# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Yav Lavezzi'ye £20 mil civarı önerdiler, kabul edilmedi. Gerçi Napoli Quagliarella'yı aldı, £25-30 arası satarlar diye düşünüyorum. D. Silva için de £15-17 civarı teklif edilecek, ama Valencia en fazla £20 ayarına çekebilir fiyatı bu sıkıntıların içinde.

Yani anlayacağınız bayağı paraya ihtiyacı var L'pool'un. Başta Babel olmak üzere birkaç oyuncuyu satma yoluna gidebilirler. Hatta Tuncay'ı da £5 mil civarına alabilirler fiyat-kalite oranını hesaba katarlarsa, ki taraftarlar Tuncay'ı gerçekten istiyor.

İddaa ediyorum, 8-10 arasına alabiliriz Babel'i...

heee evet normal :cool: bende vander vaardla konuştum 3 milyon avroluk bi sorun varmış sözleşmede çözülürse gelecekmiş :D

ya uçun gidin ALLAH AŞKINA !!! bırak hollandayı isterse babelle ikiz bile olsa inanma o kişiye !!! ve böylew yok yiğeni benik okulda babelle çok iyiyiz fln inanmam yalan çünkü !!!

kaç sayfa yazdık daha yenimi gördü babel haberinide şimdi yazıyor gelmez bilmem ne diye ?? :mad:

HALDUN ÜSTÜNEL VARSA İMKANSIZ YOKTUR !!!

Ya doğru söylüyosun renkdaş ta; tamam diyelimki babelin bonservis konusunu bir şekilde çözdük,sencede oyuncunun ilk tercihi Türkiye mi olucaktır? Kesinlikle premier ligdende talipleri çıkar biz tercih sırasında 3.lükten yukarı çıkamıyız gibime geliyor...Ayrıca şu ters köşe olaylarından dolayı bu iş olmaz gibi duruyor ama belli olmaz sonuçta basında çıktı diye transferden vazgeçicek halleri yok:D Bu iş gerçekten sinirlendirmeye başladı beni:42:

liverpool un ortaklarindan olan bir sirketin bu sene ciddi bir acigi warmis o yuzden bu sene transfere ciddi bir butce ayiramicak Liverpool mutevazi isimlere yonelecekler tuncay gibi, bu durumda babel i alternatif olarak kadroda mi tutar yoksa satilmasi durumnda ondan gelecek sicak paraya mi bakar bilinmez, bildigim tek sey Babel i Turkiye ye getirmek ancak Haldun Abi ye yakisir bu gerceklesirse Rijkaard depremiyle kendine gelemeyen basta ezeli rakiplerimiz we Awrupa ikinci bir Babel depremiyle coker :)

Buna "Viyana kusatması" da denebilir, bütün kusları viyanaya atarız. Yada belki de kendileri atlar :D:D:D

Yalnız anlayamadığım şey "Haldun abi imkansızı başarır, uçan kaçan kurtulmaz" falan nedir bu yav abartmayın :D

Yalnız anlayamadığım şey "Haldun abi imkansızı başarır, uçan kaçan kurtulmaz" falan nedir bu yav abartmayın :D

:) ole deme renkdas gozunu seweim kamoyunda bu gorus pekisti artik benim gibi dusunen bicok kisi wardir eminim, belki beklentilerimizin bu kadar yuksek olmasi gerceklesmemesi durumunda bizi cok uzecek ama Galatasarayimizin uzun bir aradan sonra boyle oyuncularla anilmasi bile basli baslica sewindirici deil mi?

Büyük beklentiler büyük hayalkırıklıkları getirirmiş,o yüzden Üstünel'in olduğu yerde imkansız yoktur falan demeyin.

Büyük transferler beklentisine girmeyin,olursa daha çok sevinirsiniz.

Yav tamam gelir belki bu adamlar (çok zor ama hadi geldi diyelim), tüm alkışların Haldun Üstünel'e gitmesi, "Haldun abi hurra çok yaşa"lar bence yönetimin ve camianın geri kalanına ayıptır...

---------------

@Kansu: Aynen öyle hocam, İngiliz atasözü: Hope for the best, expect the worst...

teyzeoğluda benle birlikte 5 sene okudu !!! anlattığına göre manyak ötesi CİMBOMLUYMUŞ !!!

YA GEÇ ALLAH AŞKINA YİĞENİNİ :mad: herkez babelle konuşmuş haberimiz yok :D

Ne konusuyon lan sen? sarhos sarhos bilgisayarin arkasindan gelip bana catiyo, kendim HFC Haarlem'de oynadim, yegenide orda oynadi. Hollanda zaten Istanbul kadar, tek Babel'la degil, Wesley Sneijder ve Maarten Stekelenburg (Ajax kalecisi) ile gorustum, hatta Stekelenburg ile antrenman yaptim birkere, kaleci antrenmani, kendim de kaleciyim.

Inanmasan inanma ya, ben Babel Galatasaray'da felan demiyom, tek gerceyi soyluyorum. Git hepsini arastir.

Yönetici Notu : Sözlerimize biraz daha dikkat edelim.

Para olsun ben de getiririm arkadaşlar yapmayın bu kadar yav, o da hepimiz gibi bir insan abartmayın, tanrılaştırmayın adamı gözünüzde bu kadar:o

Azize'de para var nie getiremiyor ?.3yılda bir yıldız getirmek yıldız getiriyorum demek değildir ;).Haldun Üstünel her yıl bir-iki tane getirir acıkca konusuyorum ;).

Ne konusuyon lan sen? sarhos sarhos bilgisayarin arkasindan gelip bana catiyo, kendim HFC Haarlem'de oynadim, yegenide orda oynadi. Hollanda zaten Istanbul kadar, tek Babel'la degil, Wesley Sneijder ve Maarten Stekelenburg (Ajax kalecisi) ile gorustum, hatta Stekelenburg ile antrenman yaptim birkere, kaleci antrenmani, kendim de kaleciyim.

Takma kardes..Transfer heycani herkesi gerdi...

Herkes herkesi yalan atmakla sucluyor..

Üstüne alinma bosver...Transfer heycanina ver...

Takma kardes..Transfer heycani herkesi gerdi...

Herkes herkesi yalan atmakla sucluyor..

Üstüne alinma bosver...Transfer heycanina ver...

Zaten bisey demicem birdaha, gercekten oyle ama abi. Yalan atmiyom, duyumcu felan degilim, tek gerceyi söyluyorum. Neyse ya bosver, ben takmiyom kafama..

Tabii insallah gelir muthis bir futbolcu, ve super bir karakteri var, tipki bizim Arda gibi.

Haldun Üstünel değil, "Galatasaray" getiriyor diyorum ben de...

Heralde Galatasaray alır ama ikna eden her zaman Haldun.Tabiki abartmamak lazım ama yıllarca saçmasapan transfer politikalarından sonra bir yöneticimizin bu derece başarılı olması taraftarın hoşuna gidiyor.Bu da gayet normal.Haim Fresco gibi isimler duyacağımıza artık Haldun deyip geçiyoruz bu büyük bi gelişme.

Arkadaslar herkes heyecanlı, herkes streSli bu belli oluyo ama, burasının sıradan bir forum olmadıgını GALATASARAY forumu oldugunu ve GALATASARAY lı olmanın bir kültür oldugunu unutmayalım ve cümlelerimizi buna göre secelim.

GALATASARAY TÜRKİYE ' DİR VE GALATASARAY TÜRKİYE ' NİN KÜLTÜRÜDÜR!

LÜTFEN...

Haldun Üstünel değil, "Galatasaray" getiriyor diyorum ben de...

Ona bişe demiyorum Galatasaray ismine geliyor ona hiç itirazım yok ;) yanlış anlaşılmasın;):).Benim dediğim Haldun Üstünel bu takıma bir çok yıldızı getirebilir.Ben GALATASARAY markasını olaya katmadım o isime geliyorlar ama Haldun Üstünel'inde payı var çünkü şimdiye kadar bu kadar iyi transfer yapabilen yönetici gelmedi bana göre ;).

Geri
Üst Alt