# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel'in bonservisi ucuz su anki duruma bakarsak 8 milyon - 10 milyon Babel'in bonservisini almaya yeter.Ancak,Babel Liverpoolda haftalık 120.000 pound kazanıyor.Yani liverpool babel'i verir ama babel'e bu parayı hangi takım verir o da ayrı :)

Babel'in bonservisi ucuz su anki duruma bakarsak 8 milyon - 10 milyon Babel'in bonservisini almaya yeter.Ancak,Babel Liverpoolda haftalık 120.000 pound kazanıyor.Yani liverpool babel'i verir ama babel'e bu parayı hangi takım verir o da ayrı :)

120.000 POUND.. bir de haftalik? Biraz abarttin renkdas.. öyle bir rakami ancak christiano ronaldo'lar aliyor, o da aylik. Ryan Babel aylik 48.000 pound aliyor. Haaaa.. bu yine bir yüksek rakam, orasi baska.

120.000 POUND.. bir de haftalik? Biraz abarttin renkdas.. öyle bir rakami ancak christiano ronaldo'lar aliyor, o da aylik. Ryan Babel aylik 48.000 pound aliyor. Haaaa.. bu yine bir yüksek rakam, orasi baska.

renkdaş pound değil dolarmış :) haberin kaynagı fox sports

Babel's former club, Ajax, tried to sign him in a loan deal during the January transfer window, but the deal fell over as the Dutch club was thought to be unable or unwilling to match his wages of around $120,000 a week.

Ajax'ın babel'i kiralamak istedigi ancak haftada yaklasık 120.000 doları bulan ucreti odeyemeyeceği veya odemek istemediğinden bahsediyor.

https://www.foxsports.com.au/story/0,20797,25545505-23215,00.html?from=public_rss

banada mantıksız geldi haklısın ama böyle yazıyor biraz arastırayım en iyisi (:

Eeeee Abdullah abi bugun 26.6.2009 ne dersin? Transfer , Babel desem hislerin ne diyor bu konularda?

Rüyamda Babel transferinin bittiğini görerek mutlu bir şekilde uyanmıştım. Bugüne de kısmet değilmiş:D

İngiltere'de bulunan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in Neill ve Babel transferlerini mutlu sonla noktalayıp dönmesi bekleniyor

Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla istediği iki futbolcu olan Ryan Babel ve Lucas Neill için Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel İngiltere'ye gitti. Üstünel, oyuncuları Almanya'daki kampa yetiştirebilmek için yoğun çaba sarf ederken, daha önce prensipte anlaşılan Neill konusunda fazla pürüz bulunmadığı öğrenildi. Ancak Liverpool'da forma giyen Babel konusunda, İngiliz kulübünün istediği 8 milyon Euro'luk bonservis, sorun yaratıyor. Üstünel'in rakamı 6'ya çekmek için uğraş verdiği ama Liverpool'un 8'de direttiği gelen haberler arasında. Öte yandan Galatasaray'ın Babel'de bir sonuca varamaması durumunda, Portsmouth'un golcüsü John Utaka'ya yöneleceği bildirildi. Beşiktaş'ın da listesinde bulunan Nijeryalı yıldızın bonservisinin 5 milyon Euro olduğu öğrenilirken, 27 yaşındaki futbolcunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi. 2007'den beri Portsmouth forması giyen Utaka, bu takımla 47 maçta 6 gol kaydetti.

Arkadaşlar Cuma iyidir.Cuma günlerinin en güzelinde Rijkaard geldi.Ondan sonra kim gelirse gelsin kabulumuzdür :)

Abdullah Tasan

Ulan Haldun seni... yakaladim! :D

Yok bizler farklı kişileriz. Haldun bey benden epey bir uzunmuş. (Resimde niye sırıtıyorsun derseniz sebebi budur.:D)

Bu resmi gördükçe yine sırıtıyorum çünkü adamla ömrümde 1 kere resim çektirmek nasip oldu, onda da gözleri kapalı çıkmış. :)

yemin ediyorum uyumadım bu sabah birşeyler olcak diyoruz hep bir ağızdan kaç gündür. adamın geldiği haberini görsem öyle bir uyuyacam ki :))) .... şöyle olsun mesela "ntv falan canlı yayında versin son dakika diye :)" azizegillerin surat ifadesini görmek harika olucak :D

Yok bizler farklı kişileriz. Haldun bey benden epey bir uzunmuş. (Resimde niye sırıtıyorsun derseniz sebebi budur.:D)

Bu resmi gördükçe yine sırıtıyorum çünkü adamla ömrümde 1 kere resim çektirmek nasip oldu, onda da gözleri kapalı çıkmış. :)

Abi senin gözlerin de kapalı olma olasılığı epey yüksek.Gözlükle kurtarmışsın. :D Bu arada Haldun Üstünel sulak yerde yetişmiş,öyle diyorlar,ben bilmem.:)

Babel ile anlaştıktan sonra mı, önce mi çekildi bu resim :)

Geri
Üst Alt