# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ryan Babel hayatta, hayatta gelmez! Rijkaard'in olusu bile Babel'i Galatasaray'a getirmez, bunu bilmis olun. Ryan Babel'i ben taniyorum, yegeni benim futbol takimimda oynuyordu. Ryan'de maclara gelip bakiyordu Liverpool'a gitmeden önce, hep sohbet ederdik, ama Ryan asla Turkiye'e gelmez, bunu diyim. Saka'dan Galatasaray'a gelirmisin diye bir soru sordum, Istanbul'u cok begenirim fakat, Türk futbol'u seyretmem ama duydum seyler pek iyi degil dedi. Kendisi burda bir 'rap' yapti, güzel bir rap aslinda, bana Avrupa'da Sampiyonlar Ligi'ni kazanmak istedigini kac kere söyledi.. Amsterdam ArenA'da, topu en cok yüksek tuta bilen bir yarisma vardi, onu Ryan Babel kazanmisti, 'Okadar heyecenlaniydim ki, ArenA'da okadar insani görürken beceremecegimi sanmistim' dedi. Biiiiirsüru Turk arkadasi vardir Ryan'in, kendisi Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda dogdu, ve annesi babasi hicde zengin degil, parasinin yarasini zaten annesine veriyo.. annesini gercekten okadar cok seviyor ki, bir gün Ajax'a geri gelecem diyo, ama Ajax icin degil, arkadaslarim icin diyo Ryan Babel.

Ryan Babel hayatta, hayatta gelmez! Rijkaard'in olusu bile Babel'i Galatasaray'a getirmez, bunu bilmis olun. Ryan Babel'i ben taniyorum, yegeni benim futbol takimimda oynuyordu. Ryan'de maclara gelip bakiyordu Liverpool'a gitmeden önce, hep sohbet ederdik, ama Ryan asla Turkiye'e gelmez, bunu diyim. Saka'dan Galatasaray'a gelirmisin diye bir soru sordum, Istanbul'u cok begenirim fakat, Türk futbol'u seyretmem ama duydum seyler pek iyi degil dedi. Kendisi burda bir 'rap' yapti, güzel bir rap aslinda, bana Avrupa'da Sampiyonlar Ligi'ni kazanmak istedigini kac kere söyledi.. Amsterdam ArenA'da, topu en cok yüksek tuta bilen bir yarisma vardi, onu Ryan Babel kazanmisti, 'Okadar heyecenlaniydim ki, ArenA'da okadar insani görürken beceremecegimi sanmistim' dedi. Biiiiirsüru Turk arkadasi vardir Ryan'in, kendisi Amsterdam'in Bijlmer sokaklarinda dogdu, ve annesi babasi hicde zengin degil, parasinin yarasini zaten annesine veriyo.. annesini gercekten okadar cok seviyor ki, bir gün Ajax'a geri gelecem diyo, ama Ajax icin degil, arkadaslarim icin diyo Ryan Babel.

futbol bu belli mi olur? Van Der Meyde de bir aralar çok iyiydi. en son Everton'ın rezerv takımıyla oynuyordu. şu anda boşta ve alıcısı yok.

ayrıca Babel'in de oynayabileceği bir klübe gitmesi kendisi açısından güzel olur. onun yerine Elia'yı aldılar milli takıma.

futbol bu belli mi olur? Van Der Meyde de bir aralar çok iyiydi. en son Everton'ın rezerv takımıyla oynuyordu. şu anda boşta ve alıcısı yok.

ayrıca Babel'in de oynayabileceği bir klübe gitmesi kendisi açısından güzel olur. onun yerine Elia'yı aldılar milli takıma.

Evet, dogru söyluyorsun. Ben Van de Meyde'i Ajax'ta oynarken cok seyredirdim, ve Internazionale'e karsi bir maci vardi Ajax'in, okadar iyi oynuyordu ki, inanilmaz di gercekten. Ama simdi Everton'da sürünuyor.

Van der Meyde dizinden üst üste 2 defa sakatlandı,o yüzden şimdi bu hallere düştü.Yoksa disiplinsizliğinden falan değil,gerçekten çok talihsiz sakatlıklardı.

Fossacimbom'un neresini kriter olarak alıyorsunuz beyler?Bizim blog'a ekleyeyim isterseniz Robinho,Ronaldo,Messi gibi isimleri? :)

teyzeoğluda benle birlikte 5 sene okudu !!! anlattığına göre manyak ötesi CİMBOMLUYMUŞ !!!

YA GEÇ ALLAH AŞKINA YİĞENİNİ :mad: herkez babelle konuşmuş haberimiz yok :D

Bakıyorum seri yazışlar devam ediyor :)

bir de bişey diyeceğim. bu Surinam asıllı adamlarda genetik midir nedir bu futbol yeteneği anlamıyorum. nasıl bir gen havuzundan geliyor bunlar? :D

Niye çokmu garip..O arkadaş Hollanda'da yaşıyor ve böyle şeylerin olmasıda normal..

heee evet normal :cool: bende vander vaardla konuştum 3 milyon avroluk bi sorun varmış sözleşmede çözülürse gelecekmiş :D

ya uçun gidin ALLAH AŞKINA !!! bırak hollandayı isterse babelle ikiz bile olsa inanma o kişiye !!! ve böylew yok yiğeni benik okulda babelle çok iyiyiz fln inanmam yalan çünkü !!!

kaç sayfa yazdık daha yenimi gördü babel haberinide şimdi yazıyor gelmez bilmem ne diye ?? :mad:

HALDUN ÜSTÜNEL VARSA İMKANSIZ YOKTUR !!!

L'pool taraftarlarının yüzde 90'ı "makul bir fiyata satalım şu Babel'i" görüşündeler. Lavezzi, Silva gibi isimlerin peşindeler ama çok para istiyorlarmış. Kaynak yaratmak için satılabilir görüşü hakim taraftarlarda...

L'pool taraftarlarının yüzde 90'ı "makul bir fiyata satalım şu Babel'i" görüşündeler. Lavezzi, Silva gibi isimlerin peşindeler ama çok para istiyorlarmış. Kaynak yaratmak için satılabilir görüşü hakim taraftarlarda...

Sonunda mantıklı bir yorum geldi...

Liverpool'da mali sıkıntı yaşıyor,klüp sahipleri bu sene büyük paralar harcamayacaklarını belirttiler.Zaten Babel gibi bir adamı satacaklarsa da çok makul olmamakla beraber Babel için iyi bir fiyata,15-20 milyon euroya satarlar.

O kadar olmaz o para. Ben 10 mil € civarı diyorum, ha tabi işin içine Man City girerse bilmem 30'a falan fırlar herhalde :o

O kadar olmaz o para. Ben 10 mil € civarı diyorum, ha tabi işin içine Man City girerse bilmem 30'a falan fırlar herhalde :o

Valla Babel'ın piyasası o kadar eder,10 milyon kelepir olur bence.

Ha tabi illaki para kazanmak istiyorlarsa bilmem ama,o parayla Lavezzi anca gelir:)

Valla Babel'ın piyasası o kadar eder,10 milyon kelepir olur bence.

Ha tabi illaki para kazanmak istiyorlarsa bilmem ama,o parayla Lavezzi anca gelir:)

Lavezzi´nin fiyati 24 Milyon Euro...Yani Liverpool´un önerdigi rakam...

Takimi ne kadar istiyor hic düsünmeyeyim bile:D

Ayrica dikkatimi ceken birsey var..

Fiyatlar acayip tavan yapmis artik ya..

20-30 Milyonlar normal olmus artik...

Eskiden 5 Milyonluk futbolculara hayal gözüyle bakiyorduk.

Artik 5 Milyona para bile demiyoruz:D

Bizde de biraz gelisme var ama Avrupalilar cosmus ya...

C.Ronaldo'nun 94 milyon euroya gitmesinden sonra herşey normal karşılanabilir ancak Platini buna bir sınırlandırma getirecek sanırım,NBA'deki salary cap tarzı bir transfer cap yapacak.

Yav Lavezzi'ye £20 mil civarı önerdiler, kabul edilmedi. Gerçi Napoli Quagliarella'yı aldı, £25-30 arası satarlar diye düşünüyorum. D. Silva için de £15-17 civarı teklif edilecek, ama Valencia en fazla £20 ayarına çekebilir fiyatı bu sıkıntıların içinde.

Yani anlayacağınız bayağı paraya ihtiyacı var L'pool'un. Başta Babel olmak üzere birkaç oyuncuyu satma yoluna gidebilirler. Hatta Tuncay'ı da £5 mil civarına alabilirler fiyat-kalite oranını hesaba katarlarsa, ki taraftarlar Tuncay'ı gerçekten istiyor.

İddaa ediyorum, 8-10 arasına alabiliriz Babel'i...

liverpool un ortaklarindan olan bir sirketin bu sene ciddi bir acigi warmis o yuzden bu sene transfere ciddi bir butce ayiramicak Liverpool mutevazi isimlere yonelecekler tuncay gibi, bu durumda babel i alternatif olarak kadroda mi tutar yoksa satilmasi durumnda ondan gelecek sicak paraya mi bakar bilinmez, bildigim tek sey Babel i Turkiye ye getirmek ancak Haldun Abi ye yakisir bu gerceklesirse Rijkaard depremiyle kendine gelemeyen basta ezeli rakiplerimiz we Awrupa ikinci bir Babel depremiyle coker :)

Geri
Üst Alt