Burak Yıldız
Parçalı Üye
- 21 Kasım 2008
- 3.245
- 0
- 1.306
Cevap: # Ryan Babel
Markus Babbel'le karıştırmış galiba.
Marcus Babel![]()
Markus Babbel'le karıştırmış galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcus Babel![]()
Ryan Babel hayatta, hayatta gelmez! Rijkaard'in olusu bile Babel'i Galatasaray'a getirmez, bunu bilmis olun. Ryan Babel'i ben taniyorum, yegeni benim futbol takimimda oynuyordu. Ryan'de maclara gelip bakiyordu Liverpool'a gitmeden önce, hep sohbet ederdik, ama Ryan asla Turkiye'e gelmez, bunu diyim. Saka'dan Galatasaray'a gelirmisin diye bir soru sordum, Istanbul'u cok begenirim fakat, Türk futbol'u seyretmem ama duydum seyler pek iyi degil dedi. Kendisi burda bir 'rap' yapti, güzel bir rap aslinda, bana Avrupa'da Sampiyonlar Ligi'ni kazanmak istedigini kac kere söyledi.. Amsterdam ArenA'da, topu en cok yüksek tuta bilen bir yarisma vardi, onu Ryan Babel kazanmisti, 'Okadar heyecenlaniydim ki, ArenA'da okadar insani görürken beceremecegimi sanmistim' dedi. Biiiiirsüru Turk arkadasi vardir Ryan'in, kendisi Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda dogdu, ve annesi babasi hicde zengin degil, parasinin yarasini zaten annesine veriyo.. annesini gercekten okadar cok seviyor ki, bir gün Ajax'a geri gelecem diyo, ama Ajax icin degil, arkadaslarim icin diyo Ryan Babel.
futbol bu belli mi olur? Van Der Meyde de bir aralar çok iyiydi. en son Everton'ın rezerv takımıyla oynuyordu. şu anda boşta ve alıcısı yok.
ayrıca Babel'in de oynayabileceği bir klübe gitmesi kendisi açısından güzel olur. onun yerine Elia'yı aldılar milli takıma.
Ryan Babel hayatta, hayatta gelmez! Rijkaard'in olusu bile Babel'i Galatasaray'a getirmez, bunu bilmis olun. Ryan Babel'i ben taniyorum, yegeni benim futbol takimimda oynuyordu. Ryan'de maclara gelip bakiyordu Liverpool'a gitmeden önce, hep sohbet ederdik, ama Ryan asla Turkiye'e gelmez, bunu diyim. Saka'dan Galatasaray'a gelirmisin diye bir soru sordum, Istanbul'u cok begenirim fakat, Türk futbol'u seyretmem ama duydum seyler pek iyi degil dedi. Kendisi burda bir 'rap' yapti, güzel bir rap aslinda, bana Avrupa'da Sampiyonlar Ligi'ni kazanmak istedigini kac kere söyledi.. Amsterdam ArenA'da, topu en cok yüksek tuta bilen bir yarisma vardi, onu Ryan Babel kazanmisti, 'Okadar heyecenlaniydim ki, ArenA'da okadar insani görürken beceremecegimi sanmistim' dedi. Biiiiirsüru Turk arkadasi vardir Ryan'in, kendisi Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda dogdu, ve annesi babasi hicde zengin degil, parasinin yarasini zaten annesine veriyo.. annesini gercekten okadar cok seviyor ki, bir gün Ajax'a geri gelecem diyo, ama Ajax icin degil, arkadaslarim icin diyo Ryan Babel.
Niye çokmu garip..O arkadaş Hollanda'da yaşıyor ve böyle şeylerin olmasıda normal..teyzeoğluda benle birlikte 5 sene okudu !!! anlattığına göre manyak ötesi CİMBOMLUYMUŞ !!!
YA GEÇ ALLAH AŞKINA YİĞENİNİherkez babelle konuşmuş haberimiz yok
![]()
Niye çokmu garip..O arkadaş Hollanda'da yaşıyor ve böyle şeylerin olmasıda normal..
L'pool taraftarlarının yüzde 90'ı "makul bir fiyata satalım şu Babel'i" görüşündeler. Lavezzi, Silva gibi isimlerin peşindeler ama çok para istiyorlarmış. Kaynak yaratmak için satılabilir görüşü hakim taraftarlarda...
O kadar olmaz o para. Ben 10 mil € civarı diyorum, ha tabi işin içine Man City girerse bilmem 30'a falan fırlar herhalde![]()
Valla Babel'ın piyasası o kadar eder,10 milyon kelepir olur bence.
Ha tabi illaki para kazanmak istiyorlarsa bilmem ama,o parayla Lavezzi anca gelir![]()