# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel'i maçlarda görebilir Hollanda dediğin yer avuciçi kadar yer çoğu kısmı köylük.Hollanda'da Türk dostlarıda olabilir bu da normal ama arkadaşımızın dediğine inanmasak bile böyle aptal mesajlar yazmamız gerekmez.İnsanların gururlarını kırmak için burada değiliz değil mi? Kesin dalga geçmeyi bu transfer İ M K A N S I Z.

Ya bu Babel'in bana 20 Lira borcu var. "Abi benim kızla sinemaya gidicez, koltuk çık" demişti. Sonra liverpool'a gitti. "Sana havale ederim, Liverpool Garanti'den" dedi. Hala göndermedi şerefsiz.

Tabi ben o zamanlar Amsterdam'dayım. Hafta sonları arkadaşlarla halı sahada top oynardık. O da gelirdi. Ama pek yer bulamıyordu kadroda. Bazen bir arkadaş trafiğe takılıp yetişemezse, Babel'i oynatırdık.

Geçen Laporta "Çaya gel abi" demişti. Uğradım bir yanına, geçerken. Bir de kimi göreyim. Giovanni de orada. Ezki takımını ziyrate gelmiş. Giovanni dedim, "Gelecen mi lan bizim takıma" diye sordum. O da sevmez Babel'i; ona da borç takmış. Herneyse, "Gelecen mi len" dedim. "abi gelmez olur muyum, ayıp ediyon;sen emret yeter" dedi. Hemen aradım Haldun'u; "Birader gel şu Santos'u al dedim. "Yok abi Santos'u almayacağız, Babel'le anlaştık dedi. Ona da anlattım. "Tamam abi ayıp ediyon keseriz senin 20 lirayı transfer parasından dedi. Sağolsun Haldun.

Ya bu Babel'in bana 20 Lira borcu var. "Abi benim kızla sinemaya gidicez, koltuk çık" demişti. Sonra liverpool'a gitti. "Sana havale ederim, Liverpool Garanti'den" dedi. Hala göndermedi şerefsiz.

Tabi ben o zamanlar Amsterdam'dayım. Hafta sonları arkadaşlarla halı sahada top oynardık. O da gelirdi. Ama pek yer bulamıyordu kadroda. Bazen bir arkadaş trafiğe takılıp yetişemezse, Babel'i oynatırdık.

Geçen Laporta "Çaya gel abi" demişti. Uğradım bir yanına, geçerken. Bir de kimi göreyim. Giovanni de orada. Ezki takımını ziyrate gelmiş. Giovanni dedim, "Gelecen mi lan bizim takıma" diye sordum. O da sevmez Babel'i; ona da borç takmış. Herneyse, "Gelecen mi len" dedim. "abi gelmez olur muyum, ayıp ediyon;sen emret yeter" dedi. Hemen aradım Haldun'u; "Birader gel şu Santos'u al dedim. "Yok abi Santos'u almayacağız, Babel'le anlaştık dedi. Ona da anlattım. "Tamam abi ayıp ediyon keseriz senin 20 lirayı transfer parasından dedi. Sağolsun Haldun.

Bu ne şimdi? Çok mu komik? Hiç utanmıyormusun aynı takımın taraftarı olduğun renkdaşınla, forum arkadaşınla dalga geçmeye çalışmaya.Biraz hassasiyetle yaklaşın olaylara! Aynısı size yapılsa ne düşünürdünüz? Adam sana kalkıp sövse ceza alsa hoşuna mı gider?

imkansız oldugunu biliyoruz ama "ya gelirse?" diye dusunmeden edemiyor insan.zaten babel 24 haziranda new york a gitti.yani su anda gorustuklerini sanmıyorum.ama bi umut işte..küçük bi umut :)

Bu ne şimdi? Çok mu komik? Hiç utanmıyormusun aynı takımın taraftarı olduğun renkdaşınla, forum arkadaşınla dalga geçmeye çalışmaya.Biraz hassasiyetle yaklaşın olaylara! Aynısı size yapılsa ne düşünürdünüz? Adam sana kalkıp sövse ceza alsa hoşuna mı gider?

Ben belirli bir kişi ile dalga geçmiyorum. Ayrıca utanacak bir şey de yapmıyorum. Kimse de bu yüzden sövmez merak etme. Söven olursa da üstüme alınmam. Umurumda olmaz.

Sana cevap vermemin tek sebebi de; başka bir insanı korumaya çalışma şövalyeliğini yapmış olmandır. Yani güzel bir davranış. keşke senin gibiler daha çok olsa. Bravo tebrik ederim.

6 cı mesında bole seyler biras kus gribi seziorum karantinayamı alsak:o :rolleyes:

imkansız oldugunu biliyoruz ama "ya gelirse?" diye dusunmeden edemiyor insan.zaten babel 24 haziranda new york a gitti.yani su anda gorustuklerini sanmıyorum.ama bi umut işte..küçük bi umut :)

Neden yalancı medyaya koz verip ele güne kuşlara karşı kendimizi küçük düşürüyoruz benim kızdığım nokta bu.Mantıken Arda Galatasaray'ı bırakıp şu haldeyken ölçek, ülke, lig bakımından biraz uyumsuz bir örnek olacak ama bir Romen takımına ya da daha iyi anlaşılsın diye Konyaspora gider mi cevabı evet olan yoktur aramızda sanırım.Babel İngiltere'yi ve Liverpool olmaz başka İngiliz takımı olur onu bırakıp Türkiye'ye Galatasaray'a gelecek hemde şu genç yaşında!Lütfen komik olmayalım Babel 28-30 olsa, birazda formu düşse %100 getiririz derdim ama şu durumda imkansız.

Kenan ben sana inanıyorum.:p Bir açıklamada daha yap hadi.Bekleme öyle,ortaya birşey attın arkasında dur bari.:)

Mutlaka alay etmek yanlis bir davranis.Ama ayni hassasiyeti yalan atan arkadaslar icin de göstermen gerekiyor.Neden böyle birsey söyleme ihtiyaci duyuyorsun diye..Herkes meger bir futbolcunun kankisiymis.Tanimadiklari insan kalmadi bircogunun..Ayni tepkiyi yalan atan arkadaslara da göstermen gerekiyor..

Sebebsiz yere kimse kimseyle alay edemez tabiki. Kimsenin böyle bir hakki yok..

Ama yalan atmanin da getirecegi bazi olumsuzluklari kaldirmak, yalan atanin görevi olmalidir

edit, sinirlendim özur dilerim. fazla konusmam bidaha bu forumda. her dedim inanilmiyo zaten, birak artik.

Ben belirli bir kişi ile dalga geçmiyorum. Ayrıca utanacak bir şey de yapmıyorum. Kimse de bu yüzden sövmez merak etme. Söven olursa da üstüme alınmam. Umurumda olmaz.

Sana cevap vermemin tek sebebi de; başka bir insanı korumaya çalışma şövalyeliğini yapmış olmandır. Yani güzel bir davranış. keşke senin gibiler daha çok olsa. Bravo tebrik ederim.

Şahsına değil bu tavrım bu ara forumda böyle bir akım var! Lütfen mesajı yazarken cevap yazdığınız kişinin monitör başında bürüneceği suh halini düşünün.Kırıcı olmaktan kaçının diye yazdım o mesajı.Çünkü burada bir insanla toplu şekilde dalga geçilmesi, dalga geçilen insanın kişiliğinde derin izler bırakabilir.Basık bir insan olur ileride yaşı küçük kardeşlerimizde olabiliyor forumda.

birsuru fotoraflarim var zaten ryan'in yegeniyle ama nafile, inanmiyosunuz zaten.

babel yegeni ve benim de fotoraflarim var, onlari bi koysam varya, fena girecek siz.

Geri
Üst Alt