# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Şu bloglarda bişey yaptığını sanıyor.İki gün önce 26 Hazirana kadar transfer olur diyorlardı şimdi 5 Temmuz.

şu an cnntürk izliyorum.transfer gündemi konuşuluyor.konuk uğur meleke.işte medyanın şerefsizliği ve yine yönetim sessiz belirsizlik aldı başını gitti diyor ve asıl önemlisi bursasporun veron transferini söylüyorlar sonra galatasaraya geçtiler:mad::mad::mad::ka10::ka10:

yaw hakkaten bu medya tam bi XXX (mod tarafından silindi.) afedersiniz.deli ettiler yine.neymiş skibbenin yardımcılarına yapılan kovulma işlemi neskeense yapılırsa kötü olur.yaw kim kim kimi gönderiyor.bunu diyende uğur meleke

işte görün arkadaşlar bunların derdi taraftarla yönetimi karşı karşıya getirmek.oyuna gelmeyelim

şu an cnntürk izliyorum.transfer gündemi konuşuluyor.konuk uğur meleke.işte medyanın şerefsizliği ve yine yönetim sessiz belirsizlik aldı başını gitti diyor ve asıl önemlisi bursasporun veron transferini söylüyorlar sonra galatasaraya geçtiler:mad::mad::mad::ka10::ka10:

:confused:

Normal Gardas ne bekliyon 007 Haldundan Transfer bitene kadar Bilgi alamiyorsunKi ne konuscaklar ;)

yaw hakkaten bu medya tam bi XXX (mod trafından silindi) afedersiniz.deli ettiler yine.neymiş skibbenin yardımcılarına yapılan kovulma işlemi neskeense yapılırsa kötü olur.yaw kim kim kimi gönderiyor.bunu diyende uğur meleke

işte görün arkadaşlar bunların derdi taraftarla yönetimi karşı karşıya getirmek.oyuna gelmeyelim

Benim anlamadığım Ö.Canaydın çok efendi, çok iyi insan da yönetim anlamında benim gördüğüm en kötü yönetimlerdend,. Medyada bu kadar tepki toplamıyordu.

Medyanın A.Polat ile alıp veremediği ne acaba, çok merak ediyorum.

Benim anlamadığım Ö.Canaydın çok efendi, çok iyi insan da yönetim anlamında benim gördüğüm en kötü yönetimlerdend,. Medyada bu kadar tepki toplamıyordu.

F5 medyasının g.t korkusu başka ne olabilir ki ? Tekrar dirilmemizden korkuyorlar.2000 ruhunu tekrar yaşatırsak bu ülkeye ne f5 ne 8taş bir daha kendilerine gelemezler :):f50:

yaw hakkaten bu medya tam bi o.ç afedersiniz.deli ettiler yine.neymiş skibbenin yardımcılarına yapılan kovulma işlemi neskeense yapılırsa kötü olur.yaw kim kim kimi gönderiyor.bunu diyende uğur meleke

Yalan mi ki söyledikleri? Adam gayet de dogru söylüyor, kolaysa bu sene Nesskens'i göndersinler! Ayrica bütün söylenenleri dinledim, özellikle alt yapi oyunculariyla ilgili söyledigi seyler cok dogruydu. Her sene paf takimdan hazirlik kamplarina en az 5-6 oyuncu götürülüyor, hazirlik maclarinin hepsinde oynuyorlar ama kamptan sonra gören olmuyor bu oyunculari. Rijkaard bu durumu degistirecek insallah!

Ulan Rijkaard'ı getirdik adamlar Aykut Kocaman'ı daha fazla konuştular..

yaw kardeşim canaydın efendi saygın biriydi.medya aslında canaydının sessiz sakin olmasına sevinirdi.niye sevinirlerdi çünkü herşeye sessiz kalırdı.gereken kişilere gereken cevabı veremezdi yada verse geç verirdi. ( bunlar medya rakip takım başkanları v.s )ayrıca transferler kötüde olsa dikkat edin medyada pek gündemde olmazdı

adnan polat öyle biri değil.futbolun içinden gelen senelerce yöneticilik yapan biri.kimin ne olduğunu biliyor.federasyon olsun rakip takım başkanları olsun gereken yere gereken cevabı veriyor.kimseye laf söyletmiyor.ayrıca yaptığı transferler bazılarını rahatsız ediyor.medya dahil bir çok kesim canaydın zamanındaki transferleri bekliyor ve istiyor.ama polat böyle yapmıyor gereken yere gereken oyuncuları alıyor ( haldun abininde hakkını yemeyelim )

yani medya gs transferde geç kalmasını taraftara olumsuz yansıtıyor.hani geç kalındı belirsizlik var gibilerinden klasik lafları söylüyoralr.tarfatarımız kaliteli oyuncular geleceğini bildiğinden medyada biliyor tabi kötülesinlerde tarfatrala yönetimi karşı karşıya getirelim mantığı var

Yalan mi ki söyledikleri? Adam gayet de dogru söylüyor, kolaysa bu sene Nesskens'i göndersinler! Ayrica bütün söylenenleri dinledim, özellikle alt yapi oyunculariyla ilgili söyledigi seyler cok dogruydu. Her sene paf takimdan hazirlik kamplarina en az 5-6 oyuncu götürülüyor, hazirlik maclarinin hepsinde oynuyorlar ama kamptan sonra gören olmuyor bu oyunculari. Rijkaard bu durumu degistirecek insallah!

ben altyapı için dediklerine bişey demiyorum.ortada fol yok yumurta yok neeskense gönderirlerse şöyle olur böyle olur.kim kimi gönderecek.kusura bakma eğer nesskens hakkında söylediklerini duyduysan ve melekeye hak verdiysen senin gibi taraftar hemen gaza gelir.ondan sonra yönetim istifa

ben altyapı için dediklerine bişey demiyorum.ortada fol yok yumurta yok neeskense gönderirlerse şöyle olur böyle olur.kim kimi gönderecek.kusura bakma eğer nesskens hakkında söylediklerini duyduysan ve melekeye hak verdiysen senin gibi taraftar hemen gaza gelir.ondan sonra yönetim istifa

Sana katılıyorum renkdaş,Meleke'den beklemezdim doğrusu,Ümit Davala ile Neeskens'i karşılaştırıyor resmen,dediğin gibi ortada fol yok yumurta yok,ulan Rikaard'ı getirmişiz konuşacak başka bişey bulamıyormusuz ki yok Neeskens'i gönderirlerse falan,ben de sinir oldum..

Beni tanimadigin icin böyle konusuyorsun, dogaldir. Ama ben gazla hareket eden bir insan degilim. Hayatta da kimsenin emegine saygisizlik etmem, yapi itibariyle de cok sabredebilen biriyimdir. Söylediklerini duydum, ortada bir sey yokken bunlari söylemesi cok dogru degildi katiliyorum. Ama medyadaki cogu kisinin aksine Ugur Meleke'nin ark niyetli olduguna inanmiyorum, zira söyledikleri de yanlis degildi, gereksizdi evet ama yanlis degildi.

Beni tanimadigin icin böyle konusuyorsun, dogaldir. Ama ben gazla hareket eden bir insan degilim. Hayatta da kimsenin emegine saygisizlik etmem, yapi itibariyle de cok sabredebilen biriyimdir. Söylediklerini duydum, ortada bir sey yokken bunlari söylemesi cok dogru degildi katiliyorum. Ama medyadaki cogu kisinin aksine Ugur Meleke'nin ark niyetli olduguna inanmiyorum, zira söyledikleri de yanlis degildi, gereksizdi evet ama yanlis degildi.

ben seni tanımıyorum doğru ama ben asla ama asla neeskens için söylediklerine katılamam katılmam.işte bu tür iğneleyici konuşmalar bazılarını hemen şahlandırı yönetim acaba böyle bişey yaparmı.demekki ortada bişey varki meleke böyle konuşuyor.ondan sonra hemen bi uğultu kopar taraftar içinde

Geri
Üst Alt