# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

bekleyip göreceğiz bu sene pek ümitli olmasam da iyi oyuncuları kadromuza katarız inşallah yurt içinden oyuncu alacağımızı da düşünmüyorum artık :(

Ben inanmıyorum transfer bütcesinin 10 m yukarı olduğunu nedeni gördüğümüz gibi sözleşmesi elinde olan futbolcularla anlaşıyoruz o parada onların maaşına gidiyor. Babel transferini sponsor yada Servet Çetinin bonservis bedeli karşılar. En büyük umudum sponsor olayı bakalım hayırlısı olur inş

Localardan gelen 45 milyon €'muz var ama o para transferde kullanılmıyıcak ...

€ değil $. Ayrıca 45 milyon olduğu söyleniyor, kesin bir rakam yok. Ben pek ihtimal vermiyorum, bu krizde ve bu belirsizlikte insanların loca, VIP almış olmalarına ama belli de olmaz tabi. Bu para Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş.'nin birleşmesinde kullanılacak. Transfer için ise Servet satılırsa 20 milyon, satılamazsa 10 milyon euro civarında bir bütçemiz var. Bence 10 milyona 2 oyuncu almak pek mümkün değil (bonservis ödenmediği takdirde mümkün). Servet satılırsa bir yıldız alınabilir, misal Babel.

Yakında 400 sayfaya ulaşırız Babel gelirse 1000 olur bi gelemedi gitti ya bekliyoruz sabırla görücez benim bu sene takımda en çok görmek istediğim futbolcu.

Babel... Abdullah abi dün bizi umutlandırdın başımıza gelecek her türlü kalp krizi vs. senden sorumludur:D:D:D

Abdullah Abi özelden mesaj attı.

Babel'le anlaşmış.

Akşam üzeri saat 18,30'da Hollanda aktarmalı American serveri ile forumda olacaklarmış.

Resmi kayıt gece 00:00'da ...

NHA

Bugün içime doğdu bir transfer açıklanacak.Hazır olun diyorum.

Yalnız ilk keklenen ben oldum teşekkürler böyle şakalar yapmayın lütfen kalp ritmim 180 lere vurdu

Geri
Üst Alt