# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

yav ertan be bi düştüm bidaa giremedim noldu oyle aksam aksam daha sabah ogrendım senderosu.. Hiç kimse birşey yazamamış sanırım..

Ne oldu Turksporun 2:30 bombasına? Bu Turksporun patlatacağı bomba anca Baba Collins olur.

İyide bomba yoksa adamlar ne yazsınlar ki.. Biliyorlar burdan herkes kayacak onlara :D

Ne nöbetler gecirdik ve en sonunda dun gece site coktu:(

Site mi çöktü..tam site çöktüğü sıradan itibaren ben hiç bir siteye giremez oldum..Dns ayarlarınız bagdasmıyor filan diyordu en son pc wirelesstan kaçak internetim vardıda evde ilk defa boyle bı sorun gordum.. şimdi internet cafedeyim :D bana yardımcı olabılecek bırı var mı neden cıllop gıbı baglantım varken gıremıyorum nete :D

Babel gelse cok iyi olur fakat bana gore babeli almamiz cok dusuk bir ihtimal , hatirlayin bundan tam bir hafta once gio icinde ayni seyleri yazdik konustuk tartistik fakat sonuc kayboldu gitti , isin kotusu medya cikatabilecegi butun oyunculari cikartti ve oyuncu kalmadi resmen bundan sonra neler olucak cok merak ediyorum 22 haziranda topbasi yapiyoruz cok dusul bir ihtimal ama bir transfer bombasinin cuma aksami yada cumartesi gunu patliycagini dusunuyorum kisisel fikrim

Site mi çöktü..tam site çöktüğü sıradan itibaren ben hiç bir siteye giremez oldum..Dns ayarlarınız bagdasmıyor filan diyordu en son pc wirelesstan kaçak internetim vardıda evde ilk defa boyle bı sorun gordum.. şimdi internet cafedeyim :D bana yardımcı olabılecek bırı var mı neden cıllop gıbı baglantım varken gıremıyorum nete :D
Kimse yok mu bi fikir verebilecek.. gece gece muhabbetleri kaçırcam yoksa :D

Dün okadar bekledik tam 2:30 da site gitti :S:D.Kapattım yattım pcyi:D.Babel'in geleceğine ciddi derecede inanıyorum ben bilmiyorum ama içimde öyle bir güven ve inanç var umarım boşa çıkmaz ;):).

yav gece gece muhabbetleri kaçırcam diyorum bi allahın kulu yok mu kimsenin başına böyle birşey gelmedi mi daha önce:f50:

Şimdi Liverpool'da oynadığınızı düşünün, geleceğiniz parlak, başka takıma gitmek istermisiniz?

Şimdi Liverpool'da oynadığınızı düşünün, geleceğiniz parlak, başka takıma gitmek istermisiniz?

Eğer Liverpoolda fazla forma şansı bulamıyorsam ve orada pasif bir konumda kalıyorsam oynayabileceğim kaliteli başka bir takıma gidip orda kendimi ispatlamak için çaba gösteririrm.

tabii ki giderim sonuçta parlaksam biri alır yine beni burda kendimi gösterirsem.. Babel-Dos Santos-Senderos gayet uygun bu 3leme...

Ben Babel in yerinde olsam hayatta gelmem Liverpool da hala forma bulma şansı var

Geri
Üst Alt