# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Hem babel hem Vertonghen mi eğer olursa varya avrupa ligi migi altından girer üstünden çıkarız.

Merhaba arkadaslar bende buraya yeni üye oldum.. transfermarkt.de de üyeyim orada bu forum cok konusuluyor diye bi bakim dedim.. gercekten de buranin havasi daha güzelmis.. orada türkce konusmak falan yasak -.-

neyse ilk yorumumu yazmisken bi soru da sorim: https://gstvnet.blogspot.com/ bu linke nekadar inanabiliriz acaba? fanatik fotomac gibi bir sayfami.. yoksa IHA gibi bisemi

(türkcem zayif kusura bakmayin renkdaslar)

Babel, Servet'i bekliyor

Marsilya Kulübü yöneticileri bugün İstanbul'a gelerek Servet transferini noktalayacaklar. G.Saray yönetimi de, Hollandalı açıklamak için Servet-Marsilya flörtünün resmileşmisini bekledikleri Babel transferini resmen ilan edecekler.

Marsilya Kulübü'nde yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Fransızlar bugün İstanbul'a gelecek ve Servet'le ilgili imzaları atacaklar. Mili futbolcu konuyla ilgili olarak, "Ortada kaldığım iddiaları komik. İki kulüp de anlaşma sağladı. Bu iş artık bitmiştir" yorumunu yaptı. Servet'in gidişi sonrası Babel ve Neill transferi de sarı kırmızılı taraftarlara açıklanacak. Neill'in pazartesi günü Türkiye'ye gelmesi beklenirken, Liverpool'da forma giyen Babel'de mutlu sona çok yaklaşıldı. Sarı kırmızılı kulüp Servet'ten gelecek 8 milyon euro parayla bu iki transferin ödemelerine katkı yapacak

Ya bu blogu biraz araştıralım sağlam mı acaba bu haber başka bir yerde var mı ?

Başka bi forumda bi arkadaşın bilmem nesi Galatasarayın üst makamında çalışıyormuş.Bitti demiş.Pazartesi gelecekmiş.

Tabi yüksek ihtimal uydurmadır.

babel.png

teşki gerçek olsa..:rolleyes:

Merhaba arkadaslar bende buraya yeni üye oldum.. transfermarkt.de de üyeyim orada bu forum cok konusuluyor diye bi bakim dedim.. gercekten de buranin havasi daha güzelmis.. orada türkce konusmak falan yasak -.-

neyse ilk yorumumu yazmisken bi soru da sorim: https://gstvnet.blogspot.com/ bu linke nekadar inanabiliriz acaba? fanatik fotomac gibi bir sayfami.. yoksa IHA gibi bisemi

(türkcem zayif kusura bakmayin renkdaslar)

Aramıza hoş geldin öncelikle.

Yazdığın sitede de diğer bloglar gibi yani ne olacağını zaman gösterecek sadece. Yani kesin olan bir şey yok renkdaş.

Az önce Liverpool-Manchester maçının tekrarını izledim.Sonra da Babel'i bize düşündüm.Çok hoşuma gitti.

Geri
Üst Alt