# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

ohhhoooooo beyler iyice makara ya çevirdiniz forumu ha canınız sıkılıyorsa gidin fm oynayın adamı tutup getirip gözünüze sokarlarsa görürsünüz bu mesajları sonra biraz ciddi olun yada muhabbet alnında konuşun hayret bişey ya doğru düzgün gelişmeleri yazın yada böyle saçma sapan şeyler yazmayın konu başlığı babel babelden başka herkezi konuşuyorsunuz lütfen boş muhabbet yakışmaz bize ya alay ettiğiniz adamın yaptığı işleri çok hafife alıyosunuz siz ama türkiyede kimsenin yapamadıklarını yapıyor haldun üstünel haberiniz olsun...

haldun üstünel'e kimsenin laf ettiği yok edemezde.sadece bazı haberleri "ti"ye alıyoruz.ayrıca daha önce atılan mesajlara bakıp ne kadar umutlu oldugumuzu gorebilirsin :)

inşallah sitedeki mesajları görür elinde çukulata yanında babel ile gelirde 10 sene yeter o size bir daha böyle alay etmezsiniz

inşallah sitedeki mesajları görür elinde çukulata yanında babel ile gelirde 10 sene yeter o size bir daha böyle alay etmezsiniz

inşallah gelir.aksini söyleyen yok zaten.*çukulataları babelin oynadıgı maclarda zevkle yeriz bizde :) cok abartmaya gerek yok sert tepki veriyosun basit bi şaka bu.

haldun üstünel'e kimsenin laf ettiği yok edemezde.sadece bazı haberleri "ti"ye alıyoruz.ayrıca daha önce atılan mesajlara bakıp ne kadar umutlu oldugumuzu gorebilirsin :)

şimdi ne değişti ki o zaman oturup bekleyin 'ti'ye alıyosunuz diye böyle mesajlar yok çukulatayla gelcek yok efendim haldun babayı aradım bana böyle böyle dedi gibi bu bence haberleri değil haldun üstünlel'i ''ti''ye almaktır.baroş,kewell,rijkaard ları babam getirmedi...:cool:

şimdi ne değişti ki o zaman oturup bekleyin 'ti'ye alıyosunuz diye böyle mesajlar yok çukulatayla gelcek yok efendim haldun babayı aradım bana böyle böyle dedi gibi bu bence haberleri değil haldun üstünlel'i ''ti''ye almaktır.baroş,kewell,rijkaard ları babam getirmedi...:cool:

Arkadasım hemen sınırlenme.Babel gelecekkk cimbom cosacak mı yazalım.Haldun getirecegını getırdı kımse buna bişi diyemez ama dusun, ya elinde çikolatayla gelirse ??? :cool:

ne bu sinir stres.sen diretmeye devam et.ben fm oynayacam sen de git street fighter falan oyna.ayrıca babanın ogluyla konusmuyosun..

Arkadasım hemen sınırlenme.Babel gelecekkk cimbom cosacak mı yazalım.Haldun getirecegını getırdı kımse buna bişi diyemez ama dusun, ya elinde çikolatayla gelirse ??? :cool:

gelirse gelsin canı sağolsun tabi gelecek çoşacak diye yazmayın ama bunlarıda yazmayın çocuk değilsiniz ya.Benim kızgınlığım şuna şimdi babel ile ilgili konu var yarım saat önce bakıyorum işte yazmışlar ülker ile sponsorluk anlaşması yapıldı babel bu şekilde gelebilir diye iyi,yarım saat bir saat sonra bir giriyorum gelişme var mı diye hep böyle mesajlar var kızgınlığım bundan işte makaraya yapmanın alemi yok bence.

Ekli dosyalar

• 41162466.webp
    41162466.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 174

gelirse gelsin canı sağolsun tabi gelecek çoşacak diye yazmayın ama bunlarıda yazmayın çocuk değilsiniz ya.Benim kızgınlığım şuna şimdi babel ile ilgili konu var yarım saat önce bakıyorum işte yazmışlar ülker ile sponsorluk anlaşması yapıldı babel bu şekilde gelebilir diye iyi,yarım saat bir saat sonra bir giriyorum gelişme var mı diye hep böyle mesajlar var kızgınlığım bundan işte makaraya yapmanın alemi yok bence.

Bu yönden bakınca sana hak veriyorum ama su anda medya gercekten Gs yi aciz durumda gösteriyor.Su anda kulübün maddi sıkıntısı yok cok fazla.İstedigi transferi yapacak güçte takım.

Ama sen Ülker,eti,bim Ltd Sti urun markalarının sponsor olacagını sanıyorsan yanılırsın.Gecen senede sponsor dedıler takımı aciz dusurduler ınsanların bılınc altına" fakir Gs " modelini yerlestirdiler sonuc ne oldu?

Kewell'ı Baros'u sponsorla mı aldılar? Sende bu yonden dusun ! Burda espriyle karısık mesajlarımız var ama anlayana ;)

Bu yönden bakınca sana hak veriyorum ama su anda medya gercekten Gs yi aciz durumda gösteriyor.Su anda kulübün maddi sıkıntısı yok cok fazla.İstedigi transferi yapacak güçte takım.

Ama sen Ülker,eti,bim Ltd Sti urun markalarının sponsor olacagını sanıyorsan yanılırsın.Gecen senede sponsor dedıler takımı aciz dusurduler ınsanların bılınc altına" fakir Gs " modelini yerlestirdiler sonuc ne oldu?

Kewell'ı Baros'u sponsorla mı aldılar? Sende bu yonden dusun ! Burda espriyle karısık mesajlarımız var ama anlayana ;)

medyanın şu anki derdi belli.galatasarayın transfer isimlerini bilmediklerinden 1 aydır ya haber vermiyorlar ya olmayan sorunu ortaya atarlar yada sallama isimleri ortaya atarlar.medyanın asıl derdi galatasarayın 2 önemli oyuncu alacağını bildiklerinden galatasarayı psikolojik olarak yıpratmak.bakın azize ardaya teklif ediyor gündemden düşmüyor.lincoln gelmiyor günlerce konuşuluyor.transferler geç kaldı diye taraftarı yönetime karşı kışkırtma amacı var.ama f5 dede ile yollarını daha ayıramadı üstüne daum istanbula geldi.lugano,volkan gidecekmi kalacakmı belli değil ama problem sonunda.josico ve maldoyu gönderemiyorlar alıcıları yok.bunlar medyada hiç gündeme gelmez.gelsede 1-2 gün.

arkadaşlar lütfen sabırla bekleyelim.yönetim en iyisini alacaktır.bu kadar beklediğimize değecektir gelecek isimler.ayrıca bu sezon sabırlı olmak şart.rejkaart sistemini hemen oturtamaz en az 6 ay lazım.bu süre içinde belki yenilgiler olacak beraberlikler olacak ama sabredecez.sabredersek kazanan galatasaray olacaktır

not: hollandalı hocaların çok pis bir huyu vardır.yönetim kendi işine karışırsa yada tribünlerden istifa yada yuhlama sesleri çıkarsa 1 haftaya kalmaz bırakır giderler

Geri
Üst Alt