# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Babel iyi oyuncuda şöyle bitiriciliği mükemmel adma lazım bize.babel biraz pasif forvet gibi.pek olcak gibi durmuyor.senderos u beğenmiyolar ama o adam bize gelirse süper yararlı olcak.görürsünüz

yani biraz mantıksız bir transfer olur bence.neden çünkü lincoln gönderilmezse hem arda gibi hemde kewel gibi sol açığımız olcak.4-3-3 oynarsak babeli oynatırsak birde hallaç pamuğu gibi dağılırız.

Tanrım sen büyüksün ya... Critiano ronaldo da bariz sol açık zaten başka bir yerde oynayamaz.Rijkaard tan futbolu daha iyi bilenler varya helal olsun...

kardesim ben birşey mi diyorum rijkarttan daha ii filan diye.. evet Babel bariz sol açık itirazın mı var...

Biraz golcü bir sağ açık aradığımızı bilmeyen yok rijkaard bu adamı istiyor ingiltere kaynaklı haberlere göre.Buna rağmen babelin sadece sol eksenli bi açık olduğunu söylemen bu şekilde düşündürdü beni...

kardesim ben birşey mi diyorum rijkarttan daha ii filan diye.. evet Babel bariz sol açık itirazın mı var...

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/16135/ryan-babel/profil.html

Bariz sol acik evet, hatta cakmislar sola baska yere kimildayamiyor! Neeskens'in röportajini gördün mü bilmiyorum, ama kendisi hücum hattini cok yönlü oyunculardan olusacak sekilde kuracaklarini söyledi. Babel de bu tanima uyan bir adam. Sag, sol, forvet arkasi, forvet her yerde oynayabilecek özelliklere sahip.

Bence yarın 2 isim açıklanır, bugun birşey beklemeyin derim...

2 haftadır hep yarınlarla avunduk.yönetim ince eleyip sık dokuyor.sadece futbolcunun oyununa bakmıyolar.karakterinede bakıyolar.birde ekonomik sıkıntı olunca malum bize sabahlara kadar beklemek düşüyor..

https://www.transfermarkt.de/de/spieler/16135/ryan-babel/profil.html

Bariz sol acik evet, hatta cakmislar sola baska yere kimildayamiyor! Neeskens'in röportajini gördün mü bilmiyorum, ama kendisi hücum hattini cok yönlü oyunculardan olusacak sekilde kuracaklarini söyledi. Babel de bu tanima uyan bir adam. Sag, sol, forvet arkasi, forvet her yerde oynayabilecek özelliklere sahip.
Yok anlaşımcaz sizinle ya babelin sol dışında başarılı oldugu bi yer gördünüz mü..?? Kewell da sol açık ama oynuyor her yerde.. aynı verimi alıyor musun?? yoookk.. Esas pozisyonu sol açık adamın işte..dediğim gibi başka pozisyonda tabii ki oynar orası ayrı..Bir şeyi niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum ama sanırım bu sefer anlaşcaz...

4-3-3'te forvetin kanatlarında ters ayaklı adamları oynatıyor Rijkaard. Babel gelirse sağda oynar.

babel in bize hiçbir yararı olmaz.böyle forvet istemiyoruz.nonda varken artık şöylr bitiriciliği mükemmel adam lazım bize.hani gilardino tarzı oyuncular iş yapar bizde.adam sol açıksa 5 tane sol açığımız var yetmezmi.sağ açıksa barış var sabri var.

Yok anlaşımcaz sizinle ya babelin sol dışında başarılı oldugu bi yer gördünüz mü..?? Kewell da sol açık ama oynuyor her yerde.. aynı verimi alıyor musun?? yoookk.. Esas pozisyonu sol açık adamın işte..dediğim gibi başka pozisyonda tabii ki oynar orası ayrı..Bir şeyi niye bu kadar büyütüyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum ama sanırım bu sefer anlaşcaz...

İşte bende bu yüzden futbolu rijkaard tan iyi bildiğini düşündüğünü söyledim...Eğer rijkaard İstiyorsa(kuvvetle muhtemel) vardır bir bildiği demek daha mantıklı değil mi?

rijkaard'ın babeli istediğini nerden biliyorsunuz?ben 2 yıldır türkspor.neti takip ederim.tek bir tane hataları oldu onada hata denmez oliviera transferi yatmıştı son anda.hatta adnan sezginde son anda yattı dedi.ve geçen sene baros'u de sanctis'i meira'yı duyura ilk siteydi..yabana atmayın derim.ve babel e koca bir yalan demişlerdi.

Geri
Üst Alt