# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Fotospor eğer bir transfer haberi yazdıysa o transfer kesinlikle olmaz yani Babel de güme gitti galiba:D

Evet arkadaşlar maalesef...Gazeteler bu kadar yazdığına göre bu transferler de güme gitti :):) Fazla üretici olmayalım da aklımıza her gelnei yazmayalım arkadaşlar Haldun bey uyuz olup baska adam arıyo sonra :):)

Fotospor yazdıysa bitmiştir o iş.. bir daha hayatta gelmez. : )

Adnan Polat transfer butcesi 10 milyon diyor, bu oyuncunun degeri 15 milyon. Gelmez hem zaten Arsenal istiyor.

Adnan Polat transfer butcesi 10 milyon diyor, bu oyuncunun degeri 15 milyon. Gelmez hem zaten Arsenal istiyor.

10 m olayi sadece bi sasirtmadir. Ama transfer butcemiz yuksek bi butce degildir bu dogrudur.Bu transferin olasini bende zor olarak nitelendiriyorum. Gio transferi daha akla yatkin.

Yani yöneticilerimiz çıkıpta doğru trasnfer bütçesini söyliyeceklerini sanmıyorum.Çünkü medyada oda yorum konusu olacak bence en doğrusunu yaptı yönetim az söyledi;);).

Bugün halısaha da Beşiktaş'a attığı golün benzerini atıyordum ki direği yalayıp dışarı çıktı :o

Liverpool'da kaliyor hocasinin guvenini kazanacagini soyledi

Contre toutes attentes, le milieu de terrain néerlandais pourrait rester à Anfield la saison prochaine. Réagissant au propos de Benitez qui avait déclaré :"Notre avis sur Ryan est qu'il peut débuter les matchs et avoir un impact dès le début. Mais d'abord, il doit s'améliorer tactiquement", son agent a précisé que Babel voulait rester à Liverpool.

"Ryan Babel est très heureux à Liverpool et ne veut vraiment pas partir. Il lui reste encore trois années de contrat" a t-il déclaré. Si Babel a retrouvé la confiance de son coach, ses velléités de départ devraient être remises en question.

Geri
Üst Alt