# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Haldun Üstünel gercekten babalarin babasi ya, insallah bize söyle bomba getirir'de, bomba Sukru Saracoglu'nda patlar bi gün (Saka yaptim).

Zaten bisey demicem birdaha, gercekten oyle ama abi. Yalan atmiyom, duyumcu felan degilim, tek gerceyi söyluyorum. Neyse ya bosver, ben takmiyom kafama..

Tabii insallah gelir muthis bir futbolcu, ve super bir karakteri var, tipki bizim Arda gibi.

Mutlaka dogru söylüyorsun kardesim..Konusmus olabilirsin...

Cok abartilacak bir olay da degil zaten..Neden görüsmeye taktilar bilmiyorum..

Genc futbolcularin Türkiye pazarini secmemesi bilinmeyen birsey degil zaten,

ki Babel genc yasta star olmus bir futbolcu..

Ama konustugunda Rijkaard Galatasaray´da degildi degilmi?

Bi ümit diyoruz bizde, hani belki Rijkaard´a güvenip gelir..

Parasi da iyi olursa, sürekli oynayacagi bir takima..

Galatasaray´in projelerine inandiysa neden olmasin?

Zaten haftaya biseyler belli olur...Zor ama ümitler tükenmesin:D

Beyler Türkiyede öyle insanları abartıyorlar

Avrupada başbakanlar karılarıyla sokakta gezerler böyle yüz tane kamera on tane korumayla sırıtarak gezmek değil yalnız tek başlarına

Yada futbolcular burdaki gibi top oynamaktan aciz olupta kendini bi halt sanan insanlar değildir

Adam Nistelrooy'dur ancak gelir seninle sohbet eder arkadaş olur

Burda futbolcu ya ünlüyle gezer ya başka futbolcuyla

Geçen gün Slovenija'daki Restorantımıza Slovanya başbakını ve sevgilisi geldiler ayrıca bi zamanlar Benficada oynayan Zlatko Zahovic gelmisti yani bunlar doğaldır

Babel gelmez diyen arkadaş bence dogru söylüyor

Haldun Üstünel iyi bir iş adamı,uluslararası piyasayı çok iyi bilen birisi.

Bunun yanında futboldan anlaması bu transferleri yapmasını sağlıyor.Ancak şu anda Babel'e 10 milyon euro harcamak bile bizim için büyük yük.Para olsa Rijkaard ismine elbette büyük isimler gelir.

Beyler Türkiyede öyle insanları abartıyorlar

Avrupada başbakanlar karılarıyla sokakta gezerler böyle yüz tane kamera on tane korumayla sırıtarak gezmek değil yalnız tek başlarına

Yada futbolcular burdaki gibi top oynamaktan aciz olupta kendini bi halt sanan insanlar değildir

Adam Nistelrooy'dur ancak gelir seninle sohbet eder arkadaş olur

Burda futbolcu ya ünlüyle gezer ya başka futbolcuyla

Geçen gün Slovenija'daki Restorantımıza Slovanya başbakını ve sevgilisi geldiler ayrıca bi zamanlar Benficada oynayan Zlatko Zahovic gelmisti yani bunlar doğaldır

Babel gelmez diyen arkadaş bence dogru söylüyor

Abi gelmez diyorum, cünkü gercekten görustum, adam Sampiyonlar Ligini okadar kazanmak istiyor ki, bilemezsin.

Ama tabii ki, bende görmek isterim Galatasaray formasi altinda.

Zaten elimizdeki bütçenin max. 15 civarı olduğunu varsayarsak 10'unu bir oyuncuya saymak pek mantıklı değil.

Ama, eğer bu oyuncu Babel ise ben olsam 15'in 10'unu veririm. (Babel buraya gelir mi o büyük bir soru işareti tabi ki)

Bırakın gelmesin yldız falan istemiyorum.Adam gibi adam gelsin.Avrupada iyi oynayıl tsl de yatan topçu istemiyoruz.Bize ya aç futbolcu gelecek yada profesyonel futbolcu gelecek.Ama ben sadece karakter bazında değerlendiriyorum.yetenek bakımından o zaten olması gereken birşey.önemli olan o yeteneği karakteriyle bütünleştiren futbolcu iyi futbolcudur.

Ya da CL'ye katılacak olsak,vermek mantıklı olabilir.

UEFA'nın değişti Europa League oldu,finansal açıdan iyileşti diyorlar ancak ne kadar iyileşti bir fikrim yok.Eğer yöneticiler buradaki expected value'yı biliyorlarsa,birine verilecek 10 milyon euroyu az da olsa karşılayacaksa olabilir tabi.

Paramız yok zaten ortalığa bu kadar para saçmanın alemi yok.Böyle sportif başarı sağlanmaz.Bak r madrid ne yapıyor,iyice dünya basınının tepkisini çekti.onların praları olduğu halde saçıyorlar.biz daha dikkatli olmalıyız.

Rijkaard'ı getiriyorsan o zaman gidip Babel gibi Ronaldinho gibi adam getirmek gerekiyor,Sabriyi Messi,Barışı Xavi yapamazsın sanırım

Babel daha genç, buraya gelip 1-2 sene çok çalışıp büyük liglere öyle dönmeye de OK diyebilir. Zaten ben Babel'in buraya 10'a gelip 15-20'den aşağı gideceğini sanmıyorum eğer gerçekten tekrar söz sahibi olmak istiyorsa Avrupa futbolunda. Çünkü İng-İsp-İta liglerinin hiçbir CL takımı Babel'e para yatırmaz şu an. Gelebileceği en iyi kulüplerden biri Galatasaray...

Ronaldinho'lar ve Babel'lar, Uefa kupasinda oynamak istiyorlar mi ki?

Rijkaard'ı getiriyorsan o zaman gidip Babel gibi Ronaldinho gibi adam getirmek gerekiyor,Sabriyi Messi,Barışı Xavi yapamazsın sanırım

Zaten kimseden Messi ve Xavi olmasını bekleyemezsin.Hiçbir yönden kıyaslamak mantıklı olmaz.Orası Barca herşey çok farklı.Burda da apayrı birşey olacak kendi standartlarımızla.İlle başkalarıyla kıyaslamaya gerek yok.

Babel 1-2 seneden fazla olmamak kaydıyla evet diyebilir. Zaten seneye CL'ye gidemeyeceksek hiç uğraşmasın bizimkiler.

ben onu bilmem arkadasim, haldun abi Babel. Dos Santos, Emana uclusunden herhangi birini getirirse popularitesi tawan yapar, Babel weya Dos Santos+ Emana i getirirse kral olur, ucunu birarada getirirse efsane olur. 2009-2010 sezonu icin Haldun Abi icin yeni bir mars bestelenir, en yakin zamanda olustrlacak yeni bir tesise Haldun abinin adi werilir..

Rijkaard bunu bilerek geldi Galatasaray´a..

Galatasaray´in Barcelona gibi bir kadro kuramayacagini bilerek geldi..

Basarilari sadece Barcelona´da yakalamayacagini göstermek icin...

Bütcemize göre transferler yapilcak ve Rijkaard bu malzemeyle en iyisini yapmaya calisacak..

Ronaldinho´yu isterim diyemez zaten..Bastan biliyordu bunu...

Hedefleri cok büyüttük..Hayal kirikligina ugramayalim sonra..

Ondan cekiniyorum..Cok abarti transferler beklemeyin

Geri
Üst Alt