# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Liverpool Forumlarından, alıntıdır biraz düşünelim ve sabredelim, KAPTANIN değerini bilelim derim;

''Whats the name of that young turk in the Gala side who is supposed to be a top class attacking midfielder? ''

'' Harry Kewell ... ''

'' Not the aussie....the other un ''

'' Arda Turan isn't it? ''

'' Thats him...fuckin brilliant player...could be the missing player we've needed all this time. Boy reminds me of Gerrard. ''

'' With whom the Turkish papers have linked us (Babel plus 3m) but a Gala fan on the transfer thread says it's probably bollax and they won't let him go this window anyway ''

'' Rijkaard at Gala remains a possibility, but anyone thinking there'll be some ridiculous Mac_Red-style swap deal with Arda Turan need to wake up. We'll be lucky if we can negotiate first option on his services in the summer. ''

BABEL twitter da kadro dışı kaldığını yazıyor ve liverpool taraftarı artık yolları ayırmanın herkes için en iyi çözüm olduğunu düşünüyor adı sıkça Galatasaray la anılmaya başlandı liverpool cephesinde, bu arada bu yaz ARDA için pazarlıklara başlayacak ilk kulüp olurlarsa kendilerini şanslı sayacaklarını söylüyorlar...

2. Devre forvetimiz Ryan BABEL olacak gibi gözüküyor , hadi hayırlısı son olarak ta Marco Van Basten inin Ryan Babel için söyledikleri '' He has evertything to be the next Thierry Henry ....''

Şu topiği görüpte gelmeyecek oyuncu tanımıyorum Haldun Üstünel'in böyle bir görüşmesi var ise bu topiği göstermelidir kendisine :)

Haldun bey , bize esek alma...........AT ISTIYORUZ,AT!! :D

Babel!:D

Babel haberleri artmaya başladı. Sanırım McCarthy Galatasaray'da..

The Guardian.co.uk

Galatasaray have noted Ryan Babel's ability to gallop really fast in one direction while veering uncontrollably from side to side before falling over in a pile of knees and ankles and powerfully-muscled thighs. And they want a piece of that.

Liverpool FC close in on Sunderland’s Kenwyne Jones as Galatasaray plan Ryan Babel swoop

LIVERPOOL have been told they must splash out at least £10million to sign Kenwyne Jones – as Galatasaray prepared to end Ryan Babel’s increasingly controversial Anfield career

Liverpool FC News

Liverpool FC close in on Sunderland’s Kenwyne Jones as Galatasaray plan Ryan Babel swoop

LIVERPOOL have been told they must splash out at least £10million to sign Kenwyne Jones – as Galatasaray prepared to end Ryan Babel’s increasingly controversial Anfield career

Liverpool FC News

Habere göre Liverpoolun planı Babeli bize satıp Kenwyne Jones almakmış.

babeli bilmiyorumda, az önce internette bir haber okudum, doğruluğu nedir bilmiyorum ama doğruysa, huntalear milandan ayrılmak istiyormuş, devamlı forma giyebeleceği bir klübe kiralık gitmek istiyormuş, inşallah haldun üstünel duymuştur bu haberi, gelse çok güzel olurdu valla

Değerli arkadaşlar,

Görünen köy kılavuz istemiyor artık .... Ryan Babel transferi bitmek üzere.... Hem Liverpool satmak istiyordu hem kendisi 2010 dünya kupasında oynamak için istikarrarlı forma şansı arıyordu hemde Frank Rijkard.....

Tahmin ederimki bu akşam veya yarın gece bu transfer açıklanacak.... Umarım linderoth sorun çıkarmaz.

BABEL şimdiden GALATASARAY ımıza hayırlı olsun......

Değerli arkadaşlar,

Görünen köy kılavuz istemiyor artık .... Ryan Babel transferi bitmek üzere.... Hem Liverpool satmak istiyordu hem kendisi 2010 dünya kupasında oynamak için istikarrarlı forma şansı arıyordu hemde Frank Rijkard.....

Tahmin ederimki bu akşam veya yarın gece bu transfer açıklanacak.... Umarım linderoth sorun çıkarmaz.

:evilsmile::evilsmile:

Bırak bu işleri

babeli bilmiyorumda, az önce internette bir haber okudum, doğruluğu nedir bilmiyorum ama doğruysa, huntalear milandan ayrılmak istiyormuş, devamlı forma giyebeleceği bir klübe kiralık gitmek istiyormuş, inşallah haldun üstünel duymuştur bu haberi, gelse çok güzel olurdu valla

bu haberi duyan haldun abi, hemen italyaya geçiş yapar:)

Değerli arkadaşlar,

nistelrooyu da görünen köy kılavuz istemiyordu renkdaş:) hatta o kadar inandım ki avatarıma bile resmini koymuştum.. arada görünen köy, seraptan ibaret olabiliyor...

Babel forvetmidir beyler? Baroş'un yokluğunda forvet yükünü çekebilir mi? ben çok iyi tanımıyorum kendisini ama tanıdığım kadarıyla Keita tipi, özellikle kanatlarda oynayabilen bir yapısı var. Yani bu transfer gerçekleşirse eğer isabetli bir transfer yapıldı denilebilir mi?

Geri
Üst Alt