# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Aramıza hoş geldin öncelikle.

Yazdığın sitede de diğer bloglar gibi yani ne olacağını zaman gösterecek sadece. Yani kesin olan bir şey yok renkdaş.

tsk ederim renkdas =)

Babel gercekten gelicek olursa 4-3-3 taktigi cok iyi olur..

kewell ------- babel

-------baros-------

Umarim dogruluk payi vardir.Babel bize gelmis en heycan verici futbolcu olacak.

Cok büyük transfer olur cok...

Ya bu blogu biraz araştıralım sağlam mı acaba bu haber başka bir yerde var mı ?

https://gstvnet.blogspot.com/2009/06/flas-flas-flas-ryan-babel-galatasarayda.html

https://www.turkspor.net/default.asp?id=2050&o=61&hid=50360

Bu haberler çok fazla şey anlatmıyormu renkdaş ;) Bu insanlarda bizler gibi amaç sitesi'nin popülerliğini artırmak... Bende yazarım oturduğum yerden...Sen yinede şu iki habere bakınca anlayacaksın...

turkspora asla güvenmem ama arada tutturuyolar baros da sanırım tutturmuşlardı.Araştırmaya başlıyorum.Şu nos tv ye mail atan arkadaş geri dönüş alabilirse burada paylaşsın.

Ryan Babel, Liverpool'da Torres ve Gerrard'dan sonra en begendigim oyuncu. Ki Liverpool Barca'yla birlikte cok yakindan izledigim 2 Avrupa takimindan biridir. Aslinda öyle cok macini izlemisligim de yok, cogu zaman yedek kalmasindan ötürü. Ama bir arkadasim bana Liverpool'un en iyi 3 oyuncusunu say dediginde 3. olarak Babel'i söylemistim. Cok güclü, sutlari etkili, adam gecebilen, süratli, cok yönlü.. modern futbol anlayisinin bütün gerektirdigi özelliklere sahip, potansiyeli cok yüksek ama bir türlü beklenilen patlamayi yapamamis bir oyunuydu hep benim gözümde. Umarim gelir de gözümüzün önünde patlar!

babel mevkii olarak çok gereklli miydi ya da öncelikli miydi emin değilim ama gelsedeeeeeeeeeeeeee süper olurrrrrr beeeeee renkdaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D:D:D

Pek tabiki gerekli. Biz zaten Winger ariyoruz. 4-3-3 sistemi icin Babel gibi kaliteli bir winger sart. Medyada ismi cikan Wingelardan, Babel,Pino,Dos Santos,Remy Vs..Vs.. bu isimlerden hangisi olur ise, bizi bir seviye atlatacalardir. Aslinda bizim cok yollayacagimiz adamlar var. Yonetim Sercan,Volkan'a karsi kulanmak istiyor bu oyunculari. Bkz, Sercan Yildirim+3 oyuncu+3 Milyon, Volkan Sen+1 Oyuncu+1 Milyon. Eger bu olasilik gerceklesir ise, elimizdeki istemedigimiz oyunculari yollamis olacagiz. Ve 2 kaliteli genc isimi kadromuza katmis olacagiz. Bu isimlerin arasinda Umit Karan yok sanirim. Onunda Es-Es'e gitme ihtimali var. Geriye Lincoln,Nonda,Linderoth kalacak. Bu isimleri yonetim,Rijkaard aralarinda cozmesi lazim. Eger fayda saglayicaklar ise kalsinlar. Sanirim Nonda,Linderoth gidici. Linderoth'un yanlis hatirlamiyor isem, sozlesmesi bitiyor. Gecen sezon sakatligi nedeniyle oynamadigi icin, yontemin bu oyuncuyu elde tutacagini dusunmuyorum. Nonda ise gecen sezon Baros'un arkasinda kaldigi icin sure bulamadi. Buldugu sureleri iyi kulanamadi. Lincoln'a teklif gelir ise, yollanacak idir. 4-4-3 sistemi Lincoln gibi kosmayan bir adami kaldirmaz diye dusunuyorum ben. Yanliz takimda suan kalmasi daha agir basiyor. Sanirim ciddi bir talip cikmadi Lincoln Icin. Bunlari neden anlatim, eger Babel gibi bir oyuncuyu getirmek istiyor isek, kontenjan acmamiz lazim. Satacagimiz oyunculardan ise gelir saglamamiz lazim. Sadece Babel ile olay bitmeyecek idir. Stopere ismi medyada gecen Senderos mutlaka alinmali. Servet'in gidecegini dusunursek. Kaleye Leo Franco geliyor. Ucretsiz. Kalede sorun yok. Orta sahaya Emana tarzi bir adam almamiz sart. Yoksa 4-3-3 anlami kalmaz bana gore. Sercan'i soylemis idim. Baros'a alternatif olacakdir.

Kisaca gecer isek,

Kale: Leo Franco

Defans: Senderos

Orta Saha: Emana

Winger: Babel,Dos Santos,Pino,Remy. Tarzi bir oyuncu.

Forvet: Sercan. Baros'a alternatif olacak genc turk forvet. Ekstra olarak ise Volkan Sen orta saha icin.

Ryan Babel, Liverpool'da Torres ve Gerrard'dan sonra en begendigim oyuncu. Ki Liverpool Barca'yla birlikte cok yakindan izledigim 2 Avrupa takimindan biridir. Aslinda öyle cok macini izlemisligim de yok, cogu zaman yedek kalmasindan ötürü. Ama bir arkadasim bana Liverpool'un en iyi 3 oyuncusunu say dediginde 3. olarak Babel'i söylemistim. Cok güclü, sutlari etkili, adam gecebilen, süratli, cok yönlü.. modern futbol anlayisinin bütün gerektirdigi özelliklere sahip, potansiyeli cok yüksek ama bir türlü beklenilen patlamayi yapamamis bir oyunuydu hep benim gözümde. Umarim gelir de gözümüzün önünde patlar!

Patlar hem de ne patlar renkdaş o stadı yıkar bu çocuk hey maşallah be hadi yönetim hadi haldunum bitir şu işi sokaklara dök bizi çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor.Fazla umut bağlamak da doğru değil ama ne yapalım aşk bu..:(

Pek tabiki gerekli. Biz zaten Winger ariyoruz. 4-3-3 sistemi icin Babel gibi kaliteli bir winger sart. Medyada ismi cikan Wingelardan, Babel,Pino,Dos Santos,Remy Vs..Vs.. bu isimlerden hangisi olur ise, bizi bir seviye atlatacalardir. Aslinda bizim cok yollayacagimiz adamlar var. Yonetim Sercan,Volkan'a karsi kulanmak istiyor bu oyunculari. Bkz, Sercan Yildirim+3 oyuncu+3 Milyon, Volkan Sen+1 Oyuncu+1 Milyon. Eger bu olasilik gerceklesir ise, elimizdeki istemedigimiz oyunculari yollamis olacagiz. Ve 2 kaliteli genc isimi kadromuza katmis olacagiz. Bu isimlerin arasinda Umit Karan yok sanirim. Onunda Es-Es'e gitme ihtimali var. Geriye Lincoln,Nonda,Linderoth kalacak. Bu isimleri yonetim,Rijkaard aralarinda cozmesi lazim. Eger fayda saglayicaklar ise kalsinlar. Sanirim Nonda,Linderoth gidici. Linderoth'un yanlis hatirlamiyor isem, sozlesmesi bitiyor. Gecen sezon sakatligi nedeniyle oynamadigi icin, yontemin bu oyuncuyu elde tutacagini dusunmuyorum. Nonda ise gecen sezon Baros'un arkasinda kaldigi icin sure bulamadi. Buldugu sureleri iyi kulanamadi. Lincoln'a teklif gelir ise, yollanacak idir. 4-4-3 sistemi Lincoln gibi kosmayan bir adami kaldirmaz diye dusunuyorum ben. Yanliz takimda suan kalmasi daha agir basiyor. Sanirim ciddi bir talip cikmadi Lincoln Icin. Bunlari neden anlatim, eger Babel gibi bir oyuncuyu getirmek istiyor isek, kontenjan acmamiz lazim. Satacagimiz oyunculardan ise gelir saglamamiz lazim. Sadece Babel ile olay bitmeyecek idir. Stopere ismi medyada gecen Senderos mutlaka alinmali. Servet'in gidecegini dusunursek. Kaleye Leo Franco geliyor. Ucretsiz. Kalede sorun yok. Orta sahaya Emana tarzi bir adam almamiz sart. Yoksa 4-3-3 anlami kalmaz bana gore. Sercan'i soylemis idim. Baros'a alternatif olacakdir.

Kisaca gecer isek,

Kale: Leo Franco

Defans: Senderos

Orta Saha: Emana

Winger: Babel,Dos Santos,Pino,Remy. Tarzi bir oyuncu.

Forvet: Sercan. Baros'a alternatif olacak genc turk forvet. Ekstra olarak ise Volkan Sen orta saha icin.

karrdeş gerekli miydi derken 3 yabancı alacakmışız ya o kontejandan anlamında dedim.

--------------------------------------------------------------------------------

Teknik direktör Rijkaard'ın çok istediği Hollandalı golcü için Liverpool 10 milyon euro isterken, Galatasaray 8 milyon euro teklif etti. Tarafların ortak noktada anlaşmasına kesin gözüyle bakılırken, İngiliz Daily Mail gazetesi de transferi doğrulayarak Babel'in Galatasaray'a gideceğini yazdı.

Babel'e servet

Aslan, Marsilya'dan Servet için gelen 8 milyon euro'yu Liverpool'a teklif etti. Daily Mail, "Babel gidiyor!" dedi.

Galatasaray, uzun süredir girişimlerini sürdürdüğü Liverpool'lu Ryan Babel'in transferini bitirmek üzere... İngiliz ekibinin 10 milyon euro bonservis bedeli istediği Hollandalı yıldız için sarı-kırmızılıların 8 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Arada ufak pürüzler kalırken, iki kulübün anlaşma aşamasında olduğu belirtildi.

Aslan bu transferi Marsilya'ya sattığı Servet Çetin'den gelecek 8 milyon euro ile gerçekleştirecek.

İngiltere'de manşet

İngiliz Daily Mail gazetesi dün internet sitesinde, "Rijkaard, Liverpool'un Hollandalı golcüsünü takımdan koparmak üzere" diyerek Babel'in Galatasaray'a gidebileceğini belirtti.

Haberde, Benitez'in Glen Johnson transferine 17 milyon pound harcayacağı, bu nedenle Babel için 8 milyon euro öneren Rijkaard'ın teklifini kabul edebileceği ifade edildi.

YİNE YALANLAR :).

şuanda servetin transferide mullakda kaldı,marsilya yöneticileri servet transferinin gögüşmelerini "tarihi belli olmayan" bir vakte ertelemişler.HAberi yapan goal.com zaten başından beri servet transferini takip ediyordu şimdi ise marsilyada yaşanan yönetim kaosu servet transferinide zora soktu,belki bizim için en hayırlısı böyledir zira pazartesi çalışmalar başlıyor takım top başı edecek.Bu habere göre servet bizde kalıyor ise babel gelmeyecek demekdir..

ingiltere'de çıkan haberlerin hiçbirinde türk medyası kaynak gösterilmiyor, yani gerçekten de babel haberleri ilk defa ingiltere basınında çıktı :rolleyes:

Pazartesi günü ilk transferimiz açıklanacak bu kim olabilir bilmiyorum......

şuanda servetin transferide mullakda kaldı,marsilya yöneticileri servet transferinin gögüşmelerini "tarihi belli olmayan" bir vakte ertelemişler.HAberi yapan goal.com zaten başından beri servet transferini takip ediyordu şimdi ise marsilyada yaşanan yönetim kaosu servet transferinide zora soktu,belki bizim için en hayırlısı böyledir zira pazartesi çalışmalar başlıyor takım top başı edecek.Bu habere göre servet bizde kalıyor ise babel gelmeyecek demekdir..

Servet uçtu ;)

Leo Franco ucretsiz. Ustune 3 tane yabanci alinir, "Winger,orta saha,defans"+Sercan+Volkan. Ki cok iyi bir kadromuz olur.

Yahut yonetim devam eder transfere. Onlarin bilecegi bir is.

Galatasaray muhabirlerinin en çok merak ettikleri transferdeki son durumdu.. Bu bilgiyi almak için Rijkaard'ın bir anda etrafını saran medya mensupları.. Ardı ardına Deco, Dos Santos, Babel gibi isimleri sordular..

Gazetecilerin arasından hiç durmadan yoluna devam eden Teknik Adam yüzünde en ufak bir tebessüm bile olmadan sadece EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ diyerek havaalanından ayrıldı..

ADADA DÜĞÜN VAR

Başkan Adnan Polat , Reijkaard ve Üstünel ile birlikte sarı kırmızılı yönetim kurulu üyelerinin , kulüp görevlisi Cenk Ergün'ün Galatasaray adasında yapılacak düğününde bir araya gelmesi bekleniyor

turkspor.net özel

Galatasaray muhabirlerinin en çok merak ettikleri transferdeki son durumdu.. Bu bilgiyi almak için Rijkaard'ın bir anda etrafını saran medya mensupları.. Ardı ardına Deco, Dos Santos, Babel gibi isimleri sordular..

Gazetecilerin arasından hiç durmadan yoluna devam eden Teknik Adam yüzünde en ufak bir tebessüm bile olmadan sadece EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ diyerek havaalanından ayrıldı..

ADADA DÜĞÜN VAR

Başkan Adnan Polat , Reijkaard ve Üstünel ile birlikte sarı kırmızılı yönetim kurulu üyelerinin , kulüp görevlisi Cenk Ergün'ün Galatasaray adasında yapılacak düğününde bir araya gelmesi bekleniyor

turkspor.net özel

Adamlar daha Türkçe konuşmayı bilmiyor,haber yazıyorlar pardon sallıyorlar.Reijkaard değil Rijkaard !!

Geri
Üst Alt