Pek tabiki gerekli. Biz zaten Winger ariyoruz. 4-3-3 sistemi icin Babel gibi kaliteli bir winger sart. Medyada ismi cikan Wingelardan, Babel,Pino,Dos Santos,Remy Vs..Vs.. bu isimlerden hangisi olur ise, bizi bir seviye atlatacalardir. Aslinda bizim cok yollayacagimiz adamlar var. Yonetim Sercan,Volkan'a karsi kulanmak istiyor bu oyunculari. Bkz, Sercan Yildirim+3 oyuncu+3 Milyon, Volkan Sen+1 Oyuncu+1 Milyon. Eger bu olasilik gerceklesir ise, elimizdeki istemedigimiz oyunculari yollamis olacagiz. Ve 2 kaliteli genc isimi kadromuza katmis olacagiz. Bu isimlerin arasinda Umit Karan yok sanirim. Onunda Es-Es'e gitme ihtimali var. Geriye Lincoln,Nonda,Linderoth kalacak. Bu isimleri yonetim,Rijkaard aralarinda cozmesi lazim. Eger fayda saglayicaklar ise kalsinlar. Sanirim Nonda,Linderoth gidici. Linderoth'un yanlis hatirlamiyor isem, sozlesmesi bitiyor. Gecen sezon sakatligi nedeniyle oynamadigi icin, yontemin bu oyuncuyu elde tutacagini dusunmuyorum. Nonda ise gecen sezon Baros'un arkasinda kaldigi icin sure bulamadi. Buldugu sureleri iyi kulanamadi. Lincoln'a teklif gelir ise, yollanacak idir. 4-4-3 sistemi Lincoln gibi kosmayan bir adami kaldirmaz diye dusunuyorum ben. Yanliz takimda suan kalmasi daha agir basiyor. Sanirim ciddi bir talip cikmadi Lincoln Icin. Bunlari neden anlatim, eger Babel gibi bir oyuncuyu getirmek istiyor isek, kontenjan acmamiz lazim. Satacagimiz oyunculardan ise gelir saglamamiz lazim. Sadece Babel ile olay bitmeyecek idir. Stopere ismi medyada gecen Senderos mutlaka alinmali. Servet'in gidecegini dusunursek. Kaleye Leo Franco geliyor. Ucretsiz. Kalede sorun yok. Orta sahaya Emana tarzi bir adam almamiz sart. Yoksa 4-3-3 anlami kalmaz bana gore. Sercan'i soylemis idim. Baros'a alternatif olacakdir.
Kisaca gecer isek,
Kale: Leo Franco
Defans: Senderos
Orta Saha: Emana
Winger: Babel,Dos Santos,Pino,Remy. Tarzi bir oyuncu.
Forvet: Sercan. Baros'a alternatif olacak genc turk forvet. Ekstra olarak ise Volkan Sen orta saha icin.