# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Madem fotoğraf var yolla o zaman he bu arada küfürlerini de editle yanlış yapıyorsun.Sana körü körüne inanmamızı beklemiyorsundur umarım.Neyse ceza alıcan gibi yanlış yaptın,yakıştı mı sana?

şu mesajı sonra ciao yu lütfen anladınız yönetim belki söylediklerin doğrudur ama yazdıkların ayıp yanlış çirkin güle güle kenan futbol hayatında başarılar

Kenan 5 yasinda nerden okuma yazma ögrenmis? Gerci kendisi -5 yasinda insanlarla ayni takimda oynuyordu demi.:D Tebrikler valla takdir ettim.

Ekli dosyayı görüntüle 269

al bu kaledeki benim, 19 yasindayim, fc omniworld'a karsi, burda babel'in yegeni gorunmuyo, ama baska fotoraflarda var, ozaman'a kadar atarsiniz zaten beni

Ekli dosyalar

• kenan aksakal.webp
    kenan aksakal.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 181

Kenan burda hergün birsürü insan bişeyler diyor sunu tanıyorum bunu tanıyorum diye o yüzden insanlar kimseye inanmıyor sana yakısmıyor küfürler yani bence fotoları koy o zaman inanırlar

bu resimde, turnovanin kaleci secildim, ve fm oniworld kanca atti

dedim gibi, beni goreceksiniz televizonda

Küfürlerini sil ve editle özür dile yöneticilerden bir iki insana karşı koskoca foruma hakaret etmek dogru degil

su an bilgisayardayim, eger beni forumdan silmezseniz, koyacam resimleri aksama, birazdan balik tutmaya gidecem cunku.

Naam: Kenan Ihsan Aksakal

Geboortedatum: 22-05-91

Positie: DM.

Soort Speler: Penalty Killer

Waarde: 9.75 Miljoen

Favortiete Clubs: Galatasaray SK

Favoriet Personeel: Eric Gerets,Karl-Heinz Feldkamp

Geboorte Plaats: Zaandam (Nederland)

Geri
Üst Alt