Galatasaray'ın asla çok paralı bir başkana ihtiyacı yok, iyi yönetilmesi yeterdir. Köklerimiz eskidir.Biz en son yıkılacak kaleyiz.Ayrıca bu yönetim tüm muhalefete karşın güzel işler çıkarıyor.Daha iyi olucaktır.
Babel konusunda ise yazılan mesajlara eleştiri getiren arkadaşlara, Babel'in sembol bir isim olduğunu söylemek lazım.Muadili ve genç bir yetenek için bir çığlıktır 3000 lere giden mesaj sayısı.Gereksiz eleştiri yapmak yerine bir tuğlada siz koyun.
ismail'i ben de çok istiyordum ama 5M euro'ya yakın bonservis+oyuncu deniliyor. değer miydi o kadar para harcamaya? ben acırdım valla o paraya, israf. sırf piyasa yüksek diye bu paralar dönüyo, yoksa taş çatlasa bu oyuncuların değerleri 2-3M euro. ben hiçbir oyuncuya değerinden fazla para verilmesine karşıyım.
31 yaşındaysanız daha iyi bilirsiniz Galatasaray teamüllerini.Galatasaray asla kara para aktarma çemberinin ortasında olmaz.Bu kara para çemberi Corinthias'tan Rus mafyasına, ordan bir kaç Türk holdingin Rusya'daki market inşaat bankacılık yatırımıyla Türkiye'ye uzandığını bilmek lazım.
Galatasaray'ın asla çok paralı bir başkana ihtiyacı yok, iyi yönetilmesi yeterdir. Köklerimiz eskidir.Biz en son yıkılacak kaleyiz.Ayrıca bu yönetim tüm muhalefete karşın güzel işler çıkarıyor.Daha iyi olucaktır.
Babel konusunda ise yazılan mesajlara eleştiri getiren arkadaşlara, Babel'in sembol bir isim olduğunu söylemek lazım.Muadili ve genç bir yetenek için bir çığlıktır 3000 lere giden mesaj sayısı.Gereksiz eleştiri yapmak yerine bir tuğlada siz koyun.
Bizdede Alparslan var.Boru değil bu adamı gönderdiler diye Werder taraftarları yönetime binlerce tepki mesajı yolladı.Biz kendi değerlerimizi parlatmaya bakalım.F5 o kadar transfer yaptı ama gene en iyi kadro kimde sorarım size?
Ben inanıyorum 4-5 yıl sonra herşey süper olacak;Stat bitmiş,şirketler birleştirilmiş,riva projesi gerçekleşmiş...Rıjkaard'ın uygulatmak istediği total futbolu minik takımdan A takıma kadar herkese ezberletmiş.Sadece bekleyin ve sabır gösterin.
Sen futboldan anlıyorsun bence Mustafa kardeş,dogruları söyledin kara para sanırım arkadaşlar o Nihat Özdemir en çok kazananlar listesine girer vergi en çok vergi verenlerde bulamazsınız Aziz yıldırım İsrail'e silah satıyormuş sanırım ayrıca Madrid gidip çeyregi etmeyecek adama o kadar parayı veriyor verir tabiki kara para hepsi sanırım arkadaşlar bizim başkan Ege Seramik'in sahibi bir ara kötüydü durumu ama simdi iyi yani bizde pek zengin yönetici yok
Hacı bu ne ...![]()
Haluk Ulusoy!!!.![]()
ben çktim bu fotoyu formam hazır tatil dönüşü imzaya geliyorum Atatürk Hava Limanını şimdiden hazırlayın dedi![]()
Fenerinkiyle kıyaslanınca zengin yönetici yok takımda sanırım ama Haluk Ulusoy'u severim
Uefa Kupasını yeni kazandıgımız yıllar sanırım
Yer:Türkiye Futbol Federasyonu binası,başkanın odası yani en yetkili oda sanırım
Arkada Galatasaray bayragı asılı bunu gören F.bahçe yöneticisi bu nedir diyor nasıl olur diyor burası TFF diyor
Haluk Ulusoy:''UEFA Kupasını sizde kazanın sizinde bayrağınızı asalım''
Gercek mi o foto ?
Gercek galiba...
Gercek mi o foto ?
Gercek galiba...