# Ryan Babel

Cevap: # Ryan Babel

Müslüm Gürses Galatasarayda! İşte kanıt ilk açıklamasını yapıyor su anda Gstvde

muslum_gurses.jpg

Cilet verin laaaa. Doğrayacam kendimi. Psikopata bağladınız beni :D Ne Messi'si olm? Kafayı mı yediniz allahaşkına ya:D

Aha gene co'daki gibi olmaya başladı :).Garip garip şakalar falan :).Bakalım sonu nereye varacak :).

Bu arada ''gscimbom''yönetimine buradan teşekkür ederim.Sag üst köşede ki ''Alpaslan Dikmen Tribün'' reklamı için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş umarım yönetimimiz duyarlı olur :);).Bizimde gscimbom olarak bu işin içinde olmamız gurur verici

https://www.tribalfootball.com/galatasaray-coach-rijkaard-chasing-liverpools-babel-249872

Galatasaray coach Rijkaard chasing Liverpool's Babel

10.06.09 | tribalfootball.com

Liverpool winger Ryan Babel is a top target for new Galatasaray coach Frank Rijkaard.

Belgian sources say Rijkaard has made the Holland international his top target for the summer market.

Liverpool boss Rafa Benitez is ready to sell Babel to raise his own transfer funds.

Kaynak belcika basiniymis haberde bugunun

Evet sizin icin interneti altini ustune getirdim :D

https://www.spitsnieuws.nl/archives/sport/2009/06/rijkaard_wil_babel.html

ryan-babel.jpg

Rijkaard wil Babel

Frank Rijkaard heeft zijn verlanglijstje met versterkingen voor Galatasaray klaar. Ryan Babel is een van de voornaamste wensen, schrijft Elf.

Babel heeft het niet naar zijn zin bij Liverpool, waar hij vaker wisselspeler dan basiskracht is. Liverpool liet al weten dat de Oranje-international niet per se weg hoeft, maar de Britten zullen wel meewerken aan een vertrek. De 32-voudig international speelde afgelopen seizoen 28 competitieduels, voornamelijk als invaller. In zijn eerste seizoen kwam hij tot dertig optredens.

FM de ben PSG ye aldım. Bize niye gelmesin? Üstelik Üstünel gibi bir adam varken. ;)

Geri
Üst Alt