# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Gelecek gelecek ben inanıyorum şu mesajı düzgün yaz adamı hasta etme:ka10: Bunda gene birşey yok önceki berbat

bozma len hemen moralini, olm bu 007 haldunun işi hiç belli olmaz bir bakarsın babel gelir bir bakarsın ronaldinho gelir:D inş bize yararlı olacak biri gelir kim olursa olsun bekliyelim görelim.

Ama bazen gercekten kendime bu soruyu soruyom; yöneticiler bazen GSCimbom'a girip bizim istedigimiz transferlerinden biriyle gorusur mu ki?

Galatasaray.org girip altta bizi yazını tıklayın.Giriş yaptıktan sonra konuyu scoting seçin istediğiniz oyuncuyu söyleyin.

Bence nöbete gerek yok bu gece. Yarın (Yani bugün) bişeyler olabilir. (Kaynak: his):)

arkadaşlar galatasaray.org u mesaj yağmuruna tutalım

Cuma günü'de bisey olmayacak gibi görunuyor. Kimi alacaklar ki? Forvet transferi icin Servet'i bekliyorlar. Defans'a ise futbolcu lazim degil cünkü Servet'i satmadik.

Bence transfer beklemeyelim. 1 temmuz'da belki derim, ama bu günlerde transfer; hayir.

Transfer dönemine Babelle başlarsak sonunu düşünemiyorum. Çıta çok yükselir ki bundan sonra gelecek olanları beğenmeme olasılığmız yüksek...

yılın transferi bnce sabri olacak...! tabi rijkaard sabrinin ayağıyla beyni arasındaki bağı kurabilirse :D:D

Geri
Üst Alt