# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Ama arkadaşlar duyumcular olmasa forumda yaprak kıpırdamaz kii,boşverin güzel oluyo...

arkadaşlar aldığım duyuma göre babel demişkii galatasaray yönetiminin gözündeki hırs beni çok etkiledi ve beni bu genç yaşımda türkiyeye sürekledi dediiği iddaa edildii.. puahhahahaha :D:D:D:D:D:

Moderatorlere bir sorum var:Bu aralar uye sayisi cogaldimi nedense butun duyumcular hep yeni uye

Aha gene çıktı mı bi tane :D.Diğer transfer konuları yetim kaldı gidin oraya da sallayın hadi :D:D:D:D.

Ama bi sorun var bu atan arkadaş yemin falan ediyor,diyor atın forumdan beni,sövün falan bu kadar kesin konuşuyor valla bravo :D:D:D.Herşeyi göze almış :D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Kendisi ayrıca Hollanda milli takımına banko alınıyor, bundan önce 33 kez oynamış.

Son DAKİKA !

Babel'in gelmeme olasılığı yani Aykut'un siteden atılma olasılığı daha yüksek sevgili izleyenler. :D :D

Dogru degilse galiba bi kerelik küfürü serbest birakir moderatörler:D

Kendileri de sövmek isteyecektir cünkü:D

Umarim dogrudur ne diyeyim?Umut iste...

Bence Bu yine Alican ,anladi pesini birakmayacagimi hleb ile :D isim degistirdi

Aha gene çıktı mı bi tane :D.Diğer transfer konuları yetim kaldı gidin oraya da sallayın hadi :D:D:D:D.

Ama bi sorun var bu atan arkadaş yemin falan ediyor,diyor atın forumdan beni,sövün falan bu kadar kesin konuşuyor valla bravo :D:D:D.Herşeyi göze almış :D:D:D:D:D:D:D:D:D.

Ben şimdi gidip sallamasyon bir isimle üyelik alıcam, ilk mesajım da "Ruud Van Nistelrooy Galatasaray'da! 00:00 da açıklanacak! Açıklanmazsa hamsi olayım" şeklinde olacak:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ben şimdi gidip sallamasyon bir isimle üyelik alıcam, ilk mesajım da "Ruud Van Nistelrooy Galatasaray'da! 00:00 da açıklanacak! Açıklanmazsa hamsi olayım" şeklinde olacak:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

iyi kimin yazdigi zaten beli ozaman NO POSTU yapistirirlar sana :008:

Bu mesajı da saat tam 21:00 da yazıcam:077:

Geri
Üst Alt