Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye kayboldu arkadas?
arkadaşlar liverpoolun taraftar forumlarında felan HELL go fln yazıyolar ama galatasaray adı yok
Birazdan Alican adli nick ile giris yapar...
Başka Hell go yok zaten.Bir tane Hell go var o da Ali Sami Yen
.
arkadaşlar liverpoolun taraftar forumlarında felan HELL go fln yazıyolar ama galatasaray adı yok
link versene biraz bakalim![]()
Ben bunu msnde yapiyordum 15-16 yasindayken kizlarla![]()
Bu gece uyumayın.RYAN BABEL GALATASARAY' DA! RESMİ SİTEYE DEVAMLI BAKIN!
kuyuya tas atma hikayesine dondu bu iş.Arkadasimiz ortaya söyle bir salladi aekasindan 2-3 tane daha mesaj yazdi..ve cekildi yazdigimiz yorumlari okuyup kis kis guluyordur...korkuyorum arkadas f5 ten olabilir.düşünsenize eziklerin forumuna YENİ ÜYE olacaksiniz,Eto,o f5 te diye yeminler edip cekilip bir kosede eziklerin nasil gaza geldiklerini izleyip zevk yapacaksiniz.....ohhh ne guzel keyif...yani bence bizde oyle bir tufaya geldik ne yazikki..![]()
Biraz bakalım diyor.Umutlandım gözümle görüyüm demiyosunda renkdaş
.
kuyuya tas atma hikayesine dondu bu iş.Arkadasimiz ortaya söyle bir salladi aekasindan 2-3 tane daha mesaj yazdi..ve cekildi yazdigimiz yorumlari okuyup kis kis guluyordur...korkuyorum arkadas f5 ten olabilir.düşünsenize eziklerin forumuna YENİ ÜYE olacaksiniz,Eto,o f5 te diye yeminler edip cekilip bir kosede eziklerin nasil gaza geldiklerini izleyip zevk yapacaksiniz.....ohhh ne guzel keyif...yani bence bizde oyle bir tufaya geldik ne yazikki..![]()
Evet ben su anda ingilteredeyim besiktasli bir abi de ddi ben inanamadim ama....:m26:
Yok bence gelme ihtimali % 30
Dos Santos %40
Gudjohnsen %70